Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát bře 12, 2010 2:21 pm

Chraplavě se zasměje a zakloní hlavu, aby měl lepší přístup k jejímu krčku. Souhlasím...Zavrní a bleskurychle ze sebe stáhne zbytek oblečení a přitáhne si ho na sebe, rukama mu bloudí po svalnaté hrudi a zádech, sem tam vtiskne horký polibek. Hmm....asi tě sním, draku. Zavrní mu do ouška přejede po něm jazykem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát bře 12, 2010 11:02 pm

bříšky prstů laská její nahou kůži a přejede dráždivě přes bradavky a dolů na bříško. Její doteky v něm probouzí chtíč, má ruce snad všude, jediným pohybem se ocitne na pohovce a Becca na něm tak sníst se mě ti zachtělo tváří se na míru pohoršeně to teda nevím jestli se nechám, upírko dívá se na ni vážně a koutky mu cukají co takhle jenom ochutnat?
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát bře 12, 2010 11:10 pm

Slastně vzdychá a užívá si jeho vzrušujícíh doteků. Ochutnat... možnáá Protáhne a přivře oči, jakoby si vybírala kam se zakousne poprvé a omete mu hruď svými vlasy.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát bře 12, 2010 11:14 pm

bedlivě ji sleduje, sám je zvědavý, co si pod těmi slovy představila no tak, proč váháš? její vlásky ho polechtají na kůži a tak do nich zajede prstama řekni co teď chceš víc, sex nebo krev? zeptá se naprosto vážně
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát bře 12, 2010 11:25 pm

Naprosto v šoku na něj vykulí oči a beze slova na něj zírá. Co se ti v tom Rumunsku stalo? Vydechne tiše. A opovaž se říct, že nic, protože jsi úplně jinej, než když jsi odjel. Pohlédne na něj. A odpověď na tvou otázku je oboje. Najednou. Uculí se ďábelsky.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát bře 12, 2010 11:29 pm

drží ji za pas a dívá se na ni a přemýšlí jestli to říct, či neříct a trochu se přitom mračí no řeknu ti to teda ve zkratce nakonec se uvolí ale nějaké detaily si ponechám. Málem jsem umřel a to trochu pozmění náhled na život. A taky na chvilku se odmlčí zabil jsem řekne to slovo jako by bylo jedovaté ale dívá se jí pořád pevně do očí
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát bře 12, 2010 11:37 pm

Pozoruje ho a nedává na sobě nic zdát, i když ji to stojí spoustu sil. Představa, že by ho už nikdy neviděla se jí nějak nezamlouvá nebo co. To máš pravdu. Změní... Souhlasí tiše a jemně ho pohladí po tváři. Ale jsem ráda, že jsi tady. Pousměje se slabě a pohlédne mu hluboko do očí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát bře 12, 2010 11:45 pm

chytne ji za ručku a trochu pevněji ji stiskneNelituji toho řekne tvrdě a nepotřebuji lítost no jo, zase vylítl a tak si ji přitáhne na sebe já jsem rád, že jsem tu s tebou, teď. vášnivě, hluboce ji políbí a zapomene se a rty zavadí o její zoubky Chci tě celou, takovou, jaká jsi
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 13, 2010 12:23 am

Nelituju tě. Proč taky? Ty jsi naživu, což znamená, že jsi byl lepší než tvůj nepřítel. Pokrčí rameny. A proč bys měl ty sám litovat, že sis zachránil život? Nakloní hlavu na stranu. No její myšlenkový pochody jsou trošku jiný než u běžných lidí no. Vždycky radši zabiju, než aby někdo zabil mě. Nebo mé přátele. Řekne s chladným výrazem v očích, ale když si ji k sobě přitáhne, jakoby se jí dotkl plamen a led v její duši i srdci taje a jeho slova jí úplně rozechvějí. Tak si mě vezmi... Vydechne do jeho rtů a špičkou jazýčka slízne kapičku krve z jeho rtů.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob bře 13, 2010 12:28 am

Myslel jsem si, že já to nikdy nedokážu, že jsem ten hodný ale víc už nemluví a jen se věnuje jí, cítí v jejich polibku svou krev. Přitáhne si ji do ještě těsnějšího objetí a polibek prohloubí. Když na něm tak sedí přejede jí prsty po bříšku a začne si rozepínat kalhoty Budeš mi muset pomoct řekne jí, když s tím chvíli zápasí
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti