Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » pon bře 08, 2010 9:03 pm

Sam: +Vrní, jak jí hladí a trošku se směje, protože jí to lechtá.+ Same...jestli to budeš dělat ještě chvilku, tak se počůrám!+ Taky se tulí a tiskne a líbá ho.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 08, 2010 9:14 pm

Molly: trošku se od ní odlepí, aby měla možnost vystartovat. to by bylo v posteli nevhodné, lásko... nadhodí lehce a ušklíbne se. tuhle mi někdo říkal, že není dobré chodit někam, kde neví, kam na záchod... (kiš! :P ). takže: těmito dveřmi, rovnou doleva, dvacet kroků přes dvůr a tam to musí každý najít... ukáže na dveře od koupelny a záchoda.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 08, 2010 9:22 pm

Sam: Tady máte sborovnu, či co? :shock: Zatím dobrý, ale jestli mě budeš ještě chvíli lechtat, tak asi poběžím! +Zamžourá na koupelnové dveře.+ Tomu říkám rozmazlovaný chlapec...vlastní koupelna! +Nějak se jí zaseknou vlasy do nějakého korálku, co má ve vlasech on, a snaží se je vymotat. +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 08, 2010 9:30 pm

Molly: to víš, my jsme rozcapená rodina... to ses chtěla potkávat s holkama, a teď asi i s Fabienem (škleb), u potoka? kouká, co vyvádí. co je moje, je i tvoje, můžeš si mojí koupelnu taky užít. jak Moll vymotává. jsem rozmazlovaný chlapec s apartním účesem... vlastní koupelnu potřebuju... začne vymotávat s ní. ty bys chtěla korálek, proč sis normálně neřekla? zlobí ji trochu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 08, 2010 9:34 pm

Sam: S Fabienem u potoka? No, to by byla aspoň změna. Máme v práci společnou koupelnu....+pak se zarazí, jestli ho to nenaštve.+ Nechápu, proč na tenhle účes potřebuš koupelnu? To se stejně nedá moc mejt, ne? +Má pocit, že je zamotaná čím dál víc.+ Když tenhle korálek je nejhezčí...+směje se.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 08, 2010 9:40 pm

Molly: jestli mu meješ záda, zakroutím mu krkem a tobě nosem! zbystří. a zasměje se. víš houby, léčitelko. česat se to nedá. mejt se to musí... no jo, holky a cetky... sám má co říkat... pak se na ni podívá. to půjde asi už jenom ustřihnout... žes chtěla pramen mých vlasů do medailonu? přiznej se! že jsi nenapravitelná romantička? překulí se nad ní.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 08, 2010 9:46 pm

Sam: Bingo! Prokoukl jsi mě! Jenom mám strach, že by mě ten medailon táhl k zemi. Jak by musel bejt velkej.+ Zavrní, jak ho zase na sobě vidí a cítí :roll: .+ To víš, já to s parádou moc neumím...budeš mě muset poučit.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 08, 2010 9:51 pm

Molly: možná bys pak mohla medailon použít jako řemdich, nebo vrhací zbraň? navrhne a xichtí se. jak to - neumíš? kam se kouknu, samá krása... prohlíží ji, hladí a olíbává.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 08, 2010 9:59 pm

Sam: To je krása od přirození, Samíku...+zašklebí se taky. + A to jako bych tu zbraň měla používat na tebe, když mě naštveš? Nebo když se se mnou budeš málo milovat? +Zašeptá mu do ucha a slastně vydechne, jak jí líbá...všude.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 08, 2010 10:12 pm

Molly: zvedne hlavu od jejího bříška. no, tak v tom případě mám správný úhel pohledu... pohladí ji po klitorisu laškovně prstem. prosím tě, jak já bych tě mohl naštvat? zatváří se hrozně nevinně. to záleží na tom, co považuješ za "málo"... zase ji políbí v klíně. ovšem, abys mě nějak popoháněla nástroji... no, nevím... zatváří se, že ne příliš nadšeně uvažuje. pak se zatváří vychytrale. buď slib, že nebudeš, nebo si to musím rozmylset a nemůžu pokračovat v tom, co právě dělám ... drží jí dlaně na roztažených stehnech a kouká se ze strategického místa na Molly a culí se.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles