Anglický park s altánem a potokem

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Angkický park s altánem a potokem

Příspěvekod Fabien » sob bře 06, 2010 12:26 pm

Tir: +Pozbyl soudnosti, sténá, potí se námahou, jak se jí snaží co nejvíce uspokojit a sebe taky.+ Játě...hrozně...chci hrozně...+mozek mu funguje jen na nejnutnější režim, líbá ji všude, kam se dostane, zrychluje tempo přírazů, chce ji vidět při orgasmu. Miluje její výraz vyčerpání a uspokojení po orgasmu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob bře 06, 2010 12:36 pm

Fab: tím zběsilým tempem se skoro už nedokáže nadechnout, sténá a kňourá skoro nepřetržitě.střídavě zaklání hlavu a přivírá oči a zase ho líbá a jezdí mu zuby po rameni. a pak cítí, že je to tady, přitáhne se k němu pánví co nejvíc, sevře ho nohama kolem boku a sténá jeho jméno. Fabienku, lásko...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » sob bře 06, 2010 12:42 pm

Tir: +Chce ještě chvíli vydržet, ale její stahy ho naprosto ochromí. Exploduje v ní s hlavou zabořenou do jejího krku. Nesrozumitelně něco mumlá.+ Miláčku..+ Upadne do jeteliny vedle ní a snaží se popadnout dech.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob bře 06, 2010 12:52 pm

Fab: otočí se na bok, natulí se k němu, ještě celá zadýchaná. položí mu hlavu na prsa a klínem se mu nalepí na kyčel, nožku vrchní si hodí přes něj a ještě ho trochu škádlí, jak se o něj malinko otírá stehnem. pobavěně zaznamená, že štěňata na ně mírně vystrašeně koukaj schovaná v nějakém keři. asi byli dost hluční :D . pak se k němu vytáhne, políbí ho na koutek rtů a prohlásí. musím ti říct něco důležitýho. začne ho hladit ve valsech. strašně tě miluj a moc se mi líbí, jak miluješ ty mě. a políbí ho. nejdřív líbne na nos a pak na pusu, doluze, něžně.
Tirage
NEaktivní

Re: Anglický park s altánem a potokem

Příspěvekod Fabien » ned bře 07, 2010 9:22 pm

Tir: +Bezvládně leží a jen po ní natahuje ruce, jak se k němu Tir tulí, tak ji hladí a nechá se líbat a něžnit, neboť na víc už nemá sílu. +To bylo to nejdůležitější, co jsi mi kdy řekla..+zahuhlá do polibku, když ho Tir zase líbá.+ Znáš mudlovský legendy? Si teď s tebou připadám jako Adam s Evou v ráji.+ Hladí ji, ale svaly ho už moc neposlouchají.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 08, 2010 8:59 am

Fab: to ne, Fabienku. to blbě dopadlo... raděj jako my dva... hladí ho a tulí se. legend znám... ale většinou jsou to odstrašující případy. člověk se musí dost snažit, aby nesklouznul do těch předepsaných kolejí... pak se vytáhne nad něj a kouká mu do obličeje. ty jseš úplně hotovej... směje se mu. nemám na tebe poštvat psy, abys obživnul?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 08, 2010 5:21 pm

Tir: Když ty jsi k neutahání...stejně divoká jako ty štěňata...+směje se jí.+ My budeme úplně zvláštní legenda.....A byl bych radši, kdyby jsi mě oživovala ty! Ale něžně, prosím. Žádný kousání do kotníků a olizování uší!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 08, 2010 5:39 pm

Fab: ale já umím moc krásně olizovat uši... pošeptá mu a začne předvádět. dýchá a fouká na ouška a pak mu rty oždibuje a začne si hrát i jazykem. něžnost sama.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 08, 2010 5:44 pm

Tir: +Začne se smíchy svíjet, protože je lechtivej.+ Nééé...prosííím....už se oživuju, štěně! +Snaží se jí odstrčit, schovat si ucho nebo celou hlavu. Nakonec ji popadne a srovná si ji pěkně pod sebe. Leží na ní a pusinkuje jí nos.+ Už se nedivim, že ty tvý zvířata jsou tak nevychovaný...to mají po tobě, viď?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 08, 2010 5:58 pm

Fab: pch. odtáhne se trošku. tohle se zatím každýmu líbilo. schválně mu řekne a koukne se po něm s ohrnutým nosem. a když ji přetočí a líbá, tak se trochu snaží vykroutit a uhýbá nosem. celou tváří. hmm, sám pan Gut-Jarkovský hovoří o výchově ... a nechá se jeho polibky zmámit a přestane se cukat, ale obejme ho jemně kolem krku a haladí ho ve vlasech...
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles