Věžní kuřářna

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Věžní kuřářna

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 11:14 pm

Ang +začne se hihňat protože ji napadlo snad tisíc komických situací, kdy se Tobiáš hádá sám se sebou+ promiň +omlouvá se+ ale tak aspoň se doma nenudíš co? Někdy mi ho musíš představit ju?
+mávne hůlkou a ve věžičce začne hrát tichá orientální hudba, podkreslující atmosféru, a zároveň načne další láhev s vínkem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon úno 01, 2010 11:15 pm

Syr: Tak se někdy stav, třeba tě tam nějaká kniha zaujme. +nabídne+ No ostrej možná je, ale je taky .... +bezradně pokrčí rameny neví jak to má vysvětlit, že se s ním cítí tak dobře+ Nebudeme. +usměje se+ A co tvoje dcerka Nikoletka?

Dark: +se zájemem jí poslouchá a pak přikývne+ No co bych tak řekla . +zamylsí se nad tím, co všechno může říct+ Náš svět bych asi přirovnala k vašemu středověku až na to, že máme lepší hygienu. +usměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 11:18 pm

Nef, díky za nabídku, určitě ji využiji při nejbližší vhodné příležitosti. No Nicci byla na ne zrovna fajn výletě, ale už je všechno v pořádku. Víš jak jsem byla proti domácím skřítkům, tak jsem si pořídila vílu, aby se o ni starala, když jsem vytížená, a je to moc šikovná holka. Víš to není že bych ti to nechtěla říct +naváže na minulé téma+ ale ještě je moc brzy víš +usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 01, 2010 11:20 pm

(Tak já se teda vtěrknu:) )

Dark: No jo, Ten druhý má tendence kecat do všeho. I když někdy je to docela užitečné, takové "druhé já". Uculí se pobaveně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon úno 01, 2010 11:22 pm

Syr: Budu se těšit. +usměje se a napije+ Tak hlavně, že je v pořádku. Vílu? +zvedne obočí+ Moc jsem o nich neslyšela, ale jestli je šikovná a o dívčinu se postará, tak jsi vybrala dobře. +usměje se+ Chápu to. +usměje se a pokýve hlavou+

Rebecca, Dark: +trochu nechápavě na ně kouká a přemýšlí o tom o čemse ty dvě baví+ Ten druhý?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Dark Angel » pon úno 01, 2010 11:23 pm

Syr: Jasně, že ti ho představím *horlivě přikyvuje* Je to zlatíčko, ale nerad to slyší... Víš, on je přece jenom bojovník za nápravu lidí a odstranění zločinu... takže něhu si moc nepřipouští... Ale je zábavný...

Nef: To je zajímavé... *směje se tomu přirovnání s hygienou* Já... nevím, co můžeš říct a co ne... ale zajímalo by mě, jak to tam vypadá... Jestli máte nějaké zajímavé tvory? Byliny? Něco, co vypadá jinak než tady? *Projevuje se v ní posedlost Lektvaristy novými možnostmi a objevy*

Beccy: No když to tak vezmu, tak Ten druhý mu tenkrát u Dao zachránil život. Byl by se mi tam chudáček zbláznil, když se skrz něj prožírala ta mizerná mince... *nesouhlasně se zašklebí při té vzpomínce*
Fantazie je nevyčerpatelným stvořitelem nových světů. (Paul Eluard)
Dark Angel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 11:25 pm

+připraví Becs pití, navrch jí dá takový speciální kořeníčko - když orient tak se vším všudy a jde jí ho dát+
Ahoj Beccy +usměje se nesměle, neboť neví jestli ju nezakousne+

Ang, takže takový tvůj osobní Lancelot co? To ti přeju holka moje

Nef, víla je skvělá, a líbí se jí v údolí, takže mám o starost míň, teď když odjel Charlie do Číny mám hromadu práce a chudák prcka bych musela tahat sebou
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Dark Angel » pon úno 01, 2010 11:26 pm

Syr: Lancelot v tvrdším podání... *upije vína a potáne z vodnice* Ale ve vztahu ke mně je nesmírně pozorný... A co ty, poklade? Manžel a osm dětí? *směje se*
Fantazie je nevyčerpatelným stvořitelem nových světů. (Paul Eluard)
Dark Angel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 11:29 pm

Ang, tak aspoň máš jistotu, že si na tebe žádný jiný lotr netroufne, když máš doma takový arsenál +směje se a tahá z vodnice a zapíjí to vínkem+ Merline dej pokoj, osm dětí nene, mě stačí jen ta moje Nicolettka, budou jí ted brzy tři roky, kolonka manžel je prázdná +usměje se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 01, 2010 11:30 pm

Syr, díky zlato. Usměje se a oňufne to. Hmm, voní to jak pití z mého mládí. Tedy jen toho čarodějnického mládí. Uculí se a ochutná. A dokonce to tak i chutná. Usměje se. A netvař se, jak kdybych tě měla zakousnout. Jak mi vysvětlil Adam, tak to prostě chodí, lidi se schází a rozchází. Pokrčí rameny a nemíní to rozpitvávat.

Ale povídej, jakto, že Charlie odjel? Bude se mi asi stýskat. Uculí se nevinně.

Dark: jo mince... Pokýve hlavou. Už jen z té představy začínám přicházet o rozum. Zašklebí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům