DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Beatrix » stř pro 30, 2009 12:22 pm

Že by Salazar konečně jednou ukázal svou pravou sebestřednout povýšenou arogantní tvář? Jo, s tím druhým nejvyšším toho má hodně společnýho...krev se bohužel nezapře.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř pro 30, 2009 3:35 pm

no, to ne...ale těmi růžemi býval Salazar pověstný...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř pro 30, 2009 5:46 pm

už vidím to jeho "pěstování", asi tím stylem, jako se já "starám" o všechny svoje zvířata...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Salazar Zmijozel » stř pro 30, 2009 6:21 pm

Drahá Beatrix, o své růže se starám vždy sám a osobně.

Drahá Storm, velmi se mi líbil váš článek o mě. A to s tou avadou byl jen žert. Nechcete mě někdy navštívit?
Když to chci, vezmu si to
Salazar Zmijozel
NEaktivní

Příspěvekod Storm » stř pro 30, 2009 6:35 pm

Drahý Salazare, děkuji za pochvalu, snažila jsem se. Neznám vás ještě a nemohu riskovat, kdy si děláte legraci a kdy to myslíte vážně, takže jsem radši opatrná. Ale proč ne, moc ráda.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » čtv pro 31, 2009 11:43 am

Takže vážně okopáváš záhonky? +musí se tomu šklebit no+

Ale ale, to vypadá, že se Salazar pokouší okouzlit další dámu...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Storm » čtv pro 31, 2009 2:19 pm

Všem svým čtenářům přeji, ať si poslední noc v roce užijí s láhví v ruce a s někým v posteli a do Nového roku hodně tolerance a smyslu pro humor všem protagonistům mých příštích indiskrétních článků (víte, jak se to říká, jak na Nový rok...) a celoroční dovolenou pro všechny právníky, naco je i v příštím roce zatěžovat banalitami.
Storm

Obrázek
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » pát led 01, 2010 12:12 pm

=sedí za stolem a od rána divoce píše první letošní článek do DV a rovnou pěknou senzaci a pikantnost, hned na Nový Rok chystá pěkný drb pro své čtenáře=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Eternity » pát led 01, 2010 12:56 pm

(asi nějaké novoroční zamyšlení nad věčným rozpolcením ženy - orgasmus, nebo vybrat schránku? :lol: )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Storm » pát led 01, 2010 3:09 pm

REMUS HOUSE: STYX A JEJÍ (TŘI) MUŽI

Máme tady první letošní článek a rovnou pikantní drb! Dala jsem si tu práci zjistit, proč Styx pořád odmítá lásku svého bývalého milence Tonyho Dolohova. Sledovala jsem ji, a to jsem se musela táhnout pěkně daleko, až do středního Walesu. Ani mě moc nepřekvapilo, že srub hluboko v horách, ve kterém zmizela, obývá jeden známý a oblíbený vlkodlak.
Zvědavě jsem čekala, co se z této schůzky daleko od civilizace vyvine. Chvíli se mi zdálo, že se Remusovi nepovede rozehřát ztuhlou Styx, nakonec to spravil horký čaj, teplá deka a jeho dlaně. Jejich zdánlivě nevinná konverzace se po chvilce stočila k jídelníčku vlkodlaků a hladový vlk projevil zájem o lahodné sousto, které mu samo vlezlo do klece.
Remus názorně ukázal Styx, jak může skončit jedna naivní a důvěřivá holčička. Rozehrál svoji hru, ale víc, než cokoliv jiného, to připomínalo milostné svádění (i když k tématu). Vzal na sebe roli vlka (jak překvapivé) a Styx v červených sexy šatičkách předvedla sličnou Karkulku. Netušila jsem, co dva lidi dokáže rozrajcovat (nic proti gustu), ti dva mě ale svým laškováním opět přesvědčili, že si prostě umí padnout do noty.
Styx měla totiž před časem s Remusem nějaké techtle-mechtle (jeho šarmu opravdu nelze odolat) a asi byla moc spokojena, když na něj pořád nemůže zapomenout (stará láska holt nerezaví). Na posledním večírku v Indii opět podlehla jeho kouzlu a strávili spolu celou noc. Kdoví, třeba si pro změnu hráli na pohádku o vlkovi a kůzlátkách (vlk přítomen byl a nějaká ta kůzlátka snad taky).
Ale k tématu. Teplota v dřevěném srubu visela nízko u bodu mrazu, že i má křidýlka byla ztuhlá, dvojice to však vůbec nevnímala. Ani polínka v krbu nebyla tak rozpálená, jako jejich nahá těla. Když začal vlk zvědavě prozkoumávat Karkulčino tělo, diskrétně jsem si zakryla oči dlaní a jenom občas jsem nakoukla mezi prsty, abych se pokochala krásou jejich milostného aktu a proč to nepřiznat, záviděla Styx (sakra, ta ženská má ale štěstí na chlapy).
Jejich milostná předehra neměla konce, tak jsem měla u toho dost času přemýšlet a něco jsem si uvědomila. Nepřipadalo mi to jako pouhé ukojení přirozených pudů, kdy si to dva rozdají a jdou si zase po svém. Tohle bylo jiné – minimálně u Styx. Nevidím do mužské duše, tak Remuse nechám bez komentáře (poznámka: co nejdřív zjistit jeho názor!), ale Styx je jasná. Řekla bych, že jejich silné přátelství se jí trochu vymklo z rukou a pěkně hluboko nám do toho holka spadla. Kdo by ale dokázal dlouho odolávat Remusově kouzlu osobnosti?
Mrzí mě, že mé citlivé mikrofony nezachytily, co mu to šeptala do ucha (asi kvůli tomu ani neusnu), možná by to potvrdilo mé dohady. Nicméně to, co Styx ten večer nabídla Remusovi, by u jedinců se slabším srdcem vyvolalo přinejmenším infarkt (ne li smrt), Remus je však silná osobnost a zmáknul to s grácií pravého vlkodlaka. Jejich cituplné milování mě tak rozněžnilo, že jsem se rozhodla, že si asi taky pořídím chlapa.
Přesto si myslím, že slečna Styx docela riskuje. Když pomineme, že žije na Eagle Rock se svým bejvalým (budiž jí ke cti, že postel společnou nemají – ale kdo ví, Tony je docela neodbytný), je všeobecně známo, že je už půl roku zasnoubená s Regulusem Blackem, který je na dlouhodobé smrtijedské misi kdesi za oceánem. Jistě chudák netuší, jak si tady jeho snoubenka krátí dlouhý čas čekání na něj. Místo velkolepých příprav na svatbu flirtuje s bejvalým a spí se svým nejlepším přítelem. Doufám, že to nepropásnu, až se hrdý Black vrátí na Grimmauldovo náměstí (škodolibý smích).
Lady Styx by se konečně měla rozhodnout, co (nebo spíš koho) vůbec chce a udělat si pořádek ve svých citech a svém životě. Je mi těch jejích mužů trochu líto (merlinví, jestli vůbec jeden o druhém ví, to bude kolotoč, až se o sobě dozví), ale na druhou stranu jsem docela zvědavá, který z těch tří pánů vyjde nakonec jako vítěz v souboji o její srdce.
Storm

Obrázek
Selena nafotila spoustu fotek, jednu hezčí než druhou, že jsem nevěděla, kterou vybrat. Nakonec jsem se rozhodla pro tyto dvě, snad se vám budou líbit.
Storm
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV