Magické zrcadlo

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Magické zrcadlo

Příspěvekod ZrcadloProzřetelnost » úte pro 08, 2009 8:32 pm

Neferet píše:+objeví se zničeho nic a rozhlédne se kolem, podívá se na zrcadlo a dojde k němu blíž+ Zrcadlo, zrcadlo ... +začne+ sice už mám vše přichystané. Ale řekni mi, co bych mohla dát Tonymu a Styx za dárky k Vánocům. +řekne a vhodí jeden galeon, v těch jejich mincích se zatim nevyzná+ Schálně jestli jsem se trefila. +zamumlá+

netrefila. to je moc. to si nechte na vdovy a sirotky. a opuštěná svířátka. budou přeci vánoce!

dámu potěší nějaká maličkost, ze které pozná, že si všímáte jejích zájmů:

umělecká pokladnička
Obrázek
(a poučka: V 19.století získaly velkou oblibu nezvyklé tvary kasiček. Kašičky byly velice zdobené, často s přírodními motivy a co hlavně, byly převážně mechanické.

S touto se zachází následovně: minci vložíme do orlova zobáku a pomocí rukojeti posuneme orla dopředu, aby ,,nakrmil“ svá mláďata, a mince spadne do otvoru u jejich nohou.
)
vzácná starobylá váza
Obrázek
smaragdový šperk
Obrázek

a pána? něco, co potěší smysly. udělejte na něj dojem originálním dárkem - vanou plnpu whisky!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ZrcadloProzřetelnost
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » úte pro 08, 2009 8:40 pm

+přemýšlí nad tím co jí Zrcadlo poradilo a pak pokývá hlavou+ To vůbec není špatný. +usměje se+ A Zrcadlo, ty jsi určitě moudré. Poraď mi, co mam dělat neopětovanou láskou? +zeptá se a jímá se utratit další mince+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 08, 2009 8:49 pm

(nádherné dárky, ale od Zrcadla prozřetelnosti chudinka nešťastná Nef spíš čekala radu typu:
Pro Styx kulku mezi oči, aby se zbavila konkurence a pro Tonyho lektvar lásky, přímo ten nejsilnější :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » úte pro 08, 2009 9:08 pm

(někteří se nesnaží na zrcadle ušetřit, naopak, tak nemusí mít vražedné předpovědi :)
a až Tony dostane vanu s Mickeym... :), hlavně aby se mu ve wizouru nerozpustila kachnička, nebo orlosup, nebo s čím se koupe...
apropos - co chudák fata, když jí Tony místo sladkých slov do ouška a ruky na koleně (desátém :) ) vypráví o posledních chvílích člověka a prvních chvílích mrtvoly - jeho obětí? :). to by to Nef chytla (nevím, co přesně), nekro-romantika :)))
+Et klečí na kolenou a prosí: "Styx, nezabíjej mě. prosííím. vím, žes mě varovala, že bys zabila každého, kdo by jistým způsobem mluvil o Tvém chlapovi...!+ )
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Styx » stř pro 09, 2009 6:35 pm

(z té vany s mikimauzem bude mít Tony zaručeně radost, pak ti dám vědět, jak se mu líbila:) Kachničky? Kde to žiješ, ten má při koupání na hraní jiné věci:) Prý už jako malý chlapeček odmítal do vany gumové hračky a radši si hrál s živými:)))
A co fata čekala? Že to bude rozhovor s rozněžnělou bábovkou? Tony je drsňák, všude se přece píše, že byl jedním z nejkrutějších smrtijedů. Fata tomu asi houby rozumí, to právě ženy na něm přitahuje. Mně teda zaručeně;-) Na druhou stranu, jsou chvíle, kdy je přímo k sežrání (viz striptýz, který teď momentálně předvádí na Orlíku). A co to fata očekává od tohoto rozhovoru? Kvalitní, nezávazný sex?:) Ať nehází flintu do žita, mají před sebou ještě spoustu otázek. Co já vím, kam se to později zvrtne? Ale zase... ještě sama nevím, co všechno Tonymu dovolím;-) To víš, jsem majetnická mrcha:)))
A propos, Tony není můj chlap, takže ti uděluji milost:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv pro 10, 2009 8:58 pm

(NEFER, PROMIŇ, ŽE SE TI TU VYKECÁVAJÍ TAKOVÉ DUCHOVITÉ OZVĚNY... :D
není, ale byl, Styx. ale dík.
a fata ho nechá tak drsného, jak on jen bude chtít být. klidně. ale pokud se fakt koupe s živejma kachnama a pokud začne ve smylu: "slečno, podívejte, tyhle zuby, co nosím na krku - žralok, tygr, kolega smrtijed, bývalý - bohužel zesnul, nějaký mudla.... a tahle stolička s kazem? hmmm - jo, to bude muhammad ali..." tak k sexu asi nedojde... on přeci umí být okouzlující. asi by se měl přestat brát tak vážně - jako v pozici smrtijeda.)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod ZrcadloProzřetelnost » čtv pro 10, 2009 9:09 pm

Neferet píše:+přemýšlí nad tím co jí Zrcadlo poradilo a pak pokývá hlavou+ To vůbec není špatný. +usměje se+ A Zrcadlo, ty jsi určitě moudré. Poraď mi, co mam dělat neopětovanou láskou? +zeptá se a jímá se utratit další mince+

drahá slečno Neferet, Vaše důvěra mne dojímá a zároveň lichotí. je to ale velice těžká otázka, generace na ni hledají své správné odpovědi... moje rada vypadá neurčitě, ale pokud se zamyslíte, má svůj smysl: pokud budete na něco tlačit, bude se to bránit. tlak způsobí protitlak. zkuste spíš nalákat, zatnout nenápadně drápek. poodstoupit a nechat prostor - pokud to klapne, půjde za Vámi dotyčný sám přitahován neodolatelným vábením. anebo se s odstupem rozhlédnete - budete mít ten prostor - a uvidíte, že vlastně chcete něco jiného a třeba už vaše vábení zaujalo někoho jiného... nikdy nevíme, co všechno může nastat...
ZrcadloProzřetelnost
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » čtv pro 10, 2009 9:13 pm

(nic se neděje, sem si řikala, co se všechno takhle od ozvěny nedozvim :) )
Děkuji ti. +pokývá hlavou+ Jsi opravdu moudré. +řekne, mile se usměje a zmizí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát pro 18, 2009 10:22 pm

*Vstoupí opatrně do místnosti se zrcadlem , vhodí minci a jako u okýnka na prodej jízdenek nadiktuje*: Prosím, pomoz mi vybrat vvánoční dárek pro Beatrix a Pro Amona....*Pak se zarazí a jako by se potřebovala sama před sebou ospravedlnit, dodá*...Měla jsem s ním takový vánoční rozhovor, něco jsem mu slíbila a teď jsem s výběrem v koncích...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod ZrcadloProzřetelnost » ned pro 20, 2009 4:45 am

(konečně - ale tak trochu s otřesem mozku, tak to podle toho taky bude vypadat...)
drahá mollyz, Beatrix i Amon patří mezi ty, co mají z věcí skoro vše. tak jsou na řadě dárky velmi malé - třeba diamanty, nebo velmi velké - třeba ostrov v Tichomoří. zkusíme ale něco mezi tím:
drobnosti pro Amona:
Obrázek
drsně mentolové pastilky vystřídají případný smrtící dech
Obrázek
čoko scrabble
Obrázek
na tatarák
Obrázek
pivo vždy po ruce
Obrázek
snídaně pro střelce

a drobnosti pro Beu: