Neferet píše:+objeví se zničeho nic a rozhlédne se kolem, podívá se na zrcadlo a dojde k němu blíž+ Zrcadlo, zrcadlo ... +začne+ sice už mám vše přichystané. Ale řekni mi, co bych mohla dát Tonymu a Styx za dárky k Vánocům. +řekne a vhodí jeden galeon, v těch jejich mincích se zatim nevyzná+ Schálně jestli jsem se trefila. +zamumlá+
netrefila. to je moc. to si nechte na vdovy a sirotky. a opuštěná svířátka. budou přeci vánoce!
dámu potěší nějaká maličkost, ze které pozná, že si všímáte jejích zájmů:
umělecká pokladnička
(a poučka: V 19.století získaly velkou oblibu nezvyklé tvary kasiček. Kašičky byly velice zdobené, často s přírodními motivy a co hlavně, byly převážně mechanické.
S touto se zachází následovně: minci vložíme do orlova zobáku a pomocí rukojeti posuneme orla dopředu, aby ,,nakrmil“ svá mláďata, a mince spadne do otvoru u jejich nohou.)
vzácná starobylá váza
smaragdový šperk
a pána? něco, co potěší smysly. udělejte na něj dojem originálním dárkem - vanou plnpu whisky!
dámu potěší nějaká maličkost, ze které pozná, že si všímáte jejích zájmů:
umělecká pokladnička
(a poučka: V 19.století získaly velkou oblibu nezvyklé tvary kasiček. Kašičky byly velice zdobené, často s přírodními motivy a co hlavně, byly převážně mechanické.
S touto se zachází následovně: minci vložíme do orlova zobáku a pomocí rukojeti posuneme orla dopředu, aby ,,nakrmil“ svá mláďata, a mince spadne do otvoru u jejich nohou.)
vzácná starobylá váza
smaragdový šperk
a pána? něco, co potěší smysly. udělejte na něj dojem originálním dárkem - vanou plnpu whisky!