Terasa

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Terasa

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 10:00 pm

Syr: Jo aha. +usměje se+ Podívám se na to jak nejdříve budu moct a uvidím co se s tím dá dělat. Takže dobrodruh a kde všude jsi dosud byla?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát pro 04, 2009 10:05 pm

Syr: Vybrala sis moc dobře. Každý máme ve svém domě nějaké to své oblíbení místo. Já třeba často dřepím u sebe v knihovně. Tam strávím nejvíc času. Ale ráda posedím ve sklípku +ušklíbne se+ a v létě na terase do zahrady

Nef: Netušila jsem, že se člověk může normálně přemísťovat k vám a zase zpátky. To bych se taky moc ráda k vám podívala, jestli bys mě vzala sebou
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 10:08 pm

+poslouchá o čem se ty dvě baví+ Tak to já mam nejradi pracovnu. Tam trávím celé dny, je tam ticho a klid.
Styx: Já taky ne. +usměje se+ Jak jsem řekla, musím se na to nejprve podívat. +napije se+ Tak když to půjde tak vás vezmu obě dvě najednou, ale opravdu nic neslibuji.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 10:10 pm

Mám díky Charlieho bratrovi prozkoumané Egyptské hrobky, z čehož jsem absolutně nadšená, protože ne každý se tam dostane. Také jsem se potápěla k Atlantidě a šplhala v zasněžených horách k Šangri-la. Měla jsem naplánovanou cestu po stopách Merlina a Avalon, ale pak jsem otěhotněla a od té doby jsem nikde nebyla. Moc mi to chybí

Styx: tak sklípek jo? °ušklíbne se° a knihovna, ach tak to je má srdeční záležitost, chystám se zařídit si prostory na půdě jako studovnu a tam určitě bude
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 10:18 pm

Teda to jsi toho viděla opravdu hodně. +usměje se+ Egyptské hrobky. Hmn,ty bych taky ráda někdy viděla. +napije se+ Kolik vlastně je tomu tvýmu broučkovi. +usměje se a kývne směrem k holčičce+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 10:20 pm

Nef: To víš, zážitky ti nikdy nikdo nevezme. Malá ma dva a půl roku, je to sluníčko.
A co jsi tam u vás dělala?
Styx: prosím tě, nad čím zase přemýšlíš? °zadívá se na ni°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát pro 04, 2009 10:28 pm

Nef: Tak to se budu těšit, protože bych se moc ráda seznámila s vaší kulturou. A taky jsem zvědavá, kdy mě seznámíš se svým přítelem. Už mi to slibuješ pěkně dlouho
Syr: Zamyslela jsem se o těch egyptských pyramidách. Hrozně moc toužím je taky někdy vidět. Doufám, že se mi tento sen někdy splní. Miluji toto mudlovské historické období, fascinuje mě.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 10:34 pm

Syr: Svatá pravda. +usměje se+ Tak dva a půl. +usměje se na malou+ Víš, že ti je hodně podobná. +napije se+ Nó, tak různě, hlavně se věnuju psaní. +vykoktá+ Naši byli něco jako obchodníci .. kupci, takže jsem to po nich převzala. +řekne a ani moc nelže, jelikož její rodiče byli opravdu obchodníci, svým způsobem, vynechala jenom to co byli zač+
Styx: Omlouvám se, ale nějak to nevychází. +omluvně se usměje+ A víš on tak trochu už není můj .... přítel.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 10:35 pm

Styx: aha °usměje se° ano i když se jedná o mudlovské stavby, jsem přesvědčená a to už bylo také dokázáno, že mnoho čarodějů bylo poradci faraonů a pomáhali jim se stavbami, řízením vlády atp.

Nef: obchodníci? a s čím obchodovali, obchodují? °ptá se, protože i Nef zajímá, je jí sympatická° Merlin díky, že je mi podobná, to při mne stáli všichni svatí, jak tam na neby jsou
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 10:40 pm

Syr: Obchodovali. +upřesní+ Bohužel .... zemřeli asi před třemi lety. +snaží se usmát+ Obchodovali se vším možným. S látkami, jídlem, nábytkem je toho opravdu hodně, vcelku na co si jen vzpomeneš. +usměje se+ Jsi měla strach, že by se ti nebodobala? Proč? Máš k tomu nějaký zvláštní důvod?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům