Terasa

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Terasa

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 1:49 pm

°zavede je sem, malou dá do koutku, kde má hračky, deku, panenky a vše co potřebuje ke hraní a sedne si do své lenošky. Už tam nebyla vážně hodně dlouho. Naposledy když... no to je jedno°

Neferet: Tvé jméno je mi nějaké povědomé, máš něco společného s egyptským božstvem? °zeptá se zvědavě a napije se kafého°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 3:58 pm

+vejde za Syrianou a rozhlédne se+ Nádhera. +usměje se a posadí se+ Egyptské božstvo? +zeptá se trochu zmateně+ Ne, myslím, že ne. Nejsem odsud.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 9:24 pm

Nef: Ahá, to je zajímavé. A odkud jsi? Prozraď něco o sobě, bohužel nic moc o tobě nevím, °za což se strašně moc a moc stydí°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 9:28 pm

Syr: Jsem ze světa, kterému říkáme Bemount. +usměje se, tak jako, že se nemusí za nic stydět, jelikož o ní něco ví jen pár lidí+ Ehmn, jsem spisovatelka, jak říkáte na volné noze. Nevím co říct. Co všechno chceš vědět? +omluvně se usměje a pokrčí bezradně rameny+ A co ty? Jsi tady odsud nebo z jiného světa?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 9:34 pm

A co přtel, vlastníš nějakého? °zeptá se zvědavě° a jaké to tam v tvém světě je? A proč jsi odtamtud odešla žít sem?
No o mě, já jsem normální čarodějka momentálně jak bych to řekla, ale Styx ti to určitě také řekla, jsem Smrtijedka. A momentálně se starám o tohohle broučka °usměje se°
Co bys ještě chtěla vědět?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 9:41 pm

Momentálně, po dlouhých útrapách žádného přítele bohužel nevlastním. +řekne a napije se čaje+ Myslím, že bych to tak trochu přirovnala vašemu středověku. Nemáme auta, televize, mobily, rádia a tak. +vysvětluje a samozřejmě vynechá takovou drobnou maličkost a to upíry a vlkodlaky+ Sem jsem se vlastně dostala náhodou. Prohledávali jsme staré svitky a našli jsme jedno starý kouzlo. Po přečtení jsem se tu objevila a zalíbilo se mi tu natolik, že jsem se rozhodla zůstat. +usměje se+ Styx mi bohužel nestačila nic říct. +napije se čaje+ A tenhle brouček +usměje se na holčičku+ je tvůj nebo ho jen hlídáš? +zeptá se+ A co tvůj přítel, vlastníš nějakého?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 9:45 pm

°rozzáří se jí oči° páni to musí být nádhera, nechtěla bys mě tam někdy vzít? °prosí a mrká kukadlama°
tenhle brouček je můj vlastně stvořený porozený °pohladí Niccinku po vláskách°
Přítele mám °zaklepe na stůl° ale momentálně je v Rumunsku se svou smečkou, počítám ale že když už je po úplně tak se každým dnem zase vrátí °strašně moc se na něj těší a z hlasu to jde poznat°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát pro 04, 2009 9:49 pm

+vejde na terasu za holkama a přisedne si+ Tak tady je to příjemné +poslouchá je chvilku a usmívá se a je zvědavá, co Syrianě Nef všechno prozradí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 9:51 pm

Syr: Hmn. +zamyslí se+ Myslím, že bych mohla, ale nevím jak bude fungovat kouzlo, když je sestrojené u nás a vlastně mi dalo schopnost chodit mezi těmito dvěma světy a mimo to je to hodně vyčerpávající. Podívám se na to a pokud najdu nějaký způsob, jak tě tam dostat, tak tě tam ráda vezmu. +usměje se+
Se smečkou?A jak se ten tvůj přítel jmenuje? +zeptá se zvědavě a mile se usměje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 9:57 pm

Nef: ano se směčkou, °musí se usmát° Jmenuje se Gabriel, a je jejím vůdcem. On je lugaru, jak bych ti to, mění se ve vlka, ale né jak vlkodlak jednou za měsíc při úplnku, ale kdykoliv se mu zachce.
Vážně? no to by bylo naprosto báječné, už dlouho jsem nepodnikla nějakou dobrodružnou cestu. To bys mi udělala velkou radost, kdyby se to povedlo. Já jsem v jádru srdce dobrodruh °uculí se°

Styx: Jsem moc ráda, že se ti tu líbí, je to mé oblíbené místo v domě
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům