Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Styx » úte pro 04, 2012 9:02 pm

Protože sis moji nabídku koupit ty fotky přebral jinak +mávne nad tím rukou+ Dobrodružná povaha to jsem... řekla bych, že až moc +uculí se a pak přikývne+ Tak dobře... z letiště bychom tam mohli dojet tím, co navrhuješ. Ale přiznám se, že na motorce jsem ještě nikdy nejela +varuje ho radši předem+ Máš rád motorky a auta?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » úte pro 04, 2012 10:18 pm

Já jen rád vím, na čem jsem. +pokrčí rameny+ Jo +přikývne a zazubí se na ni+ Zejména rychlý motorky a rychlý auta. Když jedeš nejvyšší možnou rychlostí, tak ucítíš pravou svobodu a ... adrenalin v žilách. +opře se do židle a oči mu jenom září+
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » úte pro 04, 2012 11:18 pm

+sleduje ho, jak zaníceně mluví o autech+ Na tamějších silnicích se pak budeš moct vyřádit, není tam skoro žádný provoz. Mně adrenalin v žilách zvedají jiné aktivity.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » stř pro 05, 2012 1:39 pm

Skvělé. +usměje se a odsune prázdný talíř na kraj stolu+ Vážně? A jaké jsou ty jiné aktivity? +opře si lokty o stůl a zvědavě se k ní nakloní+
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » stř pro 05, 2012 5:04 pm

+taky dojí a spokojeně se napije vína+ Bylo to výborné, moc dobře tady vaří +pohlédne na něj a šibalsky se usměje+ Přece ti na sebe neprozradím všechno dnes. Na chatě budeš mít dost času zjistit to sám +zatváří se záhadně, ale očí jí pobaveně svítí+ Kdy chceš vyrazit?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » stř pro 05, 2012 6:06 pm

+usměje se a divá se ji přímo do očí+ V to vřele doufám. Rád tě poznám. no... +chvilku se koukne do mobilu a něco tam pohleda+ Za tři dny. +prikyvne+ To už tu všechno budu mít vyrizene. A tohle +podá ji obálku s fotkama+ Je pro tebe. +je tam dohromady asi dvacet fotek+
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » stř pro 05, 2012 6:44 pm

+oplácí mu jeho pohled a uvědomuje si přitom, že tak krásné modré oči se jen tak nevidí+ To mi vyhovuje +přikývne po chvilce přemýšlení na ten termín+ Já zatím seženu letadlo a zařídím, abychom v těch horách neumřeli zimou a hlady +uculí se a vezme si od něj obálku+ Pro mně? +podívá se na něj překvapeně a pak z ní vytáhne pár fotek a začne si je prohlížet+ (jsou tam ty, co jí ukazoval a jim podobné?)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » stř pro 05, 2012 11:21 pm

+jo jo, takové podobné, kvalitní a úžasné atd atd :)+ Tak já zařídím motorku. +kývne souhlasně+ Musím říct, že už jsem dlouho nepodnikl takový klidný výlet, bude to jako dovolená. +usměje se na ni+ Ano, zcela a jenom pro vás.

(pár na ukázku)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » čtv pro 06, 2012 12:26 am

+přikývne souhlasně+ Dovolená to zajisté bude... žádná práce, žádné povinnosti, jen odpočinek a relax. Víš, že už se fakt těším? A možná se nechám přesvědčit, abych si to na té motorce taky vyzkoušela +zasměje se a pak se začne věnovat fotkám, chvíli je mlčky prohlíží a pak koukne na Jacoba+ Jsou opravdu moc krásné. Utvrdily mě v tom, že jsem udělala dobře, že jsem souhlasila s focením +usměje se na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » čtv pro 06, 2012 12:33 am

+usměje se na ni+ To jsem opravdu rád, že jsem tě nezklamal. +napije se vína+ Já vlastně nemám dovolenou nikdy... +zamyslí se+ Nebo pořád, záleží na tom, jak se to vezme. +zasměje se+ A umíš jezdit na motorce? Jestli ne, tak tě to klidně naučím. +nabídne se+
Jacob Downly

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette