Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Styx » ned pro 02, 2012 6:21 pm

A jaký žánr se ti líbí? Mám doma od všeho, ale nejvíc knih o tom, co mě zajímá... historie, tajemno... a taky magie +významně se na něj podívá, jestli mu magie něco říká, alespoň zjistí, co je zač+ Vidím, že opravdu držíš slovo... +další bod pro něj+ ... ráda se na ně podívám hned, kvůli tomu jsem vlastně přišla +pousměje se, ale než vezme fotky do ruky, přijde číšník+ Já bych si tedy dala... +sklopí opět zrak do menu+ ...hm, vegetariánská restaurace... což mi naprosto vyhovuje. Dám si Robi steak, zapečený s exotickým ovocem a tofu. Děkuji.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » ned pro 02, 2012 7:52 pm

Já si dám ten seitan na kari. +usměje se na číšníka a její snahu o nápovědu naprosto ignoruje+ Knížky o lidech... Ken Kesey, John Irving, a Spolčení hlupců od Kennedyho bylo parádní. +podá jí obálku s fotkami+ Prosím, jsou přeházené, ale každá má svůj příběh. Počítám, že ještě máme trochu času. Třeba tahle... +ukáže jí jednu fotku+ co si o tom myslíš?

Obrázek
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » ned pro 02, 2012 9:18 pm

+chvíli ho poslouchá a pak se zasměje+ Koukám, že rád čteš o zkaženosti a mravní zpustlosti dnešní doby. Znám ty autory, jsou vynikající. Já mám ale radši napínavé, dobrodružné knihy. Ale určitě se v mé knihovně najde něco od tvých oblíbených autorů +mrkne na něj a pak si vezme do ruky první fotku a zadívá se na ni+ Řekla bych, že je to prodavačka klobouků v nějaké chudé rozvojové zemi... snad někde v jihozápadní Asii... možná Indie? Hezká holka, ale zdá se mi, že není šťastná. Jakoby ji ta práce nebavila, ale byla pro ni nutností +podívá se na něj zvědavě+ Jaká je skutečnost?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » ned pro 02, 2012 9:27 pm

Já mám rád knihy o kterých můžu přemýšlet. +usměje se na ni a pečlivě ji pozoruje, když si prohlíží fotku+ Je to kubánka. Studentka. Takhle si vydělávala ve volném čase a tohle bylo po tom... +hledá další fotku+ Co se s ní pohádal její přítel. Co tahle? +podá jí další+

Obrázek
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » ned pro 02, 2012 10:16 pm

Tak jsem se skoro trefila... až na tu Kubu +usměje se spokojeně a začne si prohlížet další fotku+ Tohle je týrání dětí! +uculí se+ Vypadají jako malá cikáňata... ale nejspíš to bude někde v Africe. Žeby si jejich rodiče pořídili nový vůz? +zasměje se+ Jsou to opravdu krásné fotky. Umělecké. Jsi tedy umělec? Co tě sem vlastně zavedlo... fotografování?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » ned pro 02, 2012 10:22 pm

Tahle je z Maroka. Byl to jen starý opuštěný vůz, nepojízdný. +zadívá se na fotku+ Připomnělo mi to starý auto za továrnou, kde pracovala moje babička, když jsem byl malý. Chodívali jsme si tam s kamarádem hrát. +pousměje se nad těmi vzpomínkami a donesou jim jídlo+ Díky. +kývne na číšníka a už se zase věnuje jenom Styx+ Dalo by se to tak říct, někteří kritici mě jako dobrodruha klasifikují, já si sám si myslím, že jsem svobodný, a dobrodruh. +zasměje se+ Ano, chci tu fotografovat město, nějaké kluby, koncerty...
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » ned pro 02, 2012 10:41 pm

+poděkuje číšníkovi a pokochá se pěkně naaranžovaným jídlem na talíři+ Ani to nemusí být maso a jak krásně to vypadá. Tak dobrou chuť +pustí se s chutí do jídla+ Tak dobrodruh... +prohlíží si ho zvědavě+ Jsi tedy sám? Nejspíš asi jo, když cestuješ po celém světě. Jak dlouho se tady plánuješ zdržet... nafotíš město a mizíš dál? A odkud vlastně jsi? +zasype ho otázkami, aby u jídla nestála řeč+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » ned pro 02, 2012 10:47 pm

Dobrou chuť. +zasměje se+ Ty jsi nějaká zvědavá. +vezme si vydličku a chvilku se dívá na ni, jak jí+ Jsem z NY a mou milenkou je svět. +napíchne si kolečno okurky a sní ho+ Odkud jsi ty? A máš někoho? +sleduje ji, skoro jako by ji chtěl zhypnotizovat+
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » ned pro 02, 2012 11:12 pm

A ty nejsi zvědavý? +oplatí mu s úsměvem+ Z New Yorku... tak to máš pěkně daleko. Nikdy jsem tam nebyla, nejspíš bych tam zabloudila +napije se vína - teď mě napadlo, že si ani nepřiťukli:)+ Já pocházím z Francie, ale žiju v jižní Anglii. Evropu mám ráda, má dlouhou historii +vezme si ubrousek a otře si jemně do něj pusu, není si jistá, jestli nemá někde nějaký drobek, když na ni tak zírá:)+ Jako jestli mám přítele? Ano, mám +odpoví stručně+ A ty? +čelí hypnotizujícímu pohledu jeho blankytně modrých očí a je z něj trochu nervózní+ Proč se na mně tak díváš?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » pon pro 03, 2012 11:13 am

Jsem. +přikývne+ Taky proto jsem tu. Chutná ti to víno? Angličanka z Francie? +zvedne obočí+ No já mám co říkam, jsem tulák z New Yorku. New York je úžasné město, i když tam vlastně skoro nebývám. Je to město, kde sex ve městě není jen fráze. +zadívá se na ni+ Ne, nikoho nemám. +po její otázne na okamžik sklopí oči, ale jen na chvilku než se na ni zase zadívá+ Protože na krásu bychom se měli dívat než se od nás odvrátí... Rád bych si tě někdy vyfotil.
Jacob Downly

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette