Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Zaměstnanec » sob čer 16, 2012 10:34 pm

+Číšník se objeví jako na zavolanou s úsměvem a taktně přinese v deskách účtenku+ Děkujeme, že jste přišli právě k nám, doufáme, že jste byli spokojení +hluboce se jim ukloní+ přeji Vám krásný zbytek večera +Profi se usměje jak na slečnu, tak na pána a tiše se vzdálí+
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Morfeus » úte čer 26, 2012 9:00 pm

oba oplatí obsluze úsměv, vzkáží do kuchyně, že to bylo výborné, a poděkují nejen slovy, ale i důstojným spropitným. a pak se vrátí do svého domu.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Styx » ned pro 02, 2012 1:41 pm

+s malým zpožděním - klasická akademická půlhodinka - dorazí do hotelu na domluvenou schůzku a zamíří do restaurace, kde se začne rozhlížet po hostech+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » ned pro 02, 2012 4:05 pm

Ahoj. +usměje se na ni když vyjde zpoza rohu+ Rád tě vidím. +vede ji k rezervovanemu stolu a podrží ji židli+ Jak se máš? +posadí se pak naproti ni+
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » ned pro 02, 2012 4:25 pm

+otočí se k němu+ Ahoj +usměje se na něj a dojde s ním ke stolu a posadí se, všimla si, že je galantní, na tohle si ona u mužů hodně potrpí, takže bod pro něj+ Docela to jde. Sice nemám ráda tohle roční období, ale když si to zpříjemním něčím hezkým, tak se to dá přežít. A jak se máš ty? Jinak... jsem Styx +představí se mu s úsměvem+ Včera jsme to nějak zamluvili.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » ned pro 02, 2012 4:43 pm

Jméno? Co je po jmene? Vždyť co růží zvou i zvano jinak vonělo by stejně. +podá ji jídelní lístek a nechá jim nalít víno z chille kyere předem pečlivě vybral+ Jmenují se Jacob Downly. +usneje se na ni skromne+ A mám se dobře. Nechal jsem vyvolat nějaké fotky. Digitálně to prostě není ono.
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » ned pro 02, 2012 5:00 pm

Cituješ slova klasika... jsi sečtělý? +usměje se mile překvapeně a očkem koukne po etiketě vína, nakolik si ji cení:)+ Na ty fotky jsem opravdu zvědavá. Včera jsi mě pěkně nalákal. Ehm... digitálně? +zeptá se nenápadně, nerozumí tomu mudlovskému slovu, ale nedává to nijak najevo, neví, co je Jacob zač. Vezme si jídelní lístek a začne vybírat+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » ned pro 02, 2012 5:11 pm

+zasmeje se+ Spíš vím co říct. +mrkne na ni+ Ale nějakou dobtou knihu si jednou za čas ptectu. Ale nerad marnim čas myšlenkami cizích lidí. +no cení si ji foster na stupnici od 1- 10 je to 8.+ Na počítači si to tak neuzijete. Promítat je ještě není tak špatně. Ale já dávám přednost vyvolanym.
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » ned pro 02, 2012 5:29 pm

To se mi líbí... na všechno máš pohotovou odpověď +zvedne oči od lístku+ Já bych četla pořád, knihy přímo miluji. Kdybys viděl tu knihovnu, co mám doma... a všechno mám přečtené +zasměje se. Tak to si ji cení docela vysoko, nato, že ji ještě vůbec nezná;)+ A máš ty fotky u sebe, nebo... +pohlédne na něj, jestli je čistě náhodou nezapomněl na pokoji:)+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » ned pro 02, 2012 5:45 pm

Vážně ? +podívá se na ni se zájmem+ A doporučila bys mi nějakou? +zeptá se ji. To on si cení krásných žen :-)+ Ano mám je tady nezapomel jsem je. +usměje se na ni+ To by byl nanejvýš ohrany trik. +vytáhne na stůl šedou obálku trochu větší naznačí A4+ chceš se na ne podívat hned? +zzepta se A přijde k ním číšník jestli si chcou objednat+
Jacob Downly

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette