Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 7:28 pm

Syriana: +vděčně si lehne na postel a jednu nohu spustí dolů z postele aby zastavila ten šílený kolotoč a pak máchne rukou+ jen směle do toho +zavře oči a ještě než je dovře tak spí jak špalek+

Malíček: To je víc než jistý +sklouzne jí dlaní na zadek+ kdy budeš chtít, krásko, já tě tam za ruku nedovleču jak některou z mých... no nic... jak ti to jde s tím zařízením?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 7:32 pm

Jorah: +přepečlivě ji začne šněrovat z šatů a pěkně ho to zmáhá a v půlce ho to zmůže úplně a začne hlasitě chrápat+

Wenai: +ušklíbne se+ Ale budeš mi muset nějakého důvěryhodného doporučit, nechcem přece aby si o tom čimčarali vrabci na střeše, že mi nevěříš. +koukne na něj se zvednutým obočím a pak, pomalu, pustí na zem osušku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 7:41 pm

Malíček: Ale přece o tom to není miláčku... copak u vás tam +mávne rukou do vzduchu+ nechodí ženy k léčitelům aby věděly že jsou zdrávy? Neboj, pošlu k tobě toho nejlepšího +to už klouže dlaní po křivkách bledého těla, které už není tak kostnaté jako před pár měsíci+ jsi nádherná

Syriana: +spolu s Jorahem si chrápou do ucha, Syr vmotaná do jeho těla, Jorah přes ni, a oba jsou naprosto tuzí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 7:45 pm

Wenai: Děkuji, můj pane. +zašeptá mu do ucha a políbí ho, zatím co mu rozepíná kabát, hbitými prsty jeden knoflík za druhým, až mu ho konečně shodí z rameen a přitiskne se k jěho těku zahalenému pouze v šedé lehké haleně+

Jorah: +sem tam se převalí, zabrumlá si ze spaní, ale chrápe pořád stejne nahlas+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 8:38 pm

+nakonec to ale nevydrží a odstrčil ho od sebe+ u všech bohu to je tak ponižující! +vzteka se+ Ty mě pošleš k mistrovi jak nrjakou tvou devku! +to slovo na něj vystekne+ to ne. To teda ne. Já jsem se to pokusila vydržet s chladnou hlavou ale tohle vážně nejde! +praští pěstí do stěny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 10:12 pm

Syriana- nad ránem se převalí a přitom elegantně slítne z postele a tvrdě přistáne na zemí+ au +kňourne jak si narazila bok a loket a otevře oči.stáhne na sebe deku a zase je zavře+

Malíček +je už celý prahnoucí po jejím těle, zvlášť když už ho vyslekla a tak ho vzrušila+ Wenai! Já tě neposílam k mistrovi jak běhnu! Chtěl jsi ti přivést nejlepšího mistra aby tě jako mou budoucí ženu prohlídk abych měl útěchu že jsi zdravá! +stojí tam jak idiot v halene a hádají se spolu vlastně kvůli ničemu+ víš co, delej si co Chceš +zvedne si halenu a odejde do jiného pokoje+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 30, 2012 12:01 pm

Jorah: +jak uslyší tu ránu tak se probudí, chvilku ji hledá a pak vykoukne nad okrajem postele+ Nestalo... +zamotá se mu hlava, tak se na chvilku odmlčí+ Nestalo se ti nic.

Wenai: Jasně, zdravá. +usklíbne se+ Kdybych ti neřekla, že ho znám dlouho, tak by tě to ani nenapadlo. +zavrčí, chodí po pokoji a oblíká se do kusů oblečení+ A já blbka se ještě snažím být upřímná. Navíc k chlapovi, co má plnej barák kurev. +nadává si ale spíš už jenom tak pro sebe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 30, 2012 1:50 pm

Syriana: Néééé +zamručí ze spodku, hlasem chraplavým jak rašple, protože má děsně vyprahlé hrdlo, jen zvedne ruku na postel a tápavě ho hledá až najde jeho tvář a nechá tu ruku tam položenou+

Malíček: +Za okamžik se vrátí+ nevím proč bych měl někam odcházet! +uvědomí si a vleze si do svojí postele a sleduje jak se oblíká+ kam jdeš +zeptá se s hlavou nakloněnou na bok. Pořád mu jisté části svého těla kamené, protože to je prostě on. Plnej barák kurev a stejně mu s tím ta co by chtěl (tím samozřejmě nemyslí že Wenai je kurva!) nepomůže.+ Lannister si mi tím velice rád pochlubil, jak dlouho se znáte, tak se mi nediv že.... +zavrtí hlavou spíš už jenom pro sebe+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 30, 2012 5:03 pm

Jorah: Dobrý... +zafuní+ dobrý ráno. +otevře oči načež na něj dolehne svět a on hlisitě a nesouhlasně zasténá+ u všech bohů starých a nových.. Za co?

Wenai: Nevím kam jdu. +odsekne+ Jsem naštvaná a nevím kam jdu ale rozhodně tam dojdu! +zavrčí+ Jo jasně, že se tě pokusil naštvat. Celá rudá bašta je jak hnízdo sršňů co se snaží navzájem pobodat a já nepochybuju žes mu to oplatil. +zaksichtí se na něj a začne si česat vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon pro 10, 2012 8:40 pm

Syriana: +pohladí ho po tváři, s vypětím všech sil se zvedne na rukách až je mu tváří v tvář+ vsadím se že za trest, nebo ne... oni se tím baví +hlava jí třeští jak rozbité lahve od vína a v hrdle má sucho jako by tam spálila otep slámy. Padne mu přes břicho a vypadá to že už nikdy nevstane+

Malíček: No tak o tom vůbec nepochybuju +pořád ještě je docela klidnej+ akorát by mě zajímalo, jestli jsem se tě dotkl tak moc, abys mne opustila? +přejde k ní pomalým krokem a položí jí dlaně na paže+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions