Syriana:A do dna! +chopí se kalíšku a trochu vyžbryndá a ruku už nemá tak pevnou jak zprvu+ můj seře... sejre... sere +opře se o stůl a mělo to vypadat elegantně, místo toho málem slítne na zem+ co budeme dělat pak až to všechno vypijeme?
Lorde Baelishi, na slovíčko. +zastaví ho, když chce odejít+
+Otočí se a spojí si ruce+ Lorde pobočníku?
Předpokládám, že ta dáma, jejíž služby jsi tu tak volně nabízel, je známá nás obou...?
+bez emocí se na něj dívá.... dolů+ nevím jak známá je tobě, ale mě je známá dost, i když tobě do toho nic není, můj pane +odpoví pohrdlivě+
+seskočí z křesla a dojde si k němu a beze strachu na něj kouká...nahoru+ Opak je pravdou, lorde pokladníku., opak je pravdou. Znám ji z dob než přišla do našeho města... +přimhouří oči+ Ví vůbec o tomhle tvém velkolepém prohlášení. +myslí teď to o jejích službách+
Jak překvapující +pozvedne jeden koutek+ zdá se že máme stejné známé stejně dlouhou dobu +je děsivě klidnej+ Proč bych ti měl svěřovat co si s mou budoucí ženou povídáme? Ale jistě, sama mne sem poslala abych zařídil že nikam nepojedu... Ach a ano, hezký pokus jak mě dostat ze hry +usměje se+
+trochu se zarazí, když neví, jak odůvodnit jeho zájem+ Pokud vím, tak to moje drazemilovaná sestra chtěla, aby jsi jel do Dorne. Myslíš snad, že by udělala něco mě k vůli? +ušklíbne se+ Wenai není otrok, aby jsi ty disponoval jejími schopnostmi jako svými vlastními. +ukáže na něj+ Dej si pozor, Baeliši.
Jistě, tvoje drazemilovaná sestra... vsadím se že to ona dostala ten nápad poslat Myrcellu do Dorne... Vyhrožuješ mi snad, trpaslíku? +hlas má najednou břitký a ostrý jako hrana dýky+ nepleť se mezi nás, nebo by... ach jistě, vsadím se že tvá rozkošná Šae... zajímalo by mne co by na ni řekl tvůj pan otec. Ty si dej pozor, můj pane +otočí se k odchodu+
+jakmile se zmíní o Šae, tak v něm vzkypí hněv, zrudne, ale nevybuchne+ Za prvé: můj pan otec je 300 mil daleko a za druhé, Je to jenom děvka, co by na ni měl říkat. +jak odchází tak ho sleduje nenávistným pohledem+
Ale jistě, všechny jsou jenom děvky, dokud se nám nezakousnou do srdce, pak jsme děvky my. Hezký den, lorde pobočníku +mávne ruko uotočený zády k němu, když odchází, ale neusmívá se, tváří se jak kdyby pozřel zkaženou rybu+
+když tohle řekne, tak se mu v očích zableskne poznání a on odspěchá+