Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 28, 2012 9:33 pm

Malíček: aha +spadnou mu koutky do jeho klasické tenké rovné linie. Chvíli na ni jen tak kouká a pak vyjde z pokoje, zamračenej jak nebe před bouří a jde dát instrukce nejvýš postaveným cuchtám+

Syriana: +vejde do jeho pokojů a sedne si ke stolu, na turka a stáhne si vlasy do drdolu+ tak kde máš ty flašky schovaný? +nad jeho odvahou se jen pousměje, ne moc zvesela+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 28, 2012 9:43 pm

Wenai: +povzdechne si, chvilku okouní s brkem v ruce, a nakonec se zvedne a jde se podívat z okna a pohledem spočine na Rudé baště+

Jorah: +zasměje se+ Tady nikde. +přikáže svému šenkovi, aby je donesl a sedne si vedle ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 28, 2012 9:49 pm

Malíček: +Když se vrátí, vede sebou zlatníka, kterej vypadá každý druhý obyčejný člověk z ulice a taky dva řemeslníky, ti jako bonus nesou balíky nejlepších archů papírů, kůží a dalších nepochybně důležitých věcí jako jsou inkousty. Otevře skoro tiše, přejde k Wenai a políbí ji z boku na krk+ řekni abych zůstal

Syriana: Jorahu měla bych ti něco říct +zkousne si ret, protože je si sakra jistá, že se to stejně dřív nebo později dozví, ale neví jak s tím ven+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 28, 2012 9:53 pm

Jorah: +vezme si od šenka džbám vína a poháry, naleje jim a jeden jí podá+ Ano? +usměje se na ni, aby jí dodal odvahy a napije se+ Já tě poslouchám. +chytne ji za ruku+

Wenai: +sklopí oči k parapetu+ Zůstaň. Oh, zůstaň, Petyre. +zašeptá, načež se otočí, obejme ho a stulí se mu v náručí+ I půl dne bez tebe je k nesnesení.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 28, 2012 10:02 pm

Syriana: +vezme si pohár a najednou ho do sebe převrátí, až jí stečou na bradu pramínky vína a ona je zápěstím setře, pak na něj koukne a radši zase sklopí oči k desce stolu, ztracená, ztrápená+ Jorahu, Auron Mokrovlas mě vlastnoručně utopil a přijal do řad Potopeného boha +vybalí to pak prostě narovinu+

Malíček: +Všechno se v něm sevře a on ji přivítá, schová ve svém náručí. Hladí ji po vlasech a právě se cítí kdoví proč pyšně+ tak tedy nikam nepojedu... vše jde zařídit a já to zařídím tak, aby mi ještě ta ledová coura poděkovala. +zas má ten svůj prohnaný výraz, jako by věděl něco co nikdo jinej neví+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 28, 2012 10:07 pm

Jorah: +spadne mu čelist a chvíli se nezmůže na jediný slovo+ Co... co... cože? Ne.. to.. jak... +zakoktá se+ Proč? +zeptá se, aby získal nějaký čas na rozmyšlenou, když už nic+

Wenai: +usměje se+ Víž, že na tobě miluju hlavně tvůj mozek? +pohladí ho po skráni a koukne mu do očí+ Ovšem to ostatní taky. +vypadá to, že se na něj nemůže vynadívat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 1:24 pm

Syriana: +Chudák Jorah, aby ještě tak kvůli ní dostal infarkt nebo tak něco. Podívá se na něj a neví co mu na to říct. Očekává to nejhorší, ale bude tomu čelit+ protože mi to v tu danou chvíli přilo jako dobrý nápad +řekne tiše+

Malíček: +Pohladí ji po vlasech lemujících její tvář a natočá si je na prst. Přitom se usmívá+ ale miláčku, olíbne jí rtíky, bez toho ostatního by ten mozek byl k ničemu. +pak se i s ní otočí+ něco jsem ti přinesl
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 1:35 pm

Jorah: Dobrý nápad... +vydechne+ To zní jako něco, kvůli čemu se lidé upisují víře. +podotkne a napije se+ A tedy... co budeš dělat? Zjevně tu stojíš mezi námi a železnými. +podívá se na ni tázavě+

Wenai: Co? +zeptá se a podívá se na ty muuže a věci, načež jí to dojde+ Petyre! +usměje se na něj+ Děkuji ti. A slibuju, že všechny náklady ti vrátím. +pak se zatváří seriózně a úředně+ I s úroky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 1:40 pm

Syriana: +sedí tam zkoprnělá jak pravítko a točí v ruce s kalichem+ Jorahu jsem zde, tady, sedím vedle tebe, opravdu ti na to musím odpovídat?

Malíček: Ztřeštěné nápady se musí podporovat +je rád že má radost+ jistě o tom nemám nejmenších pochyb +zasměje se+ a už víš jaké budeš tisknout knihy? Protože bych pro tebe měl první kšeft +významně zahýbe obočím, jestli uhodne jakou knihu by chtěl+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 1:46 pm

Jorah: +povzdechne si+ Já si myslel, že tě znám. A tohle... mě vážně překvapilo. +chvilku se nad něčím rozmýšlí+ Zřekneš se té víry?

Wenai: Já ti dám ztřeštěný nápad, to ještě uvidíš. +uculí se, neboť svým úspěchem si je jistá+ No hádám, že ty, co mi někdo zaplatí. +zazubí se na něj+ Vážně? Ale já si ještě nejsem úplně jistá ohledně obrázků. +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions