Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 26, 2012 3:24 am

Dobře. +přikývne a pomůže mu se svléknout, ale je jí jasný, že on ještě něco vymyslí, protože jinak by to prostě nebyl on+ Půjdu tak možná do postele. +uculí se na něj+ A ty se mnou. Spát. +objasní mu nakonec a vede ho do peřin+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 26, 2012 3:30 am

Ach ty máš geniální leb +nechá se odvést k posteli a nahý uklouzne do peřin a těší se pohledem na svlékajici se Wenai+ zlobís se na mě moje milá? +zeptá se když ji má v náručí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 26, 2012 12:21 pm

+přetáhne přes ně peřinu+ Ne, ještě ne. Budu se na tebe zlobit, až mě zneužiješ pro moc a peníze. +pohladí ho po vlasech a po tváři+ Spi, Petyre. +zašeptá+ Spi, lásko.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 26, 2012 12:49 pm

Malíček: Tak to počká až do zítřka +ještě se usměje protože to samozřejmě myslel v žertu a pak poslechne jejího příkazu, a s hlavou položenou na útlém rameni, ruku obtočenou kolem jejího bříška+ dobrou lásko +zamumlá ještě než usne, a zdá se mu o tom drakovi+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 26, 2012 12:59 pm

+ráno se vzbudí dřív než on, vyklouzne z postele, nevzbudí ho při tom a lehce se obleče a vyklouzne z pokoje a přemístí se k Tyrionovi do ložnice+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 26, 2012 1:07 pm

Syriana: +zmítá se na vrcholcích rozkoše, na samotné jejich hraně a hrozí že každou chvilku spadne do vírů vášně a už se odtamtud nevynoří+ Ano.. ano.. ano!

Malíček: +ráno se vzbudí s divným pocitem a pnutím v klíně, ale když hmátne po Wenai není tam, to mu to ráno moc dobře nezačalo+

Tyrion: +Vzbudí se a hlavu má jak střep, to víno bylo včera poněkud silnější než obvykle, vrávoravě přejde k lavoru s vodou a strčí do ní rovnou celou hlavu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 26, 2012 1:17 pm

Jorah: +zařičí, přes ty vlny to stejně není slyšet, a bere si ji jako ďábel, v klíně mu stoupá vzrušení, a několika prudkými přírazy vyvrcholí+

Wenai - Malíček: +do pokoje přiletí takový malý papírový ptáček, jako z origami a rozloží se před ním, takže si může přečít vzkaz: šla jsem trochu intrikovat. Užij si den a čekej mě na oběd. olsílám polibek. Wenai.

Wenai - Tyrion: +odešle vzkaz a pomalu k němu přijde a položí mu ruku na rameno, s každým jejím dotekem je jeho kocovina menší, ale ona není o nic víc skutečná než sen, pohladí ho po paži a přejede mu rukou po čele, aby mu ujasnila myšlenky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 26, 2012 1:26 pm

Syriana: +Křičí tak, až ji v krku pálí a poddá se vrcholu. Zmítá se v orgasmu a křečovitě ho v sobě svírá, cítí jak jeho horké sperma skrápí její klín+ Bohové +vydechne ochrpatěle+

Malíček: +lapne ptáčka a přeletí vzkaz očima, pak ho položí vedle lavoru, oblíkne se a jde si pohovořit s děvčaty+

Tyrion: +úlevně vydechne, když kocovina odplouvá a on spatří Wenai+ nevěděl jsem že ještě spím +zabručí a přitáhne svůj sen k sobě+ ty se mi zdáš. Ty se mi hezky zdáš
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 26, 2012 1:30 pm

Jorah: +vyčerpaně se zhroutí na její rameno, ale nezalehne ji, jeho zorpálené tělo zchlazují vlny a on se chvěje, napůl prožitým orgasmem a napůl zimou+

Wenai: Zavolal jsi. +zašeptá s úsměvem a políbí ho+ Tak pojď ještě do postele. +chytne ho za ruku a vede ho do jeho postele, a shodí ze sebe ty lehké šaty+ Chceš mě?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 26, 2012 1:53 pm

Syriana: +v tom rozzrušení zapomněla ohřívat místo kolem nich a uvědomí si to, až jí zády projede první nesouhlasná chladná křeč a vytrhne ji tak z dozvuků orgasmu+ rychle z vody +zavelí rázně ale ještě obejme Joraha kolem pasu, což si tak trochu s povelem protiřečí+

Tyrion: Ano... do postele +nechá se odvést a protože před chvíli se odtamtud vybelhal má jenom spodní kalhoty+ Chci tě celou +to už jí zavrní do kůže pod hrudníkem, který začne olíbávat a sklouzává níž na bříško a ještě níž+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions