Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 12:51 am

Malíček: Nejupřimnější omluva, má lady +dá jí za ucho pramen vlasů+ Vlastně tady všichni hrajeme jen jednu hru. A to Hru o trůny, +rozpovídá se celkem bez zábran+

Syriana: Klidně spi, já to zařídím.... +pohladí ho po strništi a vyklouzne z postele. Nahá přecupitá k oknu a hvízdne na prsty, až se pacholek otočí k ní nahoru. Syr si dá prst na rty v jasném gestu a kdby tomu náhodou nerozumněl přidá druhé, prstem si přejede po krku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 12:56 am

Jorah: +hnedka je vzbuzenej, když vidí, jak se tam před oknem producíruje nahatá, a hlas mu poněkud selhává+ Ty necháš.. služebnictvo, aby tě takhle viděli?! +vyvalí na ni oči+

Wenai: To už jsem slyšela. +řekne ponekud znuděně+ Upřímně - nevím co vás na tom baví, výhra není nic moc. Ale... já nepochybuju, že tvoje plány ti vyjdou. +usměje se na něj+ Protože máš úžasný mozek.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 12:59 am

Syriana: +okamžitě se otočí+ jistě že ne! +zní pobouřeně, cožpak nevidíš že kraj okna mám ve výši ramen? +ale projistotu si přes sebe přetáhne jakousi látku co je na křesle a sklopí oči+

Malíček: Jde o to, co si pod pojmem trůn představíš +cvrnkne ji do nosu+ jestli tu šílenou věc stvořenou z mečů a dýk... tak po tom já neprahnu, mám svý pozadí rád... ale... je to jako Cyvass, když táhne správně zvolenou figurkou tak vždy je nějaká výhra nadosah
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 1:06 am

Jorah: a jak to mám... +zívne si+ A jak to mám vidět. +posadí se na posteli a prohrábne si vlasy rukama+ Pojď ke mě. +usměje se na ni a natáhne k ní ruku+

Wenai: hmf. +zamručí nespokojeně, ožene se o jeho ruce a pak si promne nos+ Jistě jistě, jde o moc o vládu a řídit někoho. +otočí se, projde se trochu kolem řady lebek a zamává rukama, jako že to už slyšel stokrát+ To jsem hrávala odmala.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 1:14 am

Syriana: Omlouvám se +zamotá se do látky, přejde k němu ještě dřív než ji požádá a sedne si na postel+ vyspal ses hezky, můj pane?

Malíček: A jsi v tom dobrá? +opře se ležérně o lebku a sleduje ji jak ostříž jak tam pochoduje+ řekni, co bys chtěla? +zeptá se najednou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 1:19 am

Jorah: +usměje se na ni, ještě trochu rozcuchanej+ Vyspal jsem se nádherně, moje paní. ++chytne ji do náruče a dlouze a hluboce ji políbí+

Wenai: Pochopitelně. +přikývne a pak na něj zaraženě koukne a vypadá to, že chce něco strašně říct+ Já...tedy... co bych chtěla? +skousne si ret+ Kdybych ti to řekla, tak bys mi to nedal. +usměje se na něj nakonec+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 1:22 am

Syriana: +přejde prsty po vějířcích vrásek kolem jeho očí, které se teď zdají hladší+ v tom případě jsem spokojená +vrátí mu polibek+ co budeš dnes dělat můj drahý?

Malíček: +vezme ji za dlaň a přitáhne k sobě, obejme ji kolem pasu a dívá se jí do očí+ a jsi si tím jistá? +zeptá se zahloubaně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 1:24 am

Jorah: Dnes se půjdu projet po okolí. Tak dlouho jsem tu nebyl, že chci všechno vidět. +chytne její ruku a políbí ji na hřbet ruky+ Pojedeš se mnou?

Wenai: To jsem. +řekne a tak hezky a měkce se na něj usměje a pohladí mu konečky prstů tvář+ A co bych chtěl ty? +zeptá se taky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 1:32 am

Syriana: Když tě to potěší, tak moc ráda +usměje se+ víš... víš že ještě tak před +na chvíli se zamyslí+ před pěti lety jsem se koní hrozně moc bála a neuměla jsem na nich jezdit?

Malíček: Já? +zeptá se překvapeně, protože na to se ho lidé často neptají+ já chci tebe +broukne jí do rtů, než je políbí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 1:34 am

Jorah: Vážně? A co se... stalo..? +zeptá se a nakonec mu to dojde, že ji to asi naučil ten její muž, tak si odkašle, vstane z postele a začne se oblíkat+ Vydržíš snídani s mím příbuzenstvem, +zeptá se jí+

Wenai: +usměje se do polibku+ Ale jak můžeš chtít něco, co už máš? +zeptá se ho a s romantickým úsměvem mu kouká do očí, no slaďárna největší+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions