+Zatímco Bea kouká ke kostelu, z druhé strany auta se ozve zaklepání..zabušení spíš, až málem odlítne od okna+ Co je?! +kouká tím směrem do tmy z jinýho vokna ale houby vidí, tak jí amon zasvítí očima
+
Amon: Spíš KDO je snad, ne?!
Bea: Ježíš! +překvapeně a se mu odemknout+
Amon: Ne! Amon! +vleze dovnitř a pohodlně si sedne na sedadlo tam, jako by se venku nechumelilo - á to by mohlo, to by bylo pěkný!+
Bea: +zírá+
A: Co je?
B: Co je? No co tu děláš?
A: Já? Snad ty co tu děláš, ne?
B: Já tu čekám na děti!
A: +uculí se+ Že by duch svatý?
B: Ha-ha!
A: Ne vážně, já ti říkal, že sem nemáš lézt. A vidíš asi proč..+mávne ven+
B: Nezájem! +zatváří se panovačně+
A: Wie auch immer...
B: Na-und?:!
A: Nix..überhaupt nichts...tak jak to de?
B: Amone!!! To snad vidíš sám! Umírají ti tam lidi!
A: Mhm, +přikývne a zapálí si+ za to je taky platím.
B: Kristova noho! +sebere mu cigaretu a rozmajdá ju lodičkou+
A: Ty seš ale prskavka! A bereš jméno boží nadarmo!
B: Jako by to tebe n ěkdy rozrušovalo!
A: No jo...+mlaskne+ No...dostali se jim do zad..+konstatuje jak sem tam odpadne nějakej smrtijed+...Dolohov to řeže jedno za druhým, McKenzie de přes mrtvoly a Markus si hraje ma mrtvýho brouka a snaží se dovolat zálohy, průser je, že zálohu napadla jejich záloha, takže má sama co dělat.
B: +nevěřícně na něho zírá, že jí to tam přednáší jako výklad o výstavě obrazů+ A že bys s tím něco dělal?!
A: Například? +vezme si tam colu a napije se+
B: Například jim šel pomoct! +bodne ho prstem do ramene lehce vztekle+
A: Au!
B: +zopakuje bodnutí+
A: Auuu!
B: +zatváří se trochu samolibě zlomyslně+
A: No jo no! Se tam pudu..podívat..+podá jí flašku+ Ale až mě zabijou...
B: Vystrojím ti funus se vším všudy! +přemile se na něho usměje+
A: Jo...já vždycky věděl, že je na tebe spoleh. +povzdychne si a vezme si tam takovej ten..štít s průhledem neprůstřelnej+ Když dovolíš...+nečeká až dovolí a vykročí s tím ven a zrovna se od toho odrazijou dvě kulky+ Kurva-těžká-díky bohu! +stihne zanadávat i pochválit a vydá se směr markus+
B: Amo-ne! +vyjekne páč sprška kulek zasype i auto, tak odlítne od dveří a vojáci je přibouchnou+ Blbec! +uleví si+ Ještě ho tu odkráglujou! Se tam prochází jak na kolonádě! +prská za voknem...+
+Amon zatím dojde k Markusovi, ani se nesnaží moc krýt, což je podle jeho a Leovy filosofie jedinej způsob jak se kulkám vyhnout..ähm.. a opře se tam o kmen, že Markus i vojáci zírají, co to. Podá jim info proč záloha nefachá, ale na druhou stranu asi zase zpracovává útočníky v zádech. Markus neváhá a pošle tam oba vojáky (s cizíma se mu to manipuluje..) aby šli úúplně dozadu a pomohli záloze. Potom dopřeje amonovi krycí kletbovou palbu, aby ten se za doprovodu avad poměrně bez škrábnutí dostal do kostela+
+Amon vejde do hlavní haly a rozhlídne se. Nikde ani živáčka...+ Ho-la? +zvedne obočí, ale zaujme ho tam mísa se svěcenou vodou - teda spíš ta mísa, než ta voda+ mmmh...+si ju prohlíží a pokouší se ju urvat..+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...