Kuchyně a jídelní koutky

Letní sídlo Postrachovců a členů posádky. Přátelé jsou vřele vítáni.

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Kuchyně a jídelní koutky

Příspěvekod Beatrix » úte lis 06, 2012 2:24 pm

Manori: Jo ty termály! Tak to tu snad nezamrznem! V Alpách už nám pomalu padá sníh...
uáá...+zakvílí a zrudne, že to postach fakt slyšel+
No vlastně se mi tu zdá dost klid, su spíš zvyklá na město, nebo na vojáky - to se vyrovná, takže ten podivnej klid mě trochu znejisťuje.

Postrach: Nebojte, dom si ho nevezme. +zavrtí hlavou, že jí určitě krást zvířátka nedovolí+ Ačkoliv musíme ještě vyřešit, kde to bude..to doma...+zamyslí se nad tím nachvílu, ale jak na ni Postrach kouká, tak nervozně poposedne+ Já totiž..ehmm... Teda... chápeš! +zakončí koktání nakonec a napije se rači pořádně nějakýho alku tam+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte lis 06, 2012 2:41 pm

Bea: klid je teď...počkej až stáhnou soudek dva rumu....*zasměje se* to ještě půjdeš vybalit špunty do uší...*jako správný alkoholik si dolije víno* brr....vy už tam máte sníh?*koukne na ni* tak to bude za chvíli nátřesk hostů lyžařů asi co...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » úte lis 06, 2012 2:44 pm

Bea: spíš, abys jí nemusela taky nějaké zvíře pořídit...vypadá, že by se jí to i líbilo...*koukne na Zuzku vedle*Hmmm...*přimhouří oči* To si mám asi vyložit jako ano, že...*popíchne ji s úsměvem* ale aby mě pak ve vlastním domě neudělali z obleku cedník, vzhledem k výbavě....*kývne mírně hlavou k pánům*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » stř lis 07, 2012 1:02 pm

Manori: Nebo pudu zpívat s něma! +směje se+ Mhm, +přikývne na sníh+ vlastně mi to docela chybí...sněžení a tak..no nátřesk..pokulhává nám propagace a ani tam nikoho zrovna teď moc tahat nechci...v téhle nejisté době...

Postrach: To nééé, teda zatím určitě ne. Znám ji sotva pár dní...kdy většinu času buď dlachmala pandy, nebo si hrála na počítači a ke mně za celou ponorku pronesla asi tři věty, který by se daly specifikovat jako "mám hlad" "chci počítač" "nemám tě ráda". +ušklíbne se tomu trochu ale spíš lehce nešťastně+ Tady nemá moc jinou možnost, než drže s náma, ale...kdo ví..sama nevím co ještě bude..tak nějak jsem s tím nepočítala...
Nééé! +směje se a kroutí vehementně hlavou - sedí tam přece jen Manori, žejo! :D + Ale bylo by to vtipný! +mrkne na oba+ Oni? +podívá se na Erica a Kristiána, kteří si viditelně dobře povídají o něčem pro ně zajímavým a mávne rukou+ Vlastně pochybuju... Ti mají nějaký...svoje záležitosti...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv lis 08, 2012 6:22 pm

Bea: no, tak né že by mi sněhové kalamity chyběly...ale na procházku je zima docela fajn....hm..propagace?*povytáhne obočí* hm, myslíš, že i lidi, co přijdou na Mýtinku nejsou v bezpečí?*trochu se zamračí - cha, tak to tam asi nepošlu Jasona se léčit, chudáka by ieblo, kdyby ho pro změnu chtěl někdo odstřelit :lol: *
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » čtv lis 08, 2012 6:25 pm

Bea: No a co s ní plánuješ? Teď ti neodplave, ale později...přemýšlela jsi o tom?*uculí se* tak vtipné, jo? No to jsem to dopracoval...*zavrtí si hlavou* Jo, vlastní záležitosti...to máme každý...naštěstí*poznamená*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » ned lis 11, 2012 1:48 am

Manori: Na procházku i na to zůstat doma! +přikyvuje+ tak..v bezpečí..kde seš, žejo, ale nehrozí tam zrovna nějakej akutní..výbuch..jenom nevím..chodí nám tam teď furt protidrogový, někoho chcou furt zavírat...myslím, že bysme měli počkat, až to všechno utichne. +nenene, jasona chcemeee!+

Postrach: Naštěstí? Někdy by bylo líp bez nich, ne?
Já vím..a přemýšlela..ale já nemám páru..navíc ona nemá ani dobrou vůli..a jsem z toho trochu unavená..vlastně asi i otrávená. Ne, že bych čekala otevřenou náruč, ale tohle je..deprimující..a je mně z toho i dost hnusně, což se pak odráží zpátky..tak to pořád zkouším po dobrým..ale nevím, jestli to chce čas, psychiatra, nebo vařeku. +ušklíbne se tomu trochu+. Uvažovala jsem i o tom, že by mohla být u mé mamky, kdyby na to přišlo...zatím mám asi čas o tom přemýšlet.

+dojí pomalu, chlapi taky, takže už tam jen tak sedijou a popíjijou, uzobávají zákusky, ovoce a tak. Kristián s Ericem se po chvíli omluvijou, že musijou ještě něco probrat, co se nehodí ke stolu a vymiznou ven+

Jo..tak...já asi pomalu taky...+koukne, že nechce postracha a manori zdržovat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon lis 12, 2012 12:14 pm

Bea: *lach, tak to aby tam Remus neposílal lupení, co?:D*ach jo....že by byli policajti jednou tak strašně poctiví a prácechtiví?*zavrtí hlavou a dopije a zvedne se*no, já dneska taky asi už půjdu...kuchyni už víte, něco ke snídani tady určitě bude...když se ztratíš, pískej...já tě neuslyším, ale Postrach by mohl...*poplácá ho po rameni trochu jako německého ovčáka se smíchem*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » pon lis 12, 2012 12:18 pm

Bea: Někdy..ale u svých aspon vím, co dělat.*pokrčí rameny, že je to složité* možná obojí...*usměje se* ne, dej tomu čas...ona pochopí, že nejsi ta zlá...*jen koukne na Man a zavrčí* taky bych tě mohl kousnout....*široce se usměje, až problýsknou zuby*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » stř lis 14, 2012 1:12 pm

(to tady zazdím vždycky!)

Manori: +ale může, to se vsákne!+ Sou nějací aktivní před vánocema...zažerem je cukrovím a bude! +přikývne+ všechno víme, všechno máme a moc děkujeme!

Postrach: Doufáám...+zakoulí očima směr zuzka a uculuje se, jak se ti dva škádlijou+ Tak dobrou noc! Aaa tohohle...+uzme zuzce Foxíka+ vám tu necháme na ochranu. Ehm..+uculí se nevinně jak blbě to vyznělo, poloučí se ještě, a s žanetou a zuzkou vysmahnout spát+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Villa Nocturna