od Manori » úte říj 16, 2012 2:30 pm
jééé, nazdar! *jak je uvidí, tak se žene vpřed to poobjímat, jako by se vraceli z expedice v himalájích...i když, někteří z lochu, že...* no to jsem ráda, že jste tady...to jste snad jeli okružní plavbu né?*koukne na Postracha, který prohodí akorát něco o bezpečnosti a že je třeštidlo* pf...*odmávne ho rukou a koukne na Zuzku* tos stihla nějak rychle ne...*kouká na Beu, pak na Postracha...pak pokrčí rameny*jsem měla vzít na dovču Smetánka...*uculí se,. jak se hodlají vrhnout na Foxíka a ten chudák nastraží obří ušiska a zíírá, tlapku ve vzduchu, jak chtěl utéct a zapomněl kam* To je Foxík....fenek...takže vlastně liška...a papká jen myšky a tak..nic většího..akorát večer rád lítá, tak když bude něco někde šmejdit, není to zloděj, ale tahle potvora malá....a je ochočený, klidně se dá hladit...spíš je to posera...*uchichtne se, jak fenek otáčí ušiskama jak radary, jak je tam zas tolik lidí* no a není jediný, zvířectva je tu dost...jinak vítejte u nás...*koukne na početný zástup* klidně si tady choďte, jak je libo...jen do podzemí bych moc..no nelezla, přestěhovali jsme střelnici z Verany...*koukne na Beu* a on občas Postrach trénuje...teda, když je tam on, tak je to dobrý, ale kdybych tam byla já, tak někdo může přijít k úrazu...*hlavně koukne, že aby se jim tam Zuzka omylem neodstřelila třeba ještě* jinak je možno kamkoliv..pro hosty máme vlastní křídlo, takže budete mít i soukromí...a místa je dost, tak ponorka nehrozí..*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-