Pracovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Pracovna

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 27, 2009 5:48 pm

°zahlédne v jejích očích smutek a zamrzí ho, že toto téma začal° Omlouvám se, nechtěl jsem jitřit špatné vzpomínky °chytne ji za ruku a pohladí její hřbet° Třeba mi to jednou prozradíte, co vás tíží a možná se vám uleví °k Mariusovi° Ach, tak. Povinnosti °vzpomene si, co se chtěl zeptat už hned po příchodu°Když jsem přišel, zaujal mě váš strážce. Za ta léta už mám nos na lidi. Není to člověk, že ne?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát lis 27, 2009 6:11 pm

Neomlouvejte se, nemůžete za to. Stalo se to před několika lety, doufala jsem, že se to časem alespoň zmírní, ale stále mi to připadá jako včera. +mírně se usměje a stiskne mu ruku+ Někdy snad. +povzdechne si+ Musím přiznat, že máte opravdu dobrý nos. +usměje se+ Ne není to člověk. +pokývá hlavou+ Sam je vlkodlak, ještě je tu John, ale ten hlídá po západu slunce. Rada trvala na tom, abych měla strážce, jednoho přes den druhého v noci. Nechápu proč, chtěla jsem jim to rozmluvit. Když se k nim přidal Wolf, ještě jsem tu šanci měla, ale když se přidat i Marius, už jsem to nedokázala. +zašklebí se+ Ale zase na druhou stranu se postarají o to, aby se tu nikdo zbytečně bez mého vědomí nepotuloval.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 27, 2009 8:30 pm

Každý máme ve své minulosti nějaké temné okamžiky °pohladí ji povzbudivě po vlasech° Myslel jsem si to °řekne hrdě, že ho jeho instinkt nezklamal° Je dobře, že máte strážce, neznáte ještě náš svět a potřebujete, aby vás někdo chránil. Netušíte, co se tady potuluje za pochybná individua. Žijeme v kouzelnickém světě.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát lis 27, 2009 8:45 pm

+souhlasně přikývne a vděčně se usměje+ Děkuji. +zašeptá, a když vidí, jak je hrdý na svůj instinkt musí se usmát+ Myslím, že jde o úhel pohledu. +myslí to, že je dobře, že tu jsou strážci a pokrčí rameny+ Dokážu se dost dobře ochránit sama. Stejně zůstávají pouze tady. Spíš mi to připadá, že mě chtějí mít jenom pod dohledem. +napije se+ Ale je fakt, že nevím, co mě zde může potkat. +připustí neochotně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 27, 2009 11:00 pm

Před někým, nebo něčím se ochránit nedokáže nikdo. Buďte ráda za ně. Nedivte se jim, určitě nechtějí, aby se jejich královně cokoliv stalo °usměje se° Co se vám vůbec na našem světě líbí, a naopak, co vás tady zklamalo?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát lis 27, 2009 11:12 pm

Nejspíš už to tak bude. +pokrčí rameny a usměje se+ Co se mi tu líbí? Nó +přemýšlí co říct+ Nejspíš ta rozmanitost. Žije tu tolik různých lidí, mezi kterými jsem si našla přátele, kteří mi u nás chyběli. +usměje se+ A co se týče toho zklamání, ještě jsem neměla možnost být zklamaná.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 28, 2009 1:58 am

Mohu vědět, koho tady považujete za své přátele? °zvědavě° Znám tady prakticky každého, tak by mě to zajímalo, kdo má tu čest být vašim přítelem
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob lis 28, 2009 2:05 am

A nejste tak trošku zvědavej? +vesele se na něj zašklebí+ Nejlepší přátelé jste Vy a Styx. +řekne už vážně+ A potom tu jsou lidé, s kterými se dobře povídá, a které mám docela ráda - yohannka, Eternity, Beatrix, Rebecca, Tirage, Eillen. +vyjmenovává+ Doufám, že jsem na někoho nezapoměla. +zamyslí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 28, 2009 3:22 pm

Jsem dost zvědavý +přizná s úsměvem a poslouchá výčet jejích přátel a známých+ To je mi ctí, že mě považujete za přítele. Ale zarazilo mě, že mezi vašimi známými jsou jen samé ženy. Vy se s muži nestýkáte? A předem se omlouvám za ty osobní otázky.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob lis 28, 2009 3:41 pm

Koukam. +zasměje se+ Neomlouvejte se. +mávne nad těmi osobními otázkami rukou+ Mohla bych Vám jmenovat několik, s kterými si v rámci možností rozumím, ale ti pochází z mého světa. +pokrčí rameny+ Potkala jsem zde několik mužů, ale neměla jsem tu šanci rozvést rozhovor na víc jak „Dobrý den“, „Těší mě, že Vás poznávám.“, „Děkuji, mám se skvěle“ a „Nashledanou“. +usměje se+ Takže ano s muži se stýkám, ale nějak k tomu není zatím moc příležitostí.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor