od Manori » pon zář 24, 2012 7:08 pm
Nejen Postrach..*poznamená* ovšem já bych tě mezitím chodila po nocích strašit...*cukne koutky*dobrá, tak tě beru za slovo...*vystoupí, auto zamkne a poopatří pár vychytávkama, když ho nemohla dát ted do garáže, aby ho mudlové a jiná zvěř nenechavá nechala na pokoji a vede ji ulicí dál, pak do další...až dorazí ke dveřím, které by normálně člověk minul, jak jsou nenápadné* tak vzhůru do jámy lvové...*koukne přes rameno na Beccy a pustí ji dovnitř, a do klubu. Přejdou až do hlavní místnosti s barem a koncertním křídlem, tam jí ukáže na křesílka u krbu* nedáš si přece jen něco? *kývne za bar a poznamená* k pití, knížku si hádám na sváču nedáš*ušklíbne se* a není třeba se bát, místní alk to není....*a jak ji slyší, vykoukne i Ulriška zvědavě ze své svatyně* akorát mi jdeš do rány...*a než se stihne střapatá hlava skovat, tak dodá* zavoláš prosím tě Postrachovi, že jsem tady...s návštěvou? On bude vědět...*a když děvče zmizne, tak se obrátí na Beccy* Pro jistotu. Kdyby se zbytek vrátil z práce dřív, tak bych tady nerada byla uprostřed jediná, komu useknutá ruka nedoroste...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-