Neskutečné, jako z pohádky +usměje se a opře se čelem o jeho a jemně ho políbí+ lásko moje +šeptne spokojeně+ chudák postel, ale aspon vím, že by ses sem prostě nijak nevlezl +uculí se+
+zasměje se+ Myslím, že by mi museli udělat větší. +pohladí ji po nahé kůži+ Možná by jsme měli jít +koukne na ni+ Než tu vyrazí dveře, nebo přijdou tajnou chodbou a zavřou nás za porušování... no něčeho určitě.
No jasně tajná chodba, tak se dostal muž nepozorovaně tam kam chtěl, aniž by si o tom mohli služebné špitat +zakření se a vstane z něj, zohne se pro šaty a chvatně se obleče+ tak jdeme? +spraví si vlasy a zas vypadá ucházejícně+
+za dveřmi stojí skupinka turistů a něco si vzrušeně šuškají a pomrkávají ke dveřím, ve kterých se zrovna objeví Syr a Viktor+ jejda +chytne se ho za ruku a celá zčervená+ Bon joure +chvatně projde s Viktorem mezi nimi a když zmizí za rohem začne se od srdce smát+
+Venku už stojí slunce vysoko na nebi a začíná se ztrácet za množstvím věží a vížek+ nechce se mi domů + řekne mu jediné, co jí trochu kalí radost astiskne mu dlan a vytáhne tu snítku levandule co měl v košili vetknutou a přivoní k ní+