+Zabočí k lesíku+ ještě bych ti tam mohla omdlít vyčerpáním +uculí se a objede kousek lesa až vjede na lesní cestu a tam nechá auto zaparkované, tak jako nějak a hledá jak se otevírá kufr, kde je piknikový koš a kostkovaná deka+
No právě a co já pak s tebou. +zasměje se a vezme ji těžký košík a počká až natáhne ruku, položí košík a začne ho rozdělávat a vytahovat talířky+ Páni to hezky voní.
+Rozloží deku a všechno to tam vyskládává a chystá talířky a všechno a Viktorovi podá láhev kvalitního dobrého červeného vína, aby ji otevřel, a pak si složí nohy a sedne si naproti němu+
Maltezius se dneska vytáhl +podá z košíku úžasně vonící roastbeef+
+otevře víno a oběma jim naleje+ Hmmm. +řekne uznale+ Ještě, že jsme se jeli najíst. +postaví lahev bezpečně na zem a nakrájí maso a dá Syr a pak sobě+
+z otevře kelímek s tatarkou a různými jinými omáčkami k masu a vytáhne košíček s nakrájeným chlebem. Kousek masa si popatlá tatarkou, zakousne chlebem a pak ochutná víno+ dokonalejší kombinace myslím neexistuje. +opře se o natáhnutou ruku a dokonce i odtamtud mají výhled na část městečka+
+Viktor si nejprve dá ubrousek a pak si vezme chleba, namaže ho hořčicí a dá si na to plátek masa, a další chleba a tohle teprv začne jíst, usměje se na ni+ Dokonalé, máš pravdu.
+dívá se na tu jeho přípravu sendviče a musí se tomu usmát+ ty mě snad nikdy nepřestaneš překvapovat. Ale, protože tento den si to zaslouží a ty taky chtěla bych ti něco dát. Každý správný muž a tím ty jsi by měl mít vždy u sebe tikající přístroj. A dnes třeba nemůžeš mít vestu, takže ani cibuláky, tak +vytáhne z košíku malý balíček+ mám pro tebe tohle
Ale zlato. +usměje se na ni+ Nemusíš mi kupovat dárky. To bych měl spíš já, ne? +položí svoje jídlo na talířek a vezme si krabičku a když ji otevře, tak mu málem vypadnou oči z důlků+ Páni... +vydechne jenom+
Já ti dárky budu kupovat jak chci, protože z nás dvou jsi ty ten, co si je zaslouží +položí mu ruku na stehno a pečlivě sleduje jeho tvář+ takže se ti líbí? nemohla jsem se rozhodnout, ale tyhle se k tobě hodí +pokrčí rameny+ to abys věděl, kdy se máš ke me vrátit domů lásko