Pracovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Pracovna

Příspěvekod Neferet » stř lis 25, 2009 4:10 pm

Když budete chtít, můžu Vám jí ukázat. Téměř celou jsem jí sem nechala přestěhovat, abych jí měla stále při ruce. +usměje se a posadí se naproti němu+ Ano. +přikývne+ Vymýšlím příběh zasazený do naší historie. Obyčejní lidé v něm uvidí jen další román a pro ostatní to bude kniha založená na skutečnostech až na hlavní příběh +usměje se+ jinak všechno ostatní je podložené.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř lis 25, 2009 6:57 pm

Knihy miluji, je to taková moje úchylka, takže moc rád si projdu vaši knihovnu, jestli mi to dovolíte °usměje se° Takže tak trochu autobiografie? °zeptá se zvědavě° Už jste předtím něco napsala? °usrkne whisky a prohlíží si hřbety knih°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř lis 25, 2009 7:32 pm

Jistě, že. +usměje se+ Ale počítejte s tím, že ta prohlídka bude trvat trochu déle. Je tam toho opravdu hodně. Sama nevím co tam všechno je. +napije se džusu+ Tak trochu memoáry, ale ne tak úplně moje. +řekne a zaostří zrak za něj, tak jako do dálky a trochu se ponoří do minulosti+ Ano. +přikývne a potřepe hlavou, aby se vrátila zpátky do přítomnosti+ Ale šlo o klasické romány. +usměje se+ Jestli chcete klidně si je jděte prohlédnout zblízka. +usměje se a kývne ke knihám+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř lis 25, 2009 9:48 pm

Tak na klasickou beletrii bohužel moc nejsem. Styx mě taky pořád nutí, abych četl ta její díla, ale zatím jí hrdě odolávám. Zajímá mě tajemno, magie, rituály, síly zla, nesmrtelnost. To je skvělé čtení před spaním °pousměje se° Abych nezapomněl... °vytáhne z pláště knihu, zvedne se a podá jí ji° Vracím v pořádku a děkuji za půjčení. Byla moc zajímavá °když už stojí, tak se přesune ke knihovně a prohlíží si nápisy° Mohu? °zeptá se a jednu knihu vytáhne z řady a listuje v ní°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř lis 25, 2009 9:57 pm

Tak každý čte něco, i když o magii si také ráda něco nového přečtu. +usměje se a vezme si od něj knihu+ Nemáte vůbec za co. +usměje se+ Jsem ráda, že se Vám líbila. +vstane a přejde ke knihovně a knihu uloží+ Jistě, v klidu si je prohlédněte. +přikývne+ Dáte si něco na chuť? Zašla bych zatím pro něco dobrého do kuchyně.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř lis 25, 2009 10:10 pm

Spousta knih, které tady vidím, jsou jistě velice vzácné a staré °opět se posadí° Děkuji, ale nemám hlad. Pokud máte na něco chuť, klidně si dojděte pro něco, já tady rád na vás počkám °prohlíží si zatím další knihu°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř lis 25, 2009 10:20 pm

To ano. +pokývá hlavou+ Tohle jsou moje nejoblíbenější knihy a knihy, s kterými v budoucnu plánuji pracovat. +kývne směrem ke knihám+ Zase takový hlad nemám, abych tu nechala tak vzácnou návštěvu samotnou. +usměje se poťouchle a posadí se naproti němu+ A jak pokračuje Váš plán na pořízení koně pro Styx?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř lis 25, 2009 11:05 pm

Nerad bych, abyste si kvůli mně něco odříkala. Jaká pak já jsem vzácná návštěva? °usměje se pobaveně° S tím koněm to nebude tak jednoduché. Mám přesnou představu. Chtěl bych jí pořídit takového, jako je ona. Divokého, nespoutaného, nezkroceného, aby měla s ním trochu práce, tak, jak mám já s ní. Bude to asi znít sobecky, ale byl bych rád, kdyby taky sama poznala, jaké to je krotit někoho, kdo si dělá, co chce. Snad jí to konečně dojde °ušklíbne se° Doufám, že mě neprozradíte. Nevíte, kde se tady dají sehnat koně?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř lis 25, 2009 11:21 pm

Žádný strachy, bych se neošidila. +zasměje se a pak zvážní+ Víte Vy vůbec, že jste první oficiální návštěva v mém novém domově. +usměje se+ Hmn. +poslouchá ho+ Takoví koně jsou celkem vzácní, řekla bych, ale je to jen můj názor. +usměje se+ Proč hned sobecky, když takového koně zkrotíte, stane se Vaším skvělým a spolehlivým společníkem. Vím, o čem mluvím. +pokrčí rameny+ Nemusíte mít strach u mě je Vaše tajemství v naprostém bezpečí. +pokývá hlavou a zamyslí se+ Hmn, tady popravdě nevím. Možná kdyby, jste se zkusil zeptat ve zverimexu, tam by Vám mohli říct kam se obrátit a nebo +napadne jí Remus, ale když si uvědomí jak by na to mohl reagovat zakroutí hlavou+ nebo se můžu poptat, jestli se takový kůň nevyskytuje momentálně u nás, ale to byl pak problém s přepravou. +vysype ze sebe, aby si nevšiml odmlky+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 26, 2009 2:04 pm

Vážně? °pousměje se° Tak to by chtělo nějaký přípitek °zvedne se a přistoupí k ní° Tak na vaši první návštěvu v tomto domě, teda na mně °zakření se°a samozřejmě na vás taky, a taky na to, abyste se tady rychle zabydlela a zůstala v naší zemi co nejdéle °přiťukne si s ní a napije se° Vím, že by byl problém s přepravou z vašeho světa sem, ale díky za vaši nabídku. Poohlédnu se po něčem.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Darktor