Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Engel » ned zář 02, 2012 5:30 pm

Já myslel, že tu ste všichni multifunkční - od kuchyně přes muniční sklad až k wellness...
M...no to já asi taky...+napije se+ Když semnou nikdo nechce jít..přece to nenechám propadnout, že. +podívá se na ni zkoumavě+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel

Příspěvekod yohannka » ned zář 02, 2012 7:19 pm

no já rozhodně ne! +směje se+ a to wellness.. věčně sháním někoho kdo mi zapne vířivku a udělá mi masáž +povzdechne si a nenápadně po něm pokukuje+ takžeee... bysme takhle mohli jít třeba.. jako.. dvakrát, chápete. Já bych šla jednou s váma tam u vás.. a vy se mnou tady? Měli bysme to tak jako.. 1+1 bonus. Teda.. jestli by vám to nevadilo.. jít tam.. se mnou.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » ned zář 02, 2012 10:04 pm

Vážně? Já vždycky myslel, že je to blbuvzdorný. +podiví se+ tady máte takový ty..masážní lehátka, ne? +kývne k letákům, který má za tu dobu už prostudovaný i vzhůru nohama+
+zaujatě ju sleduje+ A vy byste semnou vážně šla? No..to není špatnej nápad...stejně na víkend musím domů, tak bych vás mohlr ovnou vzít mit...
Engel

Příspěvekod yohannka » pon zář 03, 2012 6:16 am

lehátka, jako takový ty, co vás namasírujou? nudáá.. já potřebuju normální masáž, se nemůžu už ani hnout, když tady pobíhám. No jasně! +usměje se+ fakt? tak to by bylo skvělý, já v české republice nebyla.. no... naposledy s Beou na hodech. Tak možná bych si udělala takovou dovču na víkend +zamyšleně+ teda.. pokud mi někde poradíte, kde se ubytovat +mroukne+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » pon zář 03, 2012 2:40 pm

Po masáži se nehnete ale už vůbec, nejhorší sou takový ty tibetský..i když ty masérky mají poměrně šikovný ruky...
+chvilku ju sleduje a pak přikývne+ Nebojte se, to zařídíme. Na hodech? +zvedne obočí+ Netušil sem, že máte cítění pro místní folklor...
Engel

Příspěvekod yohannka » pon zář 03, 2012 4:27 pm

(nemyslí thajský?)
ale joo, to vás uvolní a rozhýbe +přikyvuje hlavou+ umíte masírovat? +dojde si pro kakajo a ucucává to tam+ tak jo +usměje se+ já jsem skromná,mě stačí nějakej obyčejnej hotýlek na přespání. aa.. vy tam jezdíte často? místní folklor.. ani néé, ale byla tam vždycky sranda.. pití a tak
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » pát zář 07, 2012 1:34 pm

(žis jo...kousek vedle no...)
rozhýbe...no...+zatváááří se, že pak týden sotva ležel+ já rozdávám spíš poslední pomazání, než masáž. +uculí se na ni+ A co kdybyste přespala u mě? Mám pokoj pro hosty... Jak kdy, podle práce. +neurčitě+
Jo, pití tam je vždycky dost. Slyšel sem, že i tady se chodilo dřív v krojích?
Engel

Příspěvekod yohannka » pát zář 07, 2012 3:29 pm

možná jste byl na nějaké špatné masáži +pokývá hlavou+ noo tak to se od vás masírovat nenechám +zašklebí se+ u vás? pokoj pro hosty? tak to je supr +přikývne rychle+ aspoń ušetřím.
v krojích.. no občas +mávne rukou+ asi jsme zpohodlněli
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » sob zář 08, 2012 1:03 am

Vážně ne? a přitom se o mý ruky ženský perou! Vy potřebujete šetřit? To tu kšefty vážně moc nejdou, co? +dojí, esi už nedojedl a kouká po nějakým zákusku+
Třeba by to hýblo s tržbama..nějakej novej tahák..+koukne jí na prsa+
Engel

Příspěvekod yohannka » sob zář 08, 2012 11:12 am

noo když já potřebuju namasírovat. a napravit záda a né dostat poslední pomazání +pokrčí ramenama, že proč asi+ nojo, dáte si ještě něco? tahák? +koukne kam se dívá+ to by nebylo nic novýho
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince