Through the Hell

Moderátor: Rebecca Altamirano

Through the Hell

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte kvě 01, 2012 8:45 pm

Obrázek

Obrázek

Mnou prochází se k sídlu vyhoštěnců,
mnou prochází se do věčného bolu,
mnou prochází se k říši zatracenců,
pán spravedlnost dal mi do úkolu.
Mne zbudovala s boží všemocností
nejvyšší moudrost s první láskou spolu.
Dříve než já, jež trvám od věčnosti
nebylo nic, co taktéž věčným není.
Kdo vchází mnou ať naděje se zhostí!

Zdroj: Božská komedie, Dante Alighieri, wiki, překlad O.F.Babler
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Re: Through the Hell

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte srp 21, 2012 11:23 pm

Přemístí se s Mluvčím zhruba do poloviny východního svahu Vesuvu. Pod nohama jim proklouznou úlomky zvětralých a horkem vysušených kamenů a písku. Koukne na Jana a koutky jí pobaveně cuknou.

R: Copak, nějak pobledlý... +rýpne si s úsměvem a kontroluje si výbavu, aby skryla pobavení."

J: Fakt vtipný, to bylo ještě horší, než se nechat rozmlátit na kusy od zombie SS. +zatváří se znechuceně, ale už se mu dokonce vrací barva a žaludek se vrátil na místo+ Takže jaký je plán? Podle arzenálu bych řekl, že tě nečeká uvítací výbor...a nebo možná čeká. +uchechtne se ironicky+

R: Plán? Ty si zvyklý mít plány? +zatváří se udiveně a lehce zaskočeně. Netušila, že se od ní něco takový očekává.+ No popravdě, nečekám vcelku žádný problémy, Pekelný království je v takovém stavu, v jakém má být a vládne mu ten, co to má pod palcem odjaživa. Takže tohle je spíš prevence, nerada se nechávám nepříjemně překvapovat. +ušklíbne se.+ Ber to prostě jako návštěvu starého známého. +uculí se pobaveně.+

J: +protočí oči vsloup.+ K čemu já se to zas nechal uvrtat. A takový byl v Japonsku svatý klid. +povzdechne si odevzdaně a zapne čerpadla a chlazení na svých botách. Pomůže s tím i Becce a vydá se jako první k okraji vulkánu, ze kterého stoupají mračna jedovatého dýmu.+

R: +s úšklebkem ho následuje a čas od času poskočí, aby si přivykla na zvláštní lehký krok, který v těch spešl botách má.+ Mám pocit, že bych v těch bagančatech mohla vzlítnout. +utrousí, když dojdou k okraji a pohlédnou do hloubky kráteru.+

J: Krucinál, tenhle pohled jentak nezevšední. +ozve se po chvíli poněkud sevřeným hlasem a koukne na Beccu+

R: +hlasitě polkne a nejistě se na něj podívá.+ A jsi si jistý, že je to nejlepší cesta? Cerberos nebyl zas tak hroznej... +utrousí s nadějí a znovu se podívá do kráteru.+

J: To nemyslíš vážně, že ne? Tys šla poprvé vážně přes toho šílenýho čokla? +nevěřícně se na ni zadívá.+ Devlin posledně říkal, že je už senilní a rve to na obě strany, ať jdeš tam, nebo zpátky.

R: +pokrčí rameny+ No je to už víc jak sto let, byla jsem upírka teprve chvíli. Nebylo to štěňátko k pomazlení, ale šlo to. +povzdechne si.+ No tak jo, až bude vchod pod náma, řekni...

J: +jen zakroutí hlavou a vytáhne věcičku, podobnou kalkulačce, něco do ní naťuká, chvíli čeká.+ Teď! +vykřikne najednou a sám bez váhání skočí do kráteru+

R: +křečovitě polkne, zavře oči a skočí za ním.+
Obrázek

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon zář 03, 2012 11:14 pm

Když dopadnou na dno? kráteru generátory na jejich botách přetíženě zaječí a písek se rozstříkne kolem nich, div se nepřetaví do skleněných zrnek.

R: +rozhlédne se kolem a potřese hlavou+ Tak tohle je tedy Údolí Šeré smrti. Roztomilý. +ušklíbne se a bezútěšná pustina kolem ji na náladě nepřidá. Od chvíle kdy nechala doma Charlieho má dost divný pocit, jakoby to byla velká chyba. Potlačí tyhle podivné myšlenky a podívá se na Jana.+ Tak mě veďte, Mistře. Tudy jsem ještě neměla tu čest... +uculí se+

J: +I on se rozhlédne, ale nic nového tu není, a ani mu ta krajina nepřijde divná. Dlouhými kroky vyrazí k obzoru, kde se tyčí vysoké, temně šedé věže Brány pekelné.+ Tak mě napadá, máš minci? +koukne se zájmem na Beccu.+

R: Minci? +překvapeně se na něj otočí.+ Ne, měla bych? +moc nechápe, proč se jí na to ptá.+

J: Tak to je dost blbý, chudák Cháron. +zazubí se vesele a to už se před nimi objeví břehy temné řeky Podsvětí a vychrtlá postava převozníka se jim zahldí vstříc. Jakmile spatří Janovu tvář, nefalšovaně zasténá zoufalstvím.+

Ch: Tebe se už ani neptám, jestli zaplatíš. Ale tvá společinice bude muset, jinak konečně převezme mé břímě. +zadívá se na Beccu+

R: +podívá se z jednoho na druhého a zavrtí hlavou+ Je mi líto, drahý Chárone, ale z toho nic nebude. Jdeme jen na návštěvu, víš? Ale abys neřekl, že jsem nevychovaná, jako tady ten, - +píchne bradou k Janovi, který se pobaveně šklebí+, tak chytej. +a hodí mu zlatý galeon, který se i v čeru zaleskne ryzím zlatem+

Ch: +rozšíří se mu překvapením oči.+ Vřelé díky a pojďte tedy, převezu vás... +pokyne jim a když nastoupí, pomalu je přpraví přes zrádné proudy řeky Styx na druhý břeh.+

J: Ty teda taky zkazíš každou srandu, těšil jsem se, že mu taky rozbiješ hubu. +ušklíbne se, když prochází poslední částí cesty, vedoucí k Bráně. Beccu už však chuť na vtipy poněkud přechází, protože už vidí první "linku" třídění duší a první utrpení, které tu čeká ty nešťastníky, kteří se sem dostanou.+

R: To mě teda fakt mrzí, ale nevidím důvod, proč mlátit Devlinova převozníka, když můžu zaplatit. Stačilo mi rvát se s Cerberem, pamatuješ? +ušklíbne se taky a právě tehdy jim cestu zastoupí ohavný démon, na výšku snad dva a půl metru vysoký. Rohatou hlavu přiblíž k nim a upře na ně planoucí rudé oči.+

D: Co tu dělá napůl smrtelný muž a žena, která již nemá duši ke třídění? +pronese dunivým hlasem a z nozder vyfoukne spršku jisker a jedovatého dýmu+

J: +už chce odvětit něco děsně drsnýho, když ho předběhne Becca+

R: Jdu s prosbou za Pánem pekel a žádám tě o volný průchod tam i zpět. +Pronese s daleko větší sebejistotou než skutečně cítí.+

J: +jen pozvedne obočí a zvědavě sleduje, co se bude dít.+

D: Hmmm...+zavrčí dlouze a upřeně se jí zadívá do očí. Becca neuhne, ani když se začne přehrabovat ve staletých vzpomínkách, protkaných krví, násílím a utrpením, nejen těch, co si to zasloužili.+ Škoda, že tvá duše ti již nepatří. Po tvé smrti by byla bezpochyby naše... +Potřese zklamaně hlavou.+ Avšak vidím, že jsi nás vcelku slušně zásobila celými zástupy jiných duší, takže protentokrát můžete jít. +ustoupí stranou a pokyne jim k Bráně, která se před nimi otevře.+

R: +když se prohrabuje její hlavou, zatne ruce v pěst, tak silně, až si zaryje nehty do dlaní a kapky krve dopadnou na zem, kde se okamžitě vsáknou do písku. Navzdory tomu to však z ní, jakoby to tekutiny vysrklo nevychované dítě.+ Díky, Velký Strážce Brány. +poděkuje poněkud sevřeným hlasem a spolu s Janem bez ohlédnutí projdou Branou dál.+

J: řekl bych, že ta jeho procházka tvou hlavou se ti dvakrát nelíbila...? +podotkne, ale víc než se vystříhá podívat se na ni.+

R: To bys teda kurava uhádl...Beztak je to Devlinova práce, to se klidně vsadím. +zavrčí vztekle, zatímco sestupují kolem šílených mučících linek, kde se duše svíjí, kroutí, škvaří, kde jim trhají končetiny, zas a znova dorůstající, stahují z kůže a vůbec provádí všechny myslitelné i nemyslitelné způsoby utrpení, jaké si jen lze vymyslet.+

Když takto projdou všemi kruhy Pekla, aniž by dal jeho Vládce najevo, že o nich ví, ocitnou se nad Chrámem Hrůzy a Propastí Věčného ztracení. Tehdy se objeví dva důkazy toho, že nich Devlin nejen ví, ale že je už očekává.

+Ozve se třes hromu a zaskřípění drápů po kameni, následovaný zvukem opření obrovského meče o zem+

J: Velký Admirále, Velký Leoparde... Rád vás zase vidím.

VL: I my tebe rádi vidíme, Jane. +zahřmí jeho hlas a oborovské špičáky v zubaté tlamě se zalesknou hrozivým leskem.+

VA: A rádi poznáváme i tvou společnici, Lucifer vás již očekává. Pojďte... +oba démoni se otočí a otevřou dveře do hlavní síně Chrámu Hrůzy, s Trůnem bolesti přímo před nimi a Devlinem, pohodlně usazeným na něm.+

D: Jaké příjemné překvapení, to je taky dost, že mě navštíví i někdo jiný, než Gabriel a Michael. +ušklíbne se svým typickým úsměvem a vstane, velká černá křídla roztáhne do plné šíře a líně jimi mávne.+ Pokud jste mě ale chtěli vidět, stačilo zavolat, přišel bych, to oba víte. Rád bych měl záminku, zajít na Povrch. +koukne na Jana, jestli mu to osvětlí+

J: na mě nekoukej, já tu jsem jen jako cestovní průvodce. +zazubí se na něj.+

D: už zase? +odfrkne si a potřese blond hřívou.+ Doufám, že tentokrát sekání hlav neplánuješ, víš jak to dopadlo posledně. +zamračí se na něj a podívá se mu do očí+

J: Ani náhodou, myslím že jednou stačilo. +opětuje klidně jeho pohled, v koutcích rtů lehký úsměv+

D: Krucinál hergot, z tebe mám fakt Noční můry, víš to? +zavrčí a obrátí pohled k Becce+ Ale tebe vždycky rád vidím, krásná upírko. +usměje se na ni vpravdě andělským úsměvem, který však v sobě má přesto náznak hrozivosti, která by nejspíš každého poslala přímo do spárů šílenství+ Chtěla jsi mě tedy vidět ty, jestli to dobře chápu? Proč jsi mě prostě nezavolala? +zeptá se znovu+

R: A já ráda vidím tebe.+pousměje se a opětuje jeho pohled.+ To jsem mohla, ale řekla jsem si, že když někdo od někoho něco chce, měl by za ním přijít on, ne naopak. +podívá se na něj+

D: ach táák, takže máš nějaké přání? A jdeš s ním za..mnou? +usměje se šířejí a ponoří své černé oči do jejích tmavě hnědých.+ Podívej se mi do očí, Prokletá! +zasyčí Síní jeho hlas nižší démoni se celí připosrazí. Jan se zvědavě sledují,opřený o zeď Chrámu.+ +Becca opětuje pevně jeo pohled,ale dělá jí to větší problémy než dřív. Uvědomí si, že je to tím divným pocitem, který se týká Charlieho. Nejraději by uhnula, ale nemůže dopřat Devlinovi takový triumf.+ Hmm...+přivře se zájmem oči a přeruší hrabání v její hlavě.+ Něco se od posledního setkání změnilo, že? Cítím strach, ale nemáš strach o sebe...

R: Máš pravdu a nebudu ti lhát, stejně by to bylo k ničemu. Víš o tom démonovi,který po mě jde? +když Devlin přikývne, pokračuje.+ Je to s ním čím dál horší, kdyby šel jen po mě, je mi to fuk, klidně se s ním budu kočkovat do skonání světa, ale... nedávno se zaměřil na mé přátele. +podívá se na Devlina.+ a to nemůžu přehlížet. Jenže je daleko silnější než dřív a já už na něj nestačím. Proto jsem tě přišla požádat o pomoc. +podívá se mu do očí a tentokrát se už nezachvěje.+

D: Tak takhle je to...říkal jsem si, proč jsi ho už dávno nevyřídila... +zamyšleně si poklepe prstem na bradu a zlehka mávne křídly.+ No, pomůžu ti, ale nebude to zadarmo, samozřejmě.+

R: Copak nestačí ty stovky a stovky duší, co jsem ti poslala? +pozvedne obočí.+

D: Možná částečně, ale jejich přísun už ustal, nebo ne? +usměje se a přivře oči.+

R: To máš pravdu. Dobrá. Celý další rok ti budu posílat další duše. Stačí to?

D: +na okamžik se zamyslí a pak se usměje+ Platí, rok dodávek, každý týden aspoň jedna duše. Takže teď se může kouknout hlouběji na předmět dohody....+spokojeně si zamne ruce a luskne prsty. Před nimi se objeví jakési okno,které jim ukáže Daria,který zrovna vysává život z nějaké ženy.+ Hmm, vynalézavý...+konstatuje spíš pro sebe Devlin, pak se ale zamračí.+ Tak moment....+sevře ruku v pěst před sebou a prudce trhne k sobě. Na Dariových zádech se otevře hluboká rána, která...krvácí.+

R: +zůstane nevěřícně zírat na krev, řinoucí se z rány.+ Co to sakra...?! +podívá se na Devlina a vzápětí na Jana, ale oba se tváří stejně překvapeně.+ Chápeme všichni, co právě vidíme? Nevím jestli jsem dávala dost pozor, když jsme ve škole brali démony, ale démoni přece nekrvácí, nebo jo? +znovu žádá pohledem oba o odpověď.+

D: tos řekla naprosto správně. Démoni nekrvácí. Jenže on, +píchne prstem k Dariovi, který se vztekle zmítá a snaží se zastavit krvácení+, není démon, moje milá. +pronese zaujatě a lehkým mávnutím ruky zavře Dariovu ránu i okno, které ho zobrazuje.+

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv zář 06, 2012 2:40 pm

R: +lehce mimo sebe kouká na Devlina. Pak se vzpamatuje a začne přecházet kolem, jako tygr v kleci.+ Když není démon, tak co teda sakra je, že na něj nestačím?! Vysloví otázku za milion dolarů.

D: To zatím nevím, ale hodlám to zjistit. I mě to docela zaujalo. Je skoro tak dobrý, jako byly staří dobří Slíďáci, nemyslíš? +koukne na Jana+

J: Ty zmetky mi vůbec nepřipomínej. +zavrčí Jan, div si znechuceně neodplivne.+ Ale máš pravdu, je to docela zajímavý.

D: Ale byla s nima docela psina, ne? +zablýskne mu v očích vzpomínka na víceméně nedávná léta.+ No nic, jdem pátrat... +Vypadá, že vcelku nic nedělá, jen má zavřené oči a docela se soustředí. Po několika minutách otevře oči a tváří se lehce překvapeně a hodně zaujatě.+ Noo, to nám to nabírá slušný obrátky. +koukne na Beccu a pak na Jana.+ Co vy dva víte o Druhé rase? +zeptá se nakonec.+

R: O kom? +zatváří se úplně nechápavě.+

J: že existují, že kdysi ovládali půl světa, než je porazil klan Hashimoto...+když Devlin zvedne ruku, ztichne.+

D: No skvělý...+povzdechne si a lusknutím prstů jim zařídí sezení, stoleček a nějaký to pití.+ Proč si to neudělat příjemnější, to klábosení, že? +usadí se u stolu, jakoby čaj o páté pořádal ve svým Trůním sále denně.+

R: +sedne si taky a tváří se jen trochu míň mimózně než před chvílí. Vezme si skleničku a když upije, zjistí že je to kámoš Jack a napije se víc.+ No ty si tu teda žiješ..+podotkne a loupne po Devlinovi pohledem.+

D: Já ti říkal, že to tu není tak zlý...Ale když se nechceš přidat...+pokrčí rameny, jakože její chyba.+

R: Tos uhodl, a skončím někde tam, že..+píchne prstem někam nad ně, kde tuší mučící linky+

D: Možná na chvíli.. +zazubí se andělsky nevinně+ Ale k našemu problému... Co ví tady Jan, je vcelku slušné, ale nestačí to. Co víš ty...mě velmi překvapuje, čekal bych, že někdo jako ty, bude o nich aspoň vědět. Ale zjevně tají svou existenci víc než dobře. Takže...+usadí se pohodlněji, černá křídla složená, takže vypadá vcelku normálně.+ Druhá rasa je vyšší vývojový stupeň lidí. Obrovská síla, neuvěřitelná schopnost regenerace...+mávne neurčitě rukou+. Skoro jako vy, zubatí, jen bez těch nepříjemných vedlejších účinků, jako je alergie na stříbro, u tebe částečně i světlo, delší zoubky, nutnost živit se poněkud jednotvárně. Prostě jsou na tom líp, o tom žádná...

R: No díky, to jsem fakt potřebovala slyšet. Že nemám šanci proti Dariovi je mi jasný dlouho, ale vědět, že je ještě něco mocnějšího, to mi fakt pomůže. +zamračí se na něj.+ Existuje někdo, kdo o Druhé rase ví a třeba se s ní i setkal a bojoval?

D: Ale no tak, přece nebudeš házet hned flintu do žita. Nebo malovat čerta na zeď...+uchechtne se.+ Ale jistě že existuje. Jeden sedí po tvé levici a dva další jsou dokonce tví přátelé. A zároveň obchodní partner. Partnerka. +upře na ni své černé oči a Becca v tu chvíli pochopí.+

R: Manori...+vydechne a zamyslí se.+ a...Postrach?

J+D: Bingo, máš bod. +kouknou na sebe pobaveně, že se tak hezky sešli+ A víš co je zač Postrach? Kromě toho, že je upír?

R: jasně, vím, že je jediný svého druhu, výsledek nějakého..pokusu Templářů.+pomalu jí to do sebe zapadá.+ Myslíš, že Darius je taky takový pokus? Ale té Druhé rasy? +začíná se jí z tolika překvápek točit hlava.+

D: druhý bod, zlato. +přikývne souhlasně+ Přesně to si myslím a proto není vůbec překvapení, že ho nezvládneš. Mezi náma, myslíš, že bys zvládla Postracha? +zadívá se jí do očí.+

R: Ne. +bez zaváhání zavrtí hlavou.+ Proto doufám, že nikdy nebudu muset stát proti němu. Protože pak bych určitě zemřela. Úplně. +pronese to vcelku klidně, jako že na jednu stranu by to byla zajímavá zkušenost+

D: To ti věřím a jen to dokazuje, že o sobě nemáš přehnané mínění jako většina tvého druhu. +pokýve hlavou téměř pochvalně.+ Každopdáně musím ti teď prozradit něco málo o tom, co vlastně Postrach, Manori a ten jejich Klub, doopravdy dělá. I když tuším, že možná už něco taky víš, nebo spíš matně tušíš.

R: No to díky za uznání, ale na to člověk a ani upír nepotřebuje být jaderný fyzik, aby si to dal dohromady. +zahučí a radši se napije. Mít potvrzený od samotnýho Lucifera, že kdyby musela bojovat s Postrachem, má to prohraný, není zrovna pozitvní informace.+ Hele ale mírni se s těma informacema, fakt se mi nechce ještě umřít. Mám se totiž vdávat víš..? +nevěřícný a pobavený pohled od Jana ignoruje.+

D: Neboj, to rozhodně nemám v plánu. +uklidní ji.+ Áaa, no jistě, budoucí upíří nevěsta. Jak se vlastně má tvůj snoubenec? Zaslechl jsem tu nějakou šuškandu, těsně před tím,než jste přišli... Vypadá to, že má stejně dobrodružnou povahu, jako ty. A taky mírně sebevražedný sklony...+zadívá se na ni a lehce nakloní hlavu na stranu.+

R: Cože?! Jak to myslíš, dobrodružnou a sebevražedný..! +napůl se postaví, připravená okamžitě vyrazit za Charliem.+

D: Jen v klidu, nepodceňuj ho tolik, zvládne to v pohodě sám. +usadí ji jediným pohledem zpátky do křesla.+ Tak kde jsem to, aha Noční klub. Postrach i tvoje přítelkyně Manori jsou něco jako extrémní policie. Hledají a likvidují špatňáky, na které normální policie a justiční systém nemají. Posílají mi sem slušné dodávky duší, za což jsem jim velmi vděčný. +usměje se nepatrně jejímu výrazu.+

R: Takže vlastně dělají něco podobného, jako jsem kdysi dělala já. +prohlásí trochu překvapeně, ale vlastně ne moc. Postrach jí přesně na něco takového pasuje.+ Dobře, to mi myslím jako informace stačí. Ty si tedy myslíš, že s Postrachovou pomocí a s pomocí Nočního klubu, bych Daria mohla zvládnout..?

D: jo v podstatě, i když jsou daleko organizovanější, než jsi kdy byla ty. +pozvedne jí zase sebevědomí a inkasuje další zamračený pohled.+

R: Fajn, takže nejspíš vím všechno, co potřebuju a jediné co musím udělat je požádat Postracha o pomoc. +zamyslí se a doufá, že jí pomůže.+ Tak díky za informace a asi můžem jít ne? +koukne na Jana a zvedne se.+

D: To asi jo, ale mám pro tebe malý dárek. +zvedne se tak rychle, že to ani ona nestačí postřehnout a najednou je přímo před ní. Přitiskne jí dlaň na hruď a Becca vykřikne bolestí i překvapením, když ucítí jak do ní proudí jakási mrazivá moc a usazuje se jí kolem srdce, kde zároveň trochu cítí i ohnivou moc Akashy.+

R: Co to kruva bylo?! +zprudka oddechuje a má co dělat, aby nešla do kolen.+

D: Jak říkám, malý dárek. Až bude potřeba, pochopíš k čemu je. +odvětí klidně a lusknutím nechá zmizet stolek i křesla.+ Teď je to už opravdu vše, co jsem pro tebe mohl udělat. A nezapomeň i na cenu, kterou jsem si stanovil. +připomene a podívá se jí hluboko do očí.+

R: Hmm, tak teda díky. +poděkuje a narovná se. Bolest odezněla, ale mrazivý pocit zůstal. Docela se jí to začíná líbit.+ Jistě, mé slovo platí, to přece víš. +kývne a bez uhnutí jeho pohled opětuje.+

D: +zamračí se.+ Vážně se mi nelíbí, že vy dva zvládáte opětovat můj pohled. A právě už mám návštěv až po krk...+Prudce tleskne a v tu chvíli oba stojí na okraji kráteru, odkud teprve před pár hodinami skákali dolů.+

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv zář 06, 2012 4:02 pm

Překvapeně se rozhlédne a sleze o trochu níž od kráteru, Pohled do té hloubky jí pořád nedělá moc dobře. Zrovna se chce zeptat Jana, jestli chce někam dopravit, když zaslechne ten hlas..Rebecco...

Jane, díky za doprovod, ale mám poněkud napilno. Třeba se ještě někdy setkáme.

J: v pohodě, v Neapoli mám pár známých, dostanu se odtutd bez problémů. +věnují jí to,co vydává za úsměv a pomalu začne sestupovat po svahu dolů.+

R: Tak ještě jednou díky...+pousměje se a bleskově se přemístí za Charliem. Přestože neví, kde se nachází, moc prstenu jakoby ji táhla přímo za ním.+

Rebecca Altamirano
VIP Member

Zpět na Beccy´s Earth