Knihovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Knihovna

Příspěvekod Neferet » ned kvě 16, 2010 10:11 pm

+loupne po něm očkem, jak se tak uchechtává, ale usměje se+ No co, latina není zrovna moje silná stránka. +zasměje se+ Kdyby někoho neposlal do hrobu. +pousměje a nechá ho, aby si vzal druhej svitek+ Jo jasně. +přikývne+ Protahuj se jak je libo. Můžeš se proběhnout, udělat nějaký to salto nebo se jen projít. +usmívá se+ Děkuju. +usmívá se a vstane+ Pojď za mnou, něco ti ukážu. +vyzve ho a vydá se prostředkem chodby zpět ke dveřím+ Snažila jsem se knihovnu rozdělit na tématické části a musim se pochválit, že se mi to docela i povedlo. +usměje se+ Upíři, vlkodlaci, magie krve, ochranná magie… +při každym okruhu mávne rukou k nějakýmu tomu oddělení, ale stále pokračuje pomalu dál, po cestě se na něj otáčí, aby se přesvědčila, že jde za ní, někde vpůli odbočí doprava, projde širší uličkou až dozadu a vyjde po šikmých schodech nahoru do patra knihovny+ Prostory jsou přesnou kopií knihovny v Bemountu, která je teď skoro prázdná. +vysvětluje, než dojdou do jednoho oddělení+ Tady to je. +mávne směrem ke knihám+ Černá magie. Myslím, že ty by tě mohly hodně zajímat.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon kvě 17, 2010 4:09 pm

+následuje Nef hlouběji do knihovny a užasle zírá na to množství knih všude kolem, málem si vykroutí krk+ Tak tomu už říkám sbírka knih. Tady schováváš snad vše, co kdy lidstvo napsalo. Takové vzácnosti.. +usměje se a když ho Nef dovede do oddělení černé magie, úplně ztratí řeč a už ho nic jiného nezajímá, téměř posvátně přechází prstem po hřbetech temných svazků a málem ani nedýchá vzrušením+ Fascinující +zašeptá, vytáhne opatrně jeden výtisk a s neskrývaným napětím do něj nahlédne+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pon kvě 17, 2010 8:44 pm

A víš, že je to možný. Nikdo pořádně neví, kde se všechny ty knížky vzaly. +pokývá zamyšleně hlavou, jen se usmívá, když vidí jak prochází oddělení a sedne si na jeden takovej bobik mezi regály, aby mu nepřekážela, nechce ho rušit, tak jen pohodlně sedí, usmívá se a sleduje jeho zaujetí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv kvě 20, 2010 3:32 pm

+hodnou chvíli čučí do knížek a nevnímá čas a okolí, najednou vzhlédne od čtení a rozkouká se, jako kdyby se právě probudil+ Omlouvám se, nějak jsem se začetl +pousměje se, když vidí, jak ho Nef pozoruje+ Tady by člověk lehce zapomněl na čas +odloží knihu zpátky do regálu a vezme Nef kolem pasu+ Radši půjdeme, nebo se ti tady vážně zabydlím +culí se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv kvě 20, 2010 11:27 pm

+docela jí baví ho pozorovat, jak postupně nahlíží do knížek, zkoumat jeho grimasy, je to docela zábava+ Neomlouvej se. +usměje se a vstane+ Velice lehce. Vím, o čem mluvím. +kývá hlavou a neprotestuje, když jí chytne kolem pasu+ No hele, když si seženeš karimatku a spacák, tady u zdi je trochu místa. +ukáže na dané místo a zasměje se+ Když mi dáš předem vědět, tak si klidně nějakou knihu můžeš půjčit, to není žádný problém. +nabízí+ Vlastně, jestli chceš můžeš si rovnou nějakou na půjčení vybrat, když už jsi tady.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát kvě 21, 2010 9:29 pm

Že bych se rovnou přestěhoval do tvé knihovny? +chechtá se+ Nevím, co by na to řekl tvůj přítel, kdybys tady bydlela s jiným mužem +pobaveně ji k sobě trochu víc přitáhne+ Opravdu mohu? Tak já bych si docela rád prostudoval tuhle +vytáhne knihu, kterou měl před chvilkou v ruce+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob kvě 22, 2010 7:35 pm

Co by říkal? Spal by si v knihovně ne v mojí ložnici. +zasměje se+ Apropo to mi připomíná, že jsi mi po plese něco slíbil. Tedy myslim, že to bylo po plese. +zamyslí se, kdy jí to slíbil, co mu vadí na Fernandovi nebo jak to tenkrát řekl+ Jasně. +přikývne+ Uka. +mrkne na název+ To je dobrej výběr. +pochválí+ K týhle bych ještě doporučila… +natáhne se k regálu aniž by se od něj moc hnula+ ... tuhle. Takové nezávazné pokračování. +zazubí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob kvě 22, 2010 8:53 pm

Já své sliby plním. Ale copak to bylo? +pozvedne zvědavě obočí+ Je to už tak dávno, že si nevzpomínám +natáhne ruku po knize, kterou mu Nef podává a zběžně ji prolistuje+ Skvělý výběr. Díky +řekne uznale+ Neměli bychom se zase vrátit k těm překladům? +vzpomene si s úsměvem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned kvě 23, 2010 12:01 pm

To ti hned povím, jakmile si vzpomenu, jak to přesně bylo. +zamýšlí se+ Jo už vim. +vzpomene si+ Bavili jsme se o Fernandovi a ty jsi odmítl říct, proč se tváříl tak ... +mírně rozhodí ruce+ ... tak no ne zrovna nadšeně. Nechtěl si mi to říct, abys mi nezkazil ples. A jelikož jsem mrcha zvědavá a ukecaná, tak si mi slíbil, že mi to řekneš později a už jsme se k tomu nedostali. +vysype ze sebe+ Neni za co. +pousměje se+ Jo to asi měli. +přikývne s úsměvema a vede ho zpět+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte kvě 25, 2010 7:15 pm

Aha, už si vzpomínám +přikývne+ Jsem smrtijed a uznávám pouze čistou kouzelnickou rasu. Nesnáším mudly. A... +přemýšlí, jak jí to nějak šetrně říct+ Tvůj přítel jím je +zamlčí jí, že mudly zabíjí+ Vrátíme se radši k práci +usměje se a následuje ji+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Darktor