Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Jean-Claude » pát říj 22, 2010 1:11 pm

*rozesměje se a ten smích ji víří kolem žaludku jako něco živého* to se myslím dá splnit... a nejen to...*dodá trochu tajemně* to "no nic" mu taky mám říct?*neodpustí si ji trochu poškádlit, když už sem vlezla..zadívá se na ni, pak jen potřese hlavou* ne, nemusíte mít strach. To byste se musela víc snažit, abyste mě doopravdy rozlobila...*zvedne se ze stolu jediným ladným pohybem a nakloní se k ní na okamžik, takže může cítit jeho exotickou kolínskou* ale nepokoušejte štěstěnu... je to vrtkavá dáma...*zase narovná* budeme se tedy těšit na vaši návštěvu...*z toho množného čísla není patrné, jestli myslí Slasti, sebe, nebo i Aubreyho.. a doprovodí ji ke dveřím, které jí podrží*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát říj 22, 2010 1:17 pm

*Najednou jako by měla v břiše motýlky a má obrovskou chuť se smát radostným smíchem. Aha, to na ni působí jenom jeho smích, no páni. Zčervená, když si ji dobírá* Myslím, že nebudu víc zkoušet vás rozzlobit *Z té vůně se jí zatočí hlava, projde kolem něj, naposledy se na něj usměje a rychle se dekuje pryč, než si to někdo rozmyslí a dá si ji tam na oběd* Takže brzy nashledanou Jean-Claude *a je pryč*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pát říj 22, 2010 1:30 pm

*chvíli se za ni dívá, pak ty dveře zase zabouchne. zavrtí hlavou s úsměvem a vrátí se pomalu k rozdělanému projektu*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát říj 22, 2010 7:48 pm

*a Buzzovi vzkáže, ať mu pošle Beccy do kanceláře, až se objeví*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 22, 2010 8:33 pm

( :ss :dead: :roll: :D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 21, 2010 9:27 pm

Dojde před kancelář, zaklepe a čeká až ji pozve dál.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned lis 21, 2010 10:04 pm

*skutečně se za chvíli ozve francouzské * entrez...*JC sedí za stolem, když Beccy vejde, zvedne hlavu a s neutrálním pohledem si ji sjede od hlavy až patě* no výborně...posaď se...*kývne bradou ke křesílku, odloží nějaké papíry, založí si ruce a pozoruje ji chvíli mlčky* tušíš, proč s tebou chci mluvit?*prolomí ticho*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 21, 2010 10:13 pm

Vejde a zavře za sebou dveře. Ahoj... Trochu ji rozhodí, ten chladný tón, ale beze slova se usadí proti němu a zadívá se mu do tváře. Ehm... upřímně netuším. Dlouho jsem tu nebyla a nejsem si vědoma, že bych něco...provedla. Zatváří se rozpačitě, protože je fakt mimo. Poradíš mi? Špitne a koukne na něj nejistě.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned lis 21, 2010 10:27 pm

*sleduje ji* bonne, rád ti osvěžím paměť. Před..nějakou dobou jsem žádal, po jistém incidentu s tvým člověkem, aby to, co se zde stalo, zůstalo mezi zdmi Slastí. Jaké bylo mé překvapení, když se mi o několik dní později ohlásila jistá návštěva, která nejenže věděla o všem, ale dokonce se rozhodla lobbovat za Aubreyho proti mému trestu..*stále má na obličeji tu příjemnou neutrální masku, ale čím dýl je klidnější, tím hrozivěji to asi vypadá* ta návštěva byla nakonec tak laskavá, že mi dobrovolně prozradila*což dává tušit, že by to z ní stejně dostal*, od koho se to dozvěděla...uvedla tebe. Už si vzpomínáš lépe?*protáhne*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 21, 2010 10:46 pm

Pozorně poslouchá a s každým dalším slovem má chuť sublimovat do vzduchu. Do hajzlu... Uteče jí tiše a na okamžik zavře oči. Pak polkne a koukne na něj. Jo, už si vzpomínám. Já...omlouvám se, byla jsem... Potřese hlavou a pevně mu pohlédne do očí. Ne, nebudu se vymlouvat na to, co se stalo. Netušila jsem, že půjde za Aubreyho orodovat... Trochu nad tím zakroutí hlavou. ...ale to mě samozřejmě neomlouvá. Přijmu tvůj trest. Ať je jakýkoliv. Neuhne pohledem, i když má pocit, že se jí vlasy ze zátylku stěhují po páteři dolů. Nedokáže potlačit lehké zachvění.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti