Obývací pokoj

Navštivte Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Beatrix » pon led 12, 2009 2:24 pm

Mario píše:DJ: jo táák, takže si ho všichni chytře radši předcházejí.. +směje se+

Všichni kdo se ještě nesvěřili do péče Markusovi... Většina kouzelníků ale pochybuje o tom, že by mudlovská medicína mohla té kouzelnické prospět. +pokrčí ramenama+ Mám Severuse ráda, ale chtít po něm něco, to je jako bodnout si hřebík do nohy.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mario » pon led 12, 2009 5:06 pm

no.. taky bych asi jen tak nějakým těm... cotovlastně.. lektvarům moc nedůvěřoval...
Come on baby, light my fire...
Mario
Člověk

Příspěvekod Severus Snape » pon led 12, 2009 7:21 pm

EmmaS.S píše:*přemístí se a vejde dovnitř, sundá si plášť a zamíří k panu Snapeovi* Dobrý den, ráda bych vám popřála všechno nejlepší hodně zdraví a hlavně úspěchů v osobním i pracovním životě* předá mu úhledně zabalený dárek ve kterém se nachází modré trenky (z masky neptuna) a flaška Whiskey*

*jakmile vrazila do ruky severusovi balíček a popřála mu tak radši se vzdálí přece jen obsah jejího balíčku je "zajímavý"*

*po rozbalení zrudne a z očí mu doslova srší blesky, když cpe modré trenky do kapsy kalhot, aby to pokud možno nikdo neviděl*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Severus Snape » pon led 12, 2009 7:23 pm

yohannka píše:Severus: no.... jméno mu musíš dát sám, je to nějakej štětinatec nebo co.. tak já bych mu říkala třebáá Štětino... +směje se+ a bydlení, víš, jakbychto.. když ho někam zavřeš, tak si prokouše cestičku ven... aji skrz dráty, +a zvířátko si na důkaz toho vykouše jedovatýma zubama z krabice okýnko a kouká ven+ takže ho nech v klidu v krabici od bot, stejně ho najdeš pak v kuchyni někde v lince. A žere skoro všechno co najde... no není roztomilej? +ucul+

A hlavně ať ho nezkouší sežrat ta kočka.. +kývne k Filchovi+.. možná by to nepřežila...

Okouše mi knihy!!! *zděsí se* V domě ho nechci ani vidět! *rezolutně a vrazí krabici Filchovi do náruče tak prudce, až chlupatec v krabici vykvikne*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon led 12, 2009 7:27 pm

Mario píše:DJ: jo táák, takže si ho všichni chytře radši předcházejí.. +směje se+

Tak nějak usměje sep

Mario píše:no.. taky bych asi jen tak nějakým těm... cotovlastně.. lektvarům moc nedůvěřoval...

Těm od Severuse věřit můžeš, on ví, co dělá - většinou. Za ten požár, a za tím si stojím, mohlo nějaké to jeho svinstvo, co nechal na ohni v kotlíku. Málem mi to opálilo vlasy *přejede si hlavou po vlasech ostříhaných na kratinkého ježka* Ale to se stává jen zřídka kdy.
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pon led 12, 2009 7:35 pm

Severus: +jenom vyvalí očka+ no toto... takhle s ním nemůžeš zacházet! Chudáček... a knížky by ti neokousal! zkoušela jsem ho jima krmit a nežral je...je inteligentní!... že já sem vůbec nějakej dárek brala!

+otočí se na Filche+ doufám, že vy s ním budete zacházet líp... jestli ne, vemu si ho zpátky!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon led 12, 2009 8:40 pm

Mario, DJ: ve zdejších kruzích je to taková úchylka ládovat se lektvarama +ušklíbne se, ale tak nějak pobaveně, né zle+ já tvrdím, že není nad pořádný multivitamíny! taky přijít si severusovi o něco říct...pfffch, to bych to musela hooodně potřebovat. Nerada se někoho o něco prosím, to si rači zajdu do lékárny a mám jistotu, že vijou co mi prodávajou. Smrtijedům se moc věřit nedá...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod golux » pon led 12, 2009 9:09 pm

Ale ale, tak se mi zdá, že ne všichni si tady kouzelníků a čarodějek váží... to mě docela mrzí, když vlastně stáli u zrodu tohohle všeho. A tvoje náhlá nechuť ke Smrtijedům mě docela překvapuje, když uvážím, že jsi s jejich šéfem strávila dost času... že nemáš v oblibě Luciuse chápu, ale takhle házet všechny do jednoho pytle... zamračí se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » pon led 12, 2009 9:30 pm

*když uvidí Severusovu reakci tak se zachichotá a nalije si víno a popíjí u baru a rozhlíží se po společnosti*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon led 12, 2009 11:19 pm

golux píše:Ale ale, tak se mi zdá, že ne všichni si tady kouzelníků a čarodějek váží... to mě docela mrzí, když vlastně stáli u zrodu tohohle všeho. A tvoje náhlá nechuť ke Smrtijedům mě docela překvapuje, když uvážím, že jsi s jejich šéfem strávila dost času... že nemáš v oblibě Luciuse chápu, ale takhle házet všechny do jednoho pytle... zamračí se

Už dávno mě bohužel zklamali (kouzelníci), a popravdě sem lektvarům plně nevěřila nikdy, nejsem z tohohle světa +kývne k severusovi+ Anglie je jiná než Německo. Je mi jedno jestli je někdo čarodějka, nebo mudla, pokud se mu nedá věřit...+mávne rukou+ Určitě to chápeš.
Není to v tom, že bych proti tomu všemu vyloženě něco měla, ale každý dle svýho...Nerada se lidí doprošuju a nejrači si všechno zařídím sama. Nechci nikomu nic dlužit a být na někom závislá. Už ne.
Smrtijedi...+povzdychne si+ To ne, jenom...Severuse nijak blíž neznám, třeba Aresovi věřím, vím, že by mě nepodrazil, dokázal mi to nejednou... Ale když to vezmu jmenovitě, tak Severus...+zavrtí hlavou+ myslím, že by mě bez mrknutí oka odpravil.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice