Roads to Everywhere

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Roads to Everywhere

Příspěvekod Charlie Weasley » pon bře 26, 2012 4:59 pm

Připadá si jak sám pán oceánů Néreus, mořský stařec, protože to plácání ho unavilo To uvidíš, Siréno. Hned jak vylezem z vody, tak ti sesekám ten tvůj roztomilý zadeček, ale tak hezky, až budeš prosit, abych nepřestával culí se lehce nemravně a prsty jí přejede po bříšku a dloubne ji do pupíku Uvidíš! líbne ji na rameno
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 26, 2012 6:22 pm

Vážně? Pozvedne se zájmem obočí a blýskne jí v očích. To jsem teda zvědavá... Ten náš stan vypadá hodně lákavě, nemyslíš? Uculí se, líbne ho na nos a už plave ke břehu.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon bře 26, 2012 6:35 pm

Někdy si připadá, že ta jeho ženská nějak často zapomíná, že je jen človíček a má potřeby jako třeba jídlo, a že je to možná sukuba, protože takový apetit No to rozhodně Je mu v tom moři docela kosa, tak pěkně kraulem plave za ní a z vody vyběhne promrzlý, dolítne k ohni, kde se hned zahřívá a vypadá to jako když šaman tančí dešťový tanec. Chtít po upírečce aby ho zahřála asi není moc dobrý nápad d-d-d-dej mi minutku drkotá zubama, ale snaží se dělat tvrďáka hned tě ztrestám uculí se jen co ovládne třas pantu
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 26, 2012 9:15 pm

Chvilku ho pobaveně pozoruje, než se slituje a dojde k němu. Přitulí se k němu a začne ho hezky zahřívat, protože jak už se zmínila jeho matince, ona nestudí, ale docela slušně hřeje. Políbí ho na bradu a usměje se. Nemáš hlad, lásko? Nemysli si, že myslím jen na sebe. Polechtá ho špičkou jazyka v krční jamce a rukama ho hladí po studené kůži. Teď by nezasvěcný mohl klidně říct, že upír jsi tu ty. Zmrzlino. Zašklebí se vesele.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 27, 2012 12:40 pm

on myslel že studi od toho moře:) pěkně se k ni tulí a místo odpovědi mu hlasitě zákručí v žaludku. Charlie se jen potutelně usměje a víš že trochu jo? Uvaříš mi něco? spíš by jí tipnul na nějaký lov ale když vidí ten její výraz tak jí pohladká po zádečkách a pořád ie u ni zahřívá. neboj vzal jsem si pár buřtů a něco na pití vyloví to z torby a vypadá to jako by vykradl řeznictví a taky dvě lahve Jacka
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř bře 28, 2012 7:15 pm

No zkusit bych to mohla, ale obávám se, že bys zahynul buď hlady a nebo z akutní otravy jídlem. Ušklíbne se vesele. Pobaveně pozoruje, jak si tam vykládá zásoby, ale při pohledu na kámoše Jacka se jí zalesknou očka. No vida, tak tohle si nechám líbit. Uculí se a hned mu jednu lahev zkonfiskuje. A pořádně se nadlábni, mám totiž v plánu takový malý výslech. Zatváří se naoko výhružně, ale koutky jí pobaveně cukají.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 29, 2012 10:13 am

Dívej se a uč. Protože tohle zvládneš i ty culí se a napichne na dva špidlaté klacky několik buřtů. Jeden pod Beccy a druhý dá nad oheň sám Teď to musíš postupně opékat, dokud se buřty nezačnou hnědozlatě lesknout a skvěle vonět. Musíš to otáčet rovnoměrně, aby to nebylo z jedný strany přičuzený a drž to spíš v kouři nad ohněm, než v ohni, aby nebyly jak černoši uděluje jí vskutku odbornou přednášku Jak opéct správně buřta Slyšíš jak to krásně syčí? Sedí vedle ní a pak se taky napije Výslech? Zamračí se to jsem zase něco provedl?
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 29, 2012 8:28 pm

S naprosto vážným výrazem poslouchá jeho přednášku a chápavě přikyvuje. Jo, zní to vcelku jednoduše, tak to snad zvládnu. Zašklebí se na něj. Noo, pokud vím, tak neprovedl, teda pokud se mi nechceš s něčím svěřit. Zamrká na něj vesele. Ale tak jsem přemýšlela a došla mi docela absurdní věc. A sice to, že si tě mám brát, už docela dlouho jsem smířená s tím, žes mi nějakým záhadným způsobem ukradl moje srdce, ale že vlastně o tobě nic moc nevím. Pohlédne na něj zkoumavě. O tvém dětství, o tvých studiích v Bradavicích, pobytech v Rumunsku... Vyjmenovává, co ji zajímá. A tak vůbec... Dodá neurčitě a pokukuje po něm, co on na to.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 29, 2012 8:37 pm

Dobře, tak to zkus jo? Políbí ji do vlasů Zvládneš to určitě. Já sem nic neprovedl, ale když mě bude něco tooo trápit, tak se ti ozvu, teda svěřím! zaplantá se do toho a pak se začne smát, opravdu od srdce a hlasitě. A jako na oko si oddychne a setře pot z těla Zlato, jestli ty o mě nic nevíš, v tom případě nevím o tobě vůůůbec nic. Ale zeptej se na cokoliv, co si přeješ. Dneska ti odpovím na všechno
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát bře 30, 2012 9:30 pm

No jo, to je fakt... Zatváří se trochu zaskočeně. Je to fakt psina, chtějí se vzít, ale v podstatě o sobě nic neví. Nooo...mě toho zajímá spousta, jen nevím, odkud začít. Uculí se. Ale začnu u školy... Zatváří se naoko výhružně. Jakýpak jsi byl student, Charlie? Povytáhne obočí a zvědavě se na něj zadívá.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions