Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 26 dub 2013 15:19

No to je těžký, je to sexy mozek. +zazubí se+ Chceš? +koukne na ni překvapeně+ Já myslel jen aby nám nebyla zima, ale ještě se mi nechce. +zavrtí hlavou, chytne ji za ruku a palcem ji hladí po hřbetu ruky+ Já myslím, že proto, že jsou nedosažitelný. Lidi vždycky chtějí nejvíc to, nemůžou mít. A je hezký si představovat, co tam může bejt. Třeba támhle na tý teďka leží nějakej mimozemskej Lamora se svojí krásnou zlodějkou, a koukaj na nás. +zazubí se na ni+ Já mám spíš rád věci, na který si můžu sáhnout. +uculí se a sklouzne jí dlaní po boku na zadek+ Protože ty se taky většinou dají ukrást.
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 dub 2013 18:54

A myslíš že se taky maj tak hezky jako my? +usměje se a podívá se na něj. Pořád má ten zamilovanej výraz plnej štěstí jak tomu napůl nemůže uvěřit+ Ne mě se taky nechce spát. +zavrti hlavou+ Chce se mi tu vlastně jenom ležet a koukat na druhyho zloděje s jeho holkou. +uculi se a zase stočí pohled ke hvězdám+ Už jsem ti řekla že tvoje oči mají barvu jako absinth? Strašné se mi líbí. +usměje se+ No jo asi bych se měla krotit už mi začínám připomínat zamilovanou kachnu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 dub 2013 13:40

Já myslím, že nikdo se nemá tak hezky jako my. +zazubí se zaláskovaně a vůbec si připadá jako první zamilovanej na světě+ Tak jo, budem na ně koukat a smát se jim, protože moje holka je hezčí než ta jeho. +uculí se+ Co je to absinth? +koukne na ni tázavě, pač takový věci Camorru nemaj+ To je zelený? +zajímá se+ Jak vypadaj zamilovaný kachny? +zazubí se pobaveně+ Pocem, ty kachno moje. +přitáhne si ji k sobě blíž a jemně ji políbí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2013 19:05

Nemá, že? +uculí se na něj a úplně mu rozumí a cítí se příjemně střelená a zamilovaná jak puberťačka+ Jo a její kluk určitě není tak chytrej, jako můj. +zamrká na něj+ Ty neznáš absinth? No tak to musíme napravit, je to takový trochu opojný pití. Jo, je zelený. +přikývne s úsměvem+ Vypadá přesně jako já. +zazubí se na něj a oplatí mu pusu a při tom si s ním proplete nohy a obejme ho kolem pasu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 dub 2013 20:38

Rozhodně ne. +zavrtí hlavou vážně+ A fakt bych moc rád byl u toho, až řekneš svojí zakyslý sestře, že jsme se vzali. +zazubí se+ Jo, a určitě neumí tolik karetních triků jako já. +souhlasí+ Tak pití! No to budu napravovat moc rád. +uculí se na ni+ My tu máme taky spoustu opojnýho pití, ale žádný zelený teda ne. Uděláme si absinthovej večírek, jo? +zazubí se+ No tak to je moc fajnová kachna. +mrkne na ni a prstem jí krouží po břiše okolo pupíku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2013 21:17

Tak můžeš být u toho. +zazubí se na něj+ Taky se na to neskutečně těším. +zaksichtí se nakysle a napodobí její hlas+ Vzali?! Toho podvodníčka z tramtárie? Já jsem vždycky věděla, že nemáš žádnou úctu. Zklamala jsi mě a Viktor by tě měl vydědit! +už to nevydrží a rozesměje se+ Víš co? Tak já seženu pár lahví a můžem tu s klukama oslavit to naše zasnoubení absintovou párty. Jo? +prsty mu bloudí po hrudníku a obkružuje okraje svalů a klíčních kostí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 dub 2013 21:53

Jo! +zazubí se škodolibě+ Ale tvůj bratr mě nezabije, ne? +koukne na ni pobaveně+ Ať tě klidně vydědí, já ti ukradnu věž se skleněnou zahradou a tolik bílýho železa, že na něj budeš muset vyčlenit celý patro, a budeš mít záchodový prkýnka z ryzího zlata. +hrdí se+ A všem budu říkat, že mám za ženu nejbohatší holku z Camorru. +zazubí se na ni a prsty jí bloudí po žebrech+ Tak jo, tak jo! +souhlasí s tím hned+ Jestli se ti podaří přepít Jeana, dostaneš speciální metál. Ten kluk má výdrž jak nákladní galéra. +zavrtí pobaveně hlavou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2013 22:13

Ne, můj bratr tě nezabije. +zavrtí s úsměvem hlavou+ Myslím že ten bude rád, že si konečně beru někoho, koho miluju. +uculí se na něj+ Ale prdlajz mě vydědí. +zasměje se a zavrtí hlavou+ Ale co bych s takovou spoustou bílýho železa dělala? Já nepotřebuju bejt bohatá. I když věž se skleněnou zahradou by se mi líbila. +připustí s úsměvem+ Jeana, tak to teda nevim. Ale zkusím to. +rozhodně se sebevědomě a sklouzne ma dlaní na ploché břicho až na podbřišek a jemně mu tam krouží děsně nenápadně čím dál níž a níž+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 dub 2013 22:52

To sis posledně měla brát taky, ne? +uculí se+ Akorát tenkrát to nikdo nevěděl. Teďka to plánuju říct úplně všem. +oznámí jí vážně, a tváří se jako by si chtěl přinejmenším pronajmout bilboard, kdyby teda věděl, co to je+ Já bych tě chtěl i vyděděnou. +zazubí se a prsty mu pořád tak nějak nenechavě vyjíždí výš a výš, až se nenápadně konečky dotýká spodních oblin jejích ňader+ Mohla bys z něj udělat hromadu a pak bysme se na tý hromadě pomilovali. +navrhne jen tak zpatra, a mrkne na ni+ Jeana ještě nikdy nikdo nepřepil. Je to strašná výzva. Sanzové to občas zkusej, ale nezvládnou to ani oba dohromady. +zazubí se, a trochu se tam pod jejími doteky ošívá, a rozhodně to vypadá, že jestli brzo nepřestane provokovat, skončí za chvilku přišpendlená k fontáně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2013 23:18

Ty to chceš říct všem? +uculí se+ Takže si uděláš ceduli a já budu všem ukazovat prsten? +neubrání se úsměvu+ Ale když to všem řekneš, tak už to nebudeš moct zrušit. +řekne mu strašlivě vážně, jako že by si to snad ještě měl rozmyslet+ Tak to není špatný nápad. +zauvažuje nad tou hromadou zlata+ Ale musí to strašně studit. +uculí se na něj a úplně klidně ho provokuje dál, pak na chvilku přestane, ale pak nečekaně zaútočí na jeho stehno a začne ho dlouhými tahy hladit až skoro do rozkroku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí