Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 26 dub 2013 00:09

+nechá ji víceméně určovat si tempo jak chce, jen jí klouže dlaněmi v dlouhých pohlazeních po stehnech a bocích nahoru, a když ho políbí, přitáhne si ji pevně k sobě+ Ty jsi neskutečná. +vydechne jí do rtů a usměje se, jak on už to umí, a souhlasně zamručí, když konečně zrychlí+ U všech bohů... +zavrčí vzrušeně, když začne laskat sama sebe, připadá mu to neskutečně sexy, pohled už má zamlžený vzrušením a nemůže z ní spustit oči, vyjede dlaněmi k jejím ňadrům a položí ruce přes ty její a kontroluje tím rytmus jejího laskání, v hlavě mu hučí, a má co dělat, aby se udržel+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 dub 2013 01:15

To ze mě děláš ty. +usměje se mu do rtů a pohyby svých dlani sladi s těmi jeho. I ona už je na kraji orgasmu a když se ještě trochu zakloni a vlasy se ji rozvlni po zádech, jeho muzstvi ji začne dráždit přesně tam kde potřebuje a ona vykrikne rozkoší. Už to nevydrží a stahle se kolem něj a podlehne jemu i orgasmu. Vykrikne jeho jméno a stále se na něm nadzvedava jeho ruce na svých+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 dub 2013 01:38

+vzrušení mu buší ve spáncích, oči má fixovaný na ni a nemůže se toho pohledu nabažit, jejího výrazu, vzdechů a těla, co se na něm houpe, fascinovaně sleduje její orgasmus, na to by se mohl dívat pořád a nikdy by ho to neomrzelo, a když se kolem něj sevře, stačí mu už jenom pár přírazů, než jí stiskne dlaně, vyrazí naposledy boky nahoru a s výkřikem se do ní prudce udělá, načež padne zpátky na deku a prudce oddychuje, s pohledem pořád upřeným na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 dub 2013 01:45

+pomalu klesne napůl vedle napůl na něj a srdce ji buší jako o závod. Natáhne si nohy a tresouci se rukou ho hladí po hrudníku. Oči má zavřené a připadá si jako v ráji. Zvedne k němu hlavu a s ještě orgastickym úsměvem se na něj podívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 dub 2013 02:06

+opatrně z ní vyklouzne a přitáhne si ji k sobě blíž, rozdýchává to ustupující vzrušení a jemně jí klouže prsty po zádech+ Miluju tě, Kůstko. +uculí se jí do kůže, dneska má pocit, že mu ze všech těch hezkejch pocitů asi exploduje hrudník, a pořád musí koukat na tu její ruku a prsten, co jí tam navlíknul, a kdyby ho někdo potkal na ulici, asi by ho zavřeli za nelegální užívání drog, a jak ji tam má u sebe, sáhne do košíku pro čokoládovej lanýž a strčí jí ho do pusy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 dub 2013 02:15

Taky tě miluju Locke. +usměje se na něj a zvedne do vzduchu tu ruku s prstenem aby ho mohli obdivovat+ Úžasný co? Vezmeme se. A pak nám Perelandro pomahej. +uculi se na něj a když ucítil tu čokoládu tak se ji zase rozzari oči+ Ty mě máš prostě v hrsti. +usměje se na něj natáhne se a dá do pusy čokoládu jemu+ Víš přesně co na mě platí. +usměje se A polibi ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 dub 2013 02:41

Je to hezký, viď? +usměje se, jak jí ten prsten září na prstě+ Vezmeme se. +přikývne, a zazubí se nad tím, jak mu to pořád zní neuvěřitelně+ To není tak těžký, když ti zajistím pravidelnej přísun sladkýho a sexu, seš na mě pak hodná. +uculí se na ni+ a krom toho, moje neodolatelný zlodějský charisma tě nutí zobat mi z ruky. +zahýbe obočím a políbí ji pusou od čokolády+ Horší je, že ty víš, co platí na mě, a já mám bejt děsně tajemnej neproniknutelnej zloděj. +povzdychne si tragicky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 dub 2013 02:48

Jo dodavas mi pravidelně moje dvě nejoblíbenější drogy. +uculi se+ Faktem je že na tobě mám nejradši tvuj mozek. +pohladit ho po čele+ To sice vím ale slibuju že to nikomu neprozradím. +usměje se a rty mu s úsměvem přejede po krku až na klíční kost+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 dub 2013 03:06

A tos ho ještě neviděla! +vztyčí prst+ Já jsem tvůj mozek viděl. +zaškaredí se+ Bylo to fakt děsný. Teda ne že by tvůj mozek nebyl krásnej, to on byl. +dodá honem+ Ale chápeš. +pokrčí výmluvně rameny+ No to doufám, jinak bych měl po kariéře. +zazubí se a přitáhne si ji za bradu k polibku, vláčně línýmu a hlubokýmu, načež se jme vyhrabat druhou deku, aby je mohl přikrýt+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 dub 2013 12:51

+koukne na něj+ Prosím tě, nemysli na můj mozek. +koukne na něj prosebně a přehodí přes ně teda tu druhou deku+ Ehm... +nenápadně na něj koukne+ My jdeme spát? +zeptá se a nenápadně ujídá další čokolády, lehne si na záda a koukne na nebe+ Koukej na ty hvězdy. +mávne na ně rukou, růže kolem nich už pomalu zhasínají a město taky+ Čím to je, že lidi tak fascinujouo, že se jim tak líbí? +koukne po očku na Lamoru a pak se uculí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí