+opětuje jí polibky a pak ji chytí za ruku+ Zvládnem. +přikývne souhlasně+ Ale... ale ty gessa pořád chci zrušit. Tobě to možná nepřipadá důležitý, ale já nechci riskovat, když jde o tebe. +hladí ji po prstech+ Já jsem přemejšlel, o tý naší falešný svatbě, víš, a došlo mi, že... že by se mi líbilo, kdyby to bylo doopravdy. Že bych si tě chtěl vzít. +koukne na ni a tak nervózně se uculí+ Protože tě děsně miluju, a chci s tebou bejt napořád. +vezme její ruku do obou dlaní a schová ji tam+ A jestli ty gessa nezměníme, tak to nemusí bejt doopravdy, může nás oddat třeba Brouk, ten ještě není vysvěcenej kněz Třináctýho, takže by to nebylo oficiální, jenom pro nás dva by to bylo doopravdy. To by šlo ochcat ne? +usměje se trochu, a je na něm vidět, že mu to dělá fakt starosti, protože by to vážně chtěl a vážně ho trápí, že ji to může ohrozit, tak moc že kvůli tomu dělal všechny ty pitomosti s kořením pod polštářem+ Chtěla bys to, Kůstko? Chtěla by sis mě vzít? +koukne na ni tázavě a nedočkavě a vyloví odněkud malou krabičku, ve který je Jeanem speciálně vytvořenej zásnubní prsten z čokolády, a s tím malým diamantem z bílý čokolády, přizpůsobenej aby jí padnul+ Já mám i opravdickej prsten, kterej bys mohla nosit pořád. +dodá honem+ Ale říkal jsem si,že čokoláda ti udělá větší radost než diamanty. +zazubí se+ Vezmi si mě, prosím. +koukne na ni tím svým pohledem, kterýmu se nedá nic odmítnout+
(http://www.enjouchocolat.com/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/n/engring.jpg hele jak je boží. )