Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 25 dub 2013 15:03

+opětuje jí polibky a pak ji chytí za ruku+ Zvládnem. +přikývne souhlasně+ Ale... ale ty gessa pořád chci zrušit. Tobě to možná nepřipadá důležitý, ale já nechci riskovat, když jde o tebe. +hladí ji po prstech+ Já jsem přemejšlel, o tý naší falešný svatbě, víš, a došlo mi, že... že by se mi líbilo, kdyby to bylo doopravdy. Že bych si tě chtěl vzít. +koukne na ni a tak nervózně se uculí+ Protože tě děsně miluju, a chci s tebou bejt napořád. +vezme její ruku do obou dlaní a schová ji tam+ A jestli ty gessa nezměníme, tak to nemusí bejt doopravdy, může nás oddat třeba Brouk, ten ještě není vysvěcenej kněz Třináctýho, takže by to nebylo oficiální, jenom pro nás dva by to bylo doopravdy. To by šlo ochcat ne? +usměje se trochu, a je na něm vidět, že mu to dělá fakt starosti, protože by to vážně chtěl a vážně ho trápí, že ji to může ohrozit, tak moc že kvůli tomu dělal všechny ty pitomosti s kořením pod polštářem+ Chtěla bys to, Kůstko? Chtěla by sis mě vzít? +koukne na ni tázavě a nedočkavě a vyloví odněkud malou krabičku, ve který je Jeanem speciálně vytvořenej zásnubní prsten z čokolády, a s tím malým diamantem z bílý čokolády, přizpůsobenej aby jí padnul+ Já mám i opravdickej prsten, kterej bys mohla nosit pořád. +dodá honem+ Ale říkal jsem si,že čokoláda ti udělá větší radost než diamanty. +zazubí se+ Vezmi si mě, prosím. +koukne na ni tím svým pohledem, kterýmu se nedá nic odmítnout+

(http://www.enjouchocolat.com/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/n/engring.jpg hele jak je boží. :D)
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 dub 2013 15:21

+poslouchá ho, nejdřív s úsměvem, když jí dojde o čem mluví, tak poněkud přijde o dech+ Vážně? +vydechne a hledí mu do očí+ Vážně chceš? +na tváři jí vykvete úsměv a je najednou celá rozzářená a šťastná+ Víš, že si tě vezmu. Já jsem.. totiž.. ty jsi někdo s kým chci strávit zbytek života. Ta druhá půlka. +odpoví mu a je z toho celá dojatá+ Nemusí to být doopravdy, Locke, můžem tam být jenom my dva a slíbit si to. +pousměje se a když jí pohled padne na prsten, tak se musí široce usmát+ Ten je dokonalej, Locke. +vezme si krabičku a prohlíží si ho+ A já slibuju, že ho nikdy nesním. +uculí se na něj a chytne ho za ruce+ S těma gessama něco uděláme, dobře? +kývne hlavou+ Locke... +usměje se na něj+ Já tě tak miluju, že mám někdy strach, že se z toho zblázním. +prudce ho obejme a schová si obličej do jeho vlasů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 dub 2013 15:31

Chci. +přikývne+ Nejvíc ze všeho. +a když vidí, že je šťastná, tak se culí jako blázen, přitáhne si ji k sobě a pořádně ji políbí+ Já bych moc chtěl, aby to mohlo bejt doopravdy, přede všema. Ale když to nepůjde... tak to nevadí. +pokrčí rameny+ Důležitý je, abys to věděla ty. +zazubí se+ Ten můžeš sníst. +mávne rukou+ Dokonce si myslím, že bys měla, nebo s ezkazí a bude to nechutný. +zaksichtí se, ale pořád si nemůže smazat z tváře ten skoro nablble šťastnej úsměv+ Na nošení máš tenhle. +vyloví druhou krabičku, ve který je prstýnek z therinský platiny, s drobnýma diamantama po obvodu a uprostřed je místo hlavního diamantu kousek staroskla, kterej tam v tom světle růží jemně září+ Říkalas, že bys chtěla něco ze staroskla. +uculí se, a jak na to tak kouká, najednou mu to pro ni přijde děsně laciný, prostě děsně málo+ Ukrad jsem ho vévodovi. +pochlubí se+ Je děsně starej a vzácnej. +usměje se a chytne ji za ruku, aby jí ho mohl natáhnout na prst, a po očku ji přitom pozoruje, jestli se jí líbí+

(http://antiqueengagementrings.com/shopp ... sp?id=2463)
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 dub 2013 15:47

Já to vím, Locke. +rozesměje se samým štěstím a oplatí mu polibek+ Já to vím. +zopakuje ještě jednou+ Ale ten nemůžu sníst. +usměje se a okukuje ten čokoládovej prstýnek+ Je strašně hezkej. Na nošení? +usměje se a koukne na něj+ Ten, kterým se budu všude chlubit? +koukne na prsten a nechá si ho navlíknout+ Vážně vévodovi? Kvůli mě? +vykulí na něj oči a okouzleně sleduje prsten+ Je nádhernej. +pohladí palcem kousek staroskla+ Pro mě je vzácný, žes mi ho dal ty. +usměje se na něj a hluboce ho políbí+ Víš co, ale já bych ti taky měla něco dát. +napadne ji najednou+ Neměla jsem čas nic ukrást, ale... +sundá si z ucha naušnici, na které má rolničku a navlíkne ji na kousek kůže, co má v kapse+ Nemá srdce, takže tě neprozradí. Nosím ji až strašně dlouho, snad deset let. +uvíže mu ji na zápěstí+ A teďka bude tvoje.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 dub 2013 16:09

+přitáhne si ji do náruče a jemně ji hladí po pažích+ Dyť se ti jinak rozteče. +uculí se+ Jen si dej, ten diamant by měl bejt napuštěnej nějakým višňovým alkoholem. +svraští obočí+ Jo, to je ten,, kterej budeš ukazovat kamarádkám. Tvoje sestra z něj padne na zadek. +zazubí se+ No jasně. +pokrčí rameny+ Chtěl jsem pro tebe nejlepší prsten v Camorru, a ten má jedině vévoda. +uculí se+ Jo? To nemusíš, ne? +zarazí se, jestli nezapomněl na nějaký důležitý zásnubní rituály+ Tak já ji budu nosit pro štěstí. +usměje se a políbí tu rolničku+ Dík Kůstko. +sevře ji u sebe pevnějc+ Budeš moje žena. +zazubí se, protože se mu líbí, jak to zní nahlas, skloní se k ní a pomalu ji políbí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 dub 2013 16:48

Vážně? +olízne si mlsně rty+ Tak si ho dáme napůl? +usměje se, vytáhne teda ten čikuládovej prsten a spravedlivě ho rozlomí, aby měli oba stejně, natáhne se k němu a strčí mu ho do pusy, sama si pak sní svou půlku+ Je skvělej. +uculí se a políbí Lamoru pusou od čokolády+ Moje sestra z něj dostane infarkt. +zazubí se na něj+ No ne, nemusím. +zavrtí hlavou+ Ale chci, abys ode mě taky něco měl. +usměje se na něj, stulí se mu v náručí a políbí ho+ To teda budu. +zašeptá s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 dub 2013 17:11

+nechá si od ní strčit do pusy svojí půlku a rozpustí si ji na jazyku o patro+ Docela dobrý ne? +uculí se a olízne jí zbytky čokolády ze rtů, načež si ji stulí v náručí a jen si ji tam u sebe jemně kolíbá, občas jí políbí do vlasů, a chvíli jen mlčí a užívá si to+ Máš nějaký představy, jak bys to chtěla udělat? +zeptá se potom+ Jako kde, a koho za svědka, a kdy, a tak. +usměje se jí do kůže+ Mně je to všechno celkem jedno, hlavně když na konci budem stát před nějakým oltářem. +zazubí se a jemně ji přitom hladí po boku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 dub 2013 17:44

Vynikající. +usměje se a dá mu pusu+ No, ani ne. +pokrčí rameny+ Představy, co jsem měla, jsem vyplácala na naši první svatbu. Nedělala bych to velký. +koukne na něj tázavě+ Zejména proto, že se bojím, že by stejně už nikdo nepřišel, protože si budou myslet, že je zas napálíme. Za svědka Byrona. To je můj kamarád. A to je tak zhruba všechno co vím. +pokývá hlavou+ A dort. Na tom si trvám. +dodá velmi vážně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 dub 2013 18:08

Tak jo. +přikývne+ Já pozvu jenom Parchanty, nikoho jinýho ani nemám. +pokrčí rameny a dá jí pusu+ Jo, to vím kterej je. Ten co mě chtěl zmydlit. +zazubí se+ A dort samozřejmě bude, a k němu opulentní hostina. +přikývne vážně+ Chceš zvát svoji rodinu? +koukne na ni tázavě, on je ochotnej tak i tak+ A chtěla bys to mít tady nebo u vás? Na Tvrzí? +zajímá se a prsty jí nenápadně vklouzne pod lem haleny, a zlehka jí konečky hladí po kůži+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 dub 2013 18:20

On tě chtěl zmydlit? +vykulí na něj oči+ A proč, prosím tě? +zavrtí se smíchem hlavou+ Nevim, Locke. +koukne na něj, natáhne ruku a jemně ho pohladí po tváři+ A teď se mi to nechce rozebírat. +řekne mu+ Teď se mi chce dělat něco úplně jinýho. +nakloní se k němu a dlouze ho políbí a taky nenápadně mu prsty vklouzne pod košili a pohladí ho po kůži+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí