Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Jacob Downly » 22 dub 2013 21:41

Myslím že usnul jako zabitý. +zasmeje se, strčí si do pusy poslední kousek masa a olizne si prsty+ Abych řekl pravdu tak jsem pěkně rozlamany kromě zadku mě bolí i záda a obavam se za ráno to bude ještě horší. +ale hrdinně se pousmeje a chopí se foťáku protože si chce udělat ještě pár fotek v mekkem světle zapadajiciho slunce a taky hned vyfotil skupinku u ohně a když beduini nic nenamitaji tak udělá ještě pár fotek+ Asi na těch habitech vážně něco bude. +prikyvne zamýšlené+ Rád bych se ještě prošel ale budu rád když dojdu do stanu. +s úsměvem vypije několik loku vody+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 22 dub 2013 23:47

+přikývne souhlasně+ Myslím, že taky nebudu mít problém usnout. Obdivuji ty beduíny, jak můžou strávit celý život na velbloudech. Vůbec to není pohodlné +protáhne se v zádech, až to křupne a pomalu dojídá, zatímco Jacob fotí. Než se nadějí, sedne na krajinu černočerná tma a pouze dorůstající měsíc osvětluje bledým světlem nekonečné písečné pláně+ Jsem utahaná. Půjdeme si už lehnout? +zeptá se ospale Jacoba a pak se otočí k beduínům s důležitým dotazem+ Ehm, mohla bych požádat o trochu užitkové vody? Potřebovala bych se umýt +aby neplýtvala pitnou+ Umýt? +Maročané se na sebe podívají a pak se rozesmějí+ Madam, my, lidé pouště se myjeme jen jednou ročně, abychom si vytvořili ochrannou vrstvu na kůži proti slunci, písku a zimě +vysvětlí jí jeden z nich+ Ale pokud chcete, můžete se umýt jemným pískem, který vám vodu dostatečně nahradí +poradí jí a Styx se snaží netvářit se znechuceně+ Doufám, že v noci na poušti nečíhá žádné nebezpečí +ujistí se ještě+ Dobrou noc a děkujeme za večeři +rozloučí se s nimi a otočí se k Jacobovi+ Doprovodíš mě, prosím, do našeho apartmá? +uculí se na něj vesele+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 23 dub 2013 12:59

+usměje se a nabídne jí rám+ Jistě, bude mi potěšením vás doprovodit. +zasměje se a vezme ji do jejich stanu, kde si sedne na zem a chvilku se hrabe ve svých věcech+ Mám tu práškovou pastu na zuby, kdybys chtěla, není k ní potřeba voda. Jinak to s tou hygienou taky nevidím valně. +usměje se na ni omluvně+ Ale ty čtyři dny to snad vydržíme.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 dub 2013 18:03

Díky, můj pane +zasměje se a zavěsí se do jeho nabízeného rámě a nechá se uvést do jejich stanu+ Doufám, že jsme to postavili pořádně, aby nám v noci neodfouklo střechu nad hlavou +uculí se a sundá si z hlavy turban, teď už není potřeba chránit si tvář před sluncem. Pohodí hlavou a rozhodí dlouhé vlasy po zádech+ Čtyři dny bez mytí? To nevydržím. Naštěstí nás ten hábit dokonale chránil před pískem a vedrem +svlékne ze sebe beduínský plášť a odhodí ho stranou. Ze svých smrtijedských misí je zvyklá na nepohodlí, přesto využije Jacobovy chvilky nepozornosti, jak se hrabe ve svých věcech a nenápadně použije alespoň malé očisťovací kouzlo pro lepší pocit+ Skvělé! +vezme si od něj pastu a prstem si s ní přejede po zubech+ Proto ti beduíni pořád žvýkají ten tabák, aby jim nebyl cítit dech +uculí se a vrátí mu ji, aby si mohl taky vyčistit zuby+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 23 dub 2013 18:23

Možná. +usměje se na ni a vezme si taky pastu a nabere si ji na kartáček, který se mu vleze k foťáku a normálně si vyčistí zuby+ Jak se těšíš na svou první noc v poušti? +zeptá se jí, zatím co si protahuje ztuhlá záda a ruce, sem tam zamručí, jak objeví obzvlášť nepoddajný sval+ Doufám, že to bude pohodlnější, než očekávám. +zamrká na ni spiklenecky a pečlivě balí foťák, aby se mu náhodou něco nestalo a pak si rozbalí pokrývku+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 dub 2013 19:17

Víš, že se docela těším? Bude to dobrodružství +blýskne se jí v očích očekáváním a začne si připravovat pelíšek vedle Jacoba+ Chceš rozmasírovat ztuhlé svaly? +nabídne se mu, když vidí, jak chvílemi zasténá+ S tou tvojí postavou musíš na těch velbloudech obzvlášť trpět. Já mám výhodu, že se tam mezi těmi hrby ztratím +uculí se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 23 dub 2013 20:24

+nenápadně posune svou deku blíž její když se nekouká+ Vážně bys na mě byla tak hodná a namasirovala mě? +usměje se na ni neskutečně šťastně+ Já ti budu nadosmrti vděčný a .na oplátku tě taky namasiruju když budeš chtít. Abys tu celodenní jízdu na velbloudu ráno tolik necítila. +nabídne ji na oplátku+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 dub 2013 21:39

Samozřejmě, že to pro tebe udělám. A velice ráda +usměje se na něj, vezme si ze své tašky olejíček, který si prozřetelně vzala sebou a klekne si za Jacoba, který sedí v tureckém sedu na zemi, do půli těla nahý+ Není žádný důvod být mi za to vděčný, opravdu +ujistí ho rozpačitě a nakape si do dlaně trochu oleje+ Vlastně ti to tak trochu dlužím... +nakloní se k němu+ ...za tu skvělou tantrickou masáž +pošeptá mu u ucha a pak se narovná a začne mu rozmasírovávat ztuhlé svaly na zádech. Přestože má drobné dlaně, má v nich docela sílu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 24 dub 2013 02:14

Ale víš že bych ti to... Uh... Oplatil s radostí. +odpoví s prudcim vydechnutim jak se trefí na to spravne zatuhle místo. S potěšením ji nastavuje záda a občas ulevne zastena nebo vydechne. Připadá si jako v ráji.+ Jsi dokonalá. +zašeptá v přímo orgasticke uleve. Tělem se mu rozleva příjemné teplo a snaží se zapudit vzrušení které mu její doteky přinášejí+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 dub 2013 12:53

Tak dobře. Pak se tedy vystřídáme +nakonec souhlasí, a ráda+ Dokonalá? Ne, to moje ruce umí zázraky +v místě, kde pod prsty ucítí ztuhlý sval, lehce zatlačí a několika krouživými pohyby jej uvolní. Vzhledem k Jacobově konstrukci se jí to v sedě dělá trochu nepohodlně a po chvíli ji začnou pobolívat ruce+ Lehni si +poprosí ho a počká, až se Jacob natáhne na podložku+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum