Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 21 dub 2013 16:56

+chytne jí šlapky mezi svoje lýtka, aby jí je ohřál a uculí se+ Uvař co chceš, kluci taky nemusí mít pořád jen mořský potvory. +překulí se na záda a přitáhne si ji k boku+ Ale houby zbědovaně, seš moje krásná zlodějka. +usměje se jí do kůže a kreslí jí prstem na rameno+ No já myslel ten výhled a atmošku, a vůbec, ale tvůj nápad je rozhodně lepší. +souhlasí velice nadšeně, a podle toho jak se culí, je jasný, že na to myslel úplně odzačátku+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 dub 2013 18:05

Tak já udělám nějakou suchozemskou potvoru. Jo? +uculí se na něj+ I když vypadám jak způlky oškubaný kuře? +zasměje se+ Jasně, že atmosféra a výhled, to se rozumí samo sebou. +pokývá hlavou, jakože ona myslí teda hlavně na tu atmosféru a výhled, když už to zmínil+ A ta atmosféra posléze povede k úžasnýmu sexu. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 dub 2013 19:00

Třebaa... králíka jsme dlouho neměli. +přikývne a olízne si při tý představě rty+ Ale velmi elegantně oškubaný kuře. +uculí se a pohladí ji po tom mírně nerovnoměrným ježkovi+ Tak jo, to je můj oblíbenej vývoj situace, +souhlasí s tím pobaveně+ I když teda u nás úplně všechno vede k úžasnýmu sexu. +zazubí se skromně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 dub 2013 19:58

No pochopitelně že k uzasnymu sexu nedejbože aby ještě vedl k prisernymu sexu. Ještě může vést k particce dominantní jestli chceš. +uculi se na něj+ To je taky velmi vzrušující činnost. +mrkne na něj+ Když je si prostě nemůžu pomoct ty mě tak... Vzrusujes. Úplně celej. Úplně vždycky. A když se má dotknes tak je to jako elektrickej vyboj.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 dub 2013 20:49

No to bych si vyprosil, na svoje milenecký schopnosti jsem náležitě pyšnej. +vypne skromně hruď, ale culí se na ni+ Jakékoliv další vzrušující aktivity budou na programu až posléze. +zazubí se+ Jo? +uculí se poněkud samolibě, to mu pochopitelně pěkně hladí ego+ Co se dá dělat, holt jsem už takovej. +povzdychne si dramaticky+ Třeba... takhle? +pohladí ji zlehýnka špičkou ukazováčku po klíční kosti+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 dub 2013 21:22

+pousmeje se a tiše sykne rozkoší+ Třeba takhle. +prikyvne s úsměvem+ A co tohle? +zeptá se ho a jemné mu prohrabne vlasy vzadu nad krkem a pak prsty lehce sjede dolů na siji+ Co to s tebou dělá? +zeptá se ho zvědavě a sleduje jeho reakce se rty dychtivě pootevřenými+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 dub 2013 21:57

+přivře oči a její trochu studený prsty na krku mu pošlou záchvěv příjemnýho mrazení dolů po páteři, jako by dokázala nějakým zázračným způsobem najít místečka spojená přímou čarou s jeho klínem+ To je fakt... parádní. +připustí s mírným úsměvem, a jeho pohled je poněkud magneticky přitahován těmi pootevřenými rty, tak je jemně pohladí konečky prstů+ A co tohle? +koukne na ni tázavě, sklouzne ukazováčkem po koutku úst a palcem přejede přes spodní ret+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 dub 2013 22:15

+neubrání se úsměvu když vidí co mu způsobila. Když se dotkne jejich rtu tak jen beze slova sklopi oči a špičkou jazyka kmitne po bříšku palce. Skloni se k jeho hrudníku a políbit jednu z bradavek+ A tohle? +zašeptá tiše a zvedne oči k němu nahoru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 dub 2013 22:49

+když její jazyk tak okmitne jeho prst, neubrání se poněkud nemravnej představám, z dotyku jejích rtů na hrudi tiše vydechne+ No, to je taky hodně pěkný. +pousměje se, a přisune se k ní blíž, takžeteď může na boku přesně cítit, jak moc pěkný to pro něj je+ A co třeba... +sklouzne jí špičkama prstů po krku a dekoltu na ňadra, jeden kopeček jemně přikryje dlaní, než palcem přejede přes bradavku+ tohle? +zvedne obočí, a usměje se jak on už to umí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 dub 2013 00:23

Locke. +zašeptá vzrusene+ Já se snad udělám jenom z tvých dotyku. +zavře oči a snaží se to vydejchat ale ten tlak na boku tomu moc nepomáhá. Tak se o jeho muzstvi pěkně otre bokem a rukou sklouzne pod perinu. Konecky prstů ho pohladit po stehne pomalu jede nahoru až do třísel kde se zastaví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí