Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 20 dub 2013 15:37

No mně taky ne, ale co bych to byl za garristu, kdybych se válel celý dny v peřinách a kašlal na svoje kluky? +uculí se, posbírá tam jejich věci a jde s ní dolu, a pořád po ní očkem kouká, kdyby se jí nahodou udělalo mdlo nebo zatočila hlava, a v ložnici jí naklepe polštáře a vyvětrá peřinu, aby se jí hezky leželo, a vůbec vypadá, že má radost, že se o ni může starat+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 dub 2013 18:49

+položí se doperin a zakreje se až po krk a uculuje se na něj+ A k večeri bych prosila kakao, kus vánočky a svého oblíbeného zloděje. Prosím. +usměje se na něj prosebne+ Já se o tebe taky budu starat až buxes nemocnej. Fakt jo. +nenápadně si oddechne že už je v posteli protože ji to celodenní malování nějak zmohlo a teď to na ni dolehlo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 dub 2013 19:38

To není večeře, dyť tam chybí maso. +zaksichtí se a urovná na ní peřinu, a ještě se skloní, aby jí dal pusu+ Oblíbenýho zloděje jo? Tak já to Galdovi vyřídím, bude mít radost. +zazubí se+ Já nikdy nejsem nemocnej, jen mívám někdy takovou kocovinu, až to tříská dveřma. +uculí se+ A ty budeš příště malovat v sedě. +zahrozí jí pobaveně, protože to na ní moc dobře pozná, a zmizí do kuchyně pro tu její vyžádanou večeři+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 dub 2013 19:52

To je náhodou skvělá večeře. +zasklebi se na něj na oplátku+ A ještě vém marmeladu. Visnovou! +krikne na ním a zase si lehne do postele+ Já ti dám Galda až ti budou boty malý. +zamumlal spokojeně a zachumla se do peřin a spokojeně ospale mzoura ke dveřím kdyby náhodou šel+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 dub 2013 22:14

To říká Galdo taky, ale holkám. +zazubí se, a za chvíli se vrátí s tácem, posadí se k ní na postel a maže jí kousky vánočky marmeládou nebo takovou čokoládovou pomazánkou podobnou nutelle, akorát tak velký aby se jí jednohubkově vešli do pusy, a sám ukusuje kus kotlety mezi dvěma chlebama+ Nechceš kousnout? +láká ji a culí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 dub 2013 13:31

+vyrovná si na talíř tu vánočku na střídačku - marmeláda, čokoláda, marmeláda, čokoláda a pak to postupně ujídá+ Nechcu. +culí se s plnou pusou+ Protože čikuláda je nelepší na světě a žádná kotleta se jí nevyrovná. Víc než čokoládu mám ráda akorát tebe, takže by sis toho měl velmi, velmi vážit. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 dub 2013 14:09

To je skoro otázka do pranice, miláčku. +zazubí se a sežere jí jednu marmeládovou vánočku, takže v tom teď má bordel, a spokojeně to zají svým sendvičem+ ó! +protáhne uznale+ Jsem borec, předskočil jsem čokoládu. +uculí se+ Je pravda, že čokoláda ti neudělá tohle. +otře si mastnou pusu a skloní se k ní, aby ji pořádně políbil+ Takže je pravda, že bojuju nečestnými prostředky. +mrkne na ni, dojí svoje jídlo a natáhne se vedle ní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 dub 2013 15:02

Tys mi to úplně rozhodil! +zděsí se a začne si to tam urovnávat a musí sníst napřed jednu čokoládovou, aby jí to tam sedělo+ Tak. +spokojeně se na to koukne, než začne zase ujídat+ Mám ráda tvoje nečestný prostředky. +uculí se na něj a slupne poslední čokoládovou a marmeládovou a přitulí se k němu a culí se na něj+ Máš na zítra nějaký plány? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 dub 2013 16:02

A tos ještě nezažila všechny moje nečestný prostředky. +uculí se, a když nedává pozor, smíchává jí tam ty jednohubky dohromady+ Jenom musím na chvilku skočit do města, ale jinak ani ne. +zavrtí hlavou a děsně nenápadně se jí nakýbluje pod peřinu+ Ale někdy bysme mohli zase zaskočit do skleněný zahrady. +koukne na ni po očku nenápadně, a rozhodí sítě svýho plánu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 dub 2013 16:22

+když jí tak pěkně vleze pod peřinu, tak si o něj začne aspoň hřát studený nohy+ Dobře, já budu zítra odpočívat, možná něco dobrýho uvařím. +uculí se na něj+ Ale slibuju, že to bude něco, na co ste zvyklí. Nebo myslíš... +koukne na něj a v očích jí zasvítí+ Že bych vyžebrala víc, když vypadám tak zbědovaně? +zasměje se+ To by sme mohli. +s úsměvem přikývne a obtočí mu ruce kolem krku+ Mohli by sme se tam zase pomilovat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí