Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 19 dub 2013 22:04

+kupodivu se za tu dobu ani nezačne nudit, a vydrží na ni koukat celou dobu, a když skončí, usměje se a udělá jí u sebe místo+ Počkej počkej, to se jako nemůžu podívat hned? +zatváří se jako nakopnutý štěňátko+ Ale já sena to celou dobu těším! +lísá se k ní+ Jenom jedním očkem... +smlouvá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 dub 2013 22:12

+koukne na něj jako že ne ale moc dlouho to nevydrží+ No tak jo. Ale žádná kritika. +oznámí mu chytne ho za ruku a dovede ho k platnu a sunda z obrazu tu hadru. Tam je na plátně skleněná zahrada zářící pasvetlem v oranzovem svitu zapadajiciho slunce a v růžích jsou patrný stíny dvou lidí jen náznakem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 dub 2013 22:56

Jo! +vystřelí do vzduchu sevřenou pěstí nadšeně a dá jí pusu+ Já ani kritizovat neumím. +zubí se a honem se škrábe z křesla, a než sundá to plátno, dramaticky si zabubnuje na svoje pohublý břicho, aby podpořil atmosféru+ Páni... +vydechne, když to uvidí,a chvilku se na to plátno jenom dívá a vstřebává ty tlumený barvy a měkký linie, a bezděky natáhne ruku, jako by se chtěl dotknout plátna, než si vzpomene, že je ještě vlhký, a zase ji spustí+ Jo, takhle nějak si to pamatuju. +koukne na ni a usměje se+ Co na tom chceš prosím tě dodělávat? Mně to přijde báječný. +chytne ji kolem pasu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 dub 2013 23:39

+chytne ho za ruku když ji natahuje k platnu a už ji nepustí+ Budeš upatlanej. +řekne potichu a usměje se na něj+ Líbi se ti to? +zazáří ji nadšeně oči+ Jo já si to taky tak pamatuju. +trochu se k němu přitiskne a pohladi ho po rukách+ Ono se vždycky něco najde. +spokojeně se divá na plátno a hovi si v jeho náručí+ Ale je to tvuj obraz. Je to na tobě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 dub 2013 00:50

+obejme si ji zezadu kolem pasu, protože se mu líbí mít ji tak u sebe a připadá mu aspoň na chvilku, že mu takhle nikam neuteče a nikdo mu ji nemůže vzít+ To si piš, že se mi to líbí. +usměje se a dá jí pusu na rameno+ Bylo to hezký, viď? +otře se jí tváří ze strany o krk+ No ty tomu asi rozumíš líp, tak jestli myslíš, že by se ještě něco mělo dodělávat, klidně. Mně se to takhle fakticky líbí. +pousměje se a obejme ji těsněji+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 dub 2013 04:22

+opře si mu tvář o tvář jak tam tak koukají na ten obraz+ Bylo to neskutečně krasny, Locke. S tebou je všechno vždycky neskutečně krasny. +usměje se+ Tak víš co? Já to nechám takhle. Nebudu to opravovat aby z toho byl dojem okamžiku. Toho okamžiku kdy sme se tam milovali.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 dub 2013 04:57

+opře ji o sebe a jemně jí krouží prsty po břiše+ Nech. Mně to takhle přijde perfektní. +usměje se jí do kůže+ A za jak dlouho to uschne? +zajímá se+ Jako kdy si to budeme moct pověsit do pokoje. +upřesní to+ Mohl bych k tomu sklepnout nějakej rám. Nebo bys nám mohla rovnou namalovat fresku nad postel. +navrhne a uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 dub 2013 05:22

Zítra to už bude suchý. Nejpozdejc pozítří když už do toho nebudu rejpat. +při jeho dalším přání se uculi a otočí se k němu+ Ty chceš fresku? Ale je ti jasný že já bych ti nad postel nenakreslila nic slusnyho. Spíš něco u čeho bys nemohl usnout. +zamrka na něj laskovne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 dub 2013 11:22

Zítra. +přikývne spokojeně, a když se mu otočí v náručí, přitiskne si ji k sobě blíž a než něco řekne, dá jí dlouhou pusu+ No, to by asi nebylo rozumný. +uzná pobaveně+ Mít tebe v posteli a prasárny nad postelí, to bysme se asi nevyhrabali z peřin. +pohladí ji nosem po krku+ Ale pořád lepší sprosťárny než něco strašidelnýho. +připustí+ Chceš jít dovnitř? +pohladí ji po pažích, když se začne ochlazovat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 dub 2013 13:59

+tuli se k němu jako tuleň a hladí ho po ramenou+ Mě by vůbec nevadilo se s tebou celý dny válet v perinach. +pousmeje se a polibi ho+ Jo pojď prosím dovnitř už jsem docela utahana. +pousmeje se a chytne ho za ruku. Obraz tam nechá schnout a sejde dolů do obytné části chrámu. Pak zamíří do ložnice+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí