Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 18 dub 2013 15:06

+natáhne se pro deku a oba je přikryje, protože se mu ještě nechce oblíkat, líbí se mu cítit její kůži na svojí a mít ji tak u sebe, jemně ji hladí po zádech, a když dostatečně zkrotí svůj dech a tep, vyhledá její rty, aby ji hezky pomalu políbil+ Dobrý? +zkontroluje ji pro jistotu, jestli jí nepopraskaly stehy nebo něco+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 dub 2013 15:21

+obejme ho a lehne si mu na hrudník, pohladí ho po kůži+ Nádherný. +usměje se a koukne na něj+ S tebou je to vždycky nádherný. +políbí ho a zase si složí hlavu na jeho rameno, aby si trochu odpočinula+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 dub 2013 15:58

+poněkud polichoceně se uculí a stulí si ji na hrudi, a jemně ji hladí po rameni+ Dneska jsem byl u Cappy, kamarádit se s Barsavic potěrem. +poznamená jen tak bokem+ Jestli do konce týdne neskončím s kudlou v zádech bude to zázrak, ale potom už to snad bude klapat. +uculí se a sem tam jí během řeči líbne na temeno hlavy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 dub 2013 16:01

+zasměje se+ Jakej je Barsaviho potěr? +koukne na něj, opře se o ruku a sleduje jeho obličej+ Ještě jsem nepotkala tak skvělýho šermíře se slovy, jako seš ty, takže o tebe vážně strach nemám. +mrkne na něj a přitáhne si deku blíž k tělu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 dub 2013 23:26

No úplně hloupý nejsou, o to je to možná horší. +zazubí se+ Spíš mají furt potřebu jeden druhýho špičkovat, takže si připadám skoro jak doma v Chrámu. +protočí na ni pobaveně oči+ To sice možná jo, ale obávám se, že proti stilettům mi bude i můj ostře nabroušenej jazyk dost k ničemu. +uculí se+ Zatím jsou ze mě vyloženě nadšený. Budu to s nima muset nějak skoulet. +pokrčí rameny+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 dub 2013 02:23

+usměje se na něj a pohladi ho po tváři+ Až na tebe vytáhnou stiletta tak na scénu nastoupím já. +mrkne na něj spiklenecky a prituli se k němu+ Prosím tě musíme jít dovnitř nebo tady zas usnu,ty mě poneseš dolů a strhnes si záda. +zasmeje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 dub 2013 15:47

Tak jo, budu jim vyhrožovat svojí tvrďáckou holkou. +zazubí se+ Prosím tě, dyť ty vážíš asi tolik co Jeanovy boty +protočí oči pobaveně+ A žádný spaní, kdo dodělá můj obraz, hm? +udělá na ni smutný oči a natáhne si nohy+ Hezky maluj, a já se budu koukat. +rozdělí jim práci ke svý spokojenosti+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 dub 2013 18:51

+koukne na něj jako že protestuje+ Ale já jsem nemocná a nesmím se unavovat. Pamatujes? Prastili mě do hlavy takže jswm ještě prastenejsi než před tím. +zasmeje se dá mu pusu ale stejně se oblece a vydá se k platnu+ Tak jo tak já teda začnu ale nesmis mě rozptylovat. +mrkne na něj shodí plátno z obrazu a koukne na malbu. Vezme stetec na chvilku zavře oči aby se koncentrovala a začne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 dub 2013 21:47

No to nevím, jestlis nepohřbila stupnice praštěnosti, ty moje trdlo. +uculí se+ A když se budeš cítit nesnesitelně znavena, a budeš si přát někam složit své znavené tělo, můj klín je ti kdykoliv k dispozici. +zazubí se a tváří se jak ztělesnění solidarity+ Já budu úplně potichu. +slibuje horlivě, opře se do křesla a s úsměvem ji pozoruje u malování, a ten pohled mu tak nějak přináší takovou zvláštní vnitřní spokojenost, jakou obvykle cítí jen po hodně dobře provedeným pojebu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 dub 2013 21:52

+že začátku po něm ještě sem tam mrkne ale už je monorena do díla než aby se dala něčím rozptylovat. Po dvou a půl hodinách si otřes ruce do hadru a spokojeně se podívá na svoje dílo. Prikyvne a přehodit ho zase platnem+ Tak. +usměje se na Lockeho+ Tedka ho musím nechat uzrat. +složí se zas k němu do křesla+ Zítra možná po zitri se na něj kouknu a doladim detaily.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí