Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 22:24

Ale já na tebe rád koukám, když maluješ. +koukne na ni zkroušeně a nějak se nemá k tomu, aby ji pustil+ Tak jo, přinesu ti něco dobrýho. +souhlasí s tím teda, pomůže jí s hledáním věcí a než ji pustí na střechu, ještě ji k sobě přitiskne a dá jí pořádnou pusu, načež se odebere do města po svých pochůzkách, staví se taky za cappou a obhlídnout, jak to vypadá ve Spáleníně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 22:28

+usměje se na něj a polibi ho+ Ještě budeš mít spoustu příležitosti mě sledovat neboj. +rozloučí se s ním a na střeše si nejdřív vybere plátno a rozděláme barvy a pak si snaží vybavit ten pohled a ten pocit. Pak teprv začne malovat. Pomalu a pečlivě krouží stetci po plátně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 22:44

To budu. +přikývne, a to vědomí mu připadá celkem příjemný, a když si dozařídí co potřebuje, skočí za Jeanem do kuchyně, aby spolu něco probrali, vyšle Brouka na pár pochůzek a naučí ho ten trik s vousama, přečte si jeho básničku a opraví mu pravopisný chyby, než udělá nějaký sýrový sendviče a ovocnej čaj a na podnosu jí to odnese nahoru, zastaví se ve dveřích a chvilku na ni s nablblým výrazem kouká jak kreslí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 22:51

+zamýšlené maluje. Konečně přijde na to jak udělat tu záři což ji dost povzbui ale pořád ještě ji kus obrazu chybí když si najednou všimne Lockeho jak stojí ve dveřích už asi pěknou chvilku+ Oběd! +zahodí hadru a prebehne k němu. Nejdrim mu dá pusu a pak si od něj vezme sendvič+ Tak jak ses měl? +zeptá se ho s úsměvem+ Nekoukej tam. +otočí ho aby nekoukal na obraz+ To je překvapení.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 23:10

+užívá si pohled na její zaujatej výraz a vnitřní klid, co z ní vyzařuje, a když si ho všimne, uculí se, přitiskne ji k sobě a dá jí pořádnou pusu+ Dobře. +přikývne+ Zařídil jsem co bylo potřeba, vyslal Brouka na rande, a tak. +vykládá+ Dneska se tý holce poprvé ukáže. +vysvětluje, sedne si tam k ní a taky si vezme sendvič+ No jo, já nekoukám. +přikyvuje pobaveně+ Jak ti to jde? +zajímá se s plnou pusou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 23:26

Fakt? Tak to jsem zvědavá jak mu to rande dopadne. +zasmeje se a přehodit přes obraz plátno aby si mohli sednout do křesla+ Jde mi to skvěle ba přímo famozne. Bude to nádherný obraz. +okusuje sendvič a culi se na něj+ Ale víš co mi chybí? +sedne si k němu a uculi se na něj+ Tvoje tělo mi chybí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 dub 2013 00:27

Já taky. Ona si myslí, že je mu šestnáct. +koukne na ni pobaveně+ Použil jsem na něj svý nejlepší maskovací triky, tak uvidíme. +okouše nejdřív kůrky ze sendviče, a pak se pustí do zbytku+ Tak to se těším. +usměje se a stáhne si ji k sobě na klín+ Jo? +uculí se+ Ale víš, že jseš pořád marod a máš na sebe bejt opatrná? +zazubí se a pohladí ji po křivkách+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 dub 2013 00:35

Šestnáct? +zvedne pobaveně obočí+ No tak na To jsem vážně zvědavá. +uculi se+ No jo to jsem ale někdy musíme provést zatěžkávací zkoušku a navíc jsem furt odpocivala a vůbec všechno. +koukne na něj trochu prosebne+ A navíc jsme určitě splnili sázku co sme měli s dvojcatama. +zazubi se na něj a přitiskne se k němu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 dub 2013 00:56

Ale musíme opatrně. +koukne na ni pobaveně+ Žádný divočiny. +vymiňuje si, ale ruku už má pod jejím svetrem, jeho přemlouvat rozhodně nemusí, prsty jí jemně klouže po kůži na boku, nakloní se pro polibek, po kterém sklouzne rty na její krk a lehce jí okusuje kůži kam až mu výstřih svetru dovolí, než netrpělivě zafuní a stáhne jí ho, děsně opatrně přes hlavu a přes tuniku sevře v dlani její ňadro+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 dub 2013 01:09

+jediným pohybem si sunda svetr i tuniku a na kůži ji naskočí husí kůže. Tak mu taky stáhne kosily a přitiskne se k jeho horké kůži+ Budem opatrný. +vydechne a pomalu ho polibi. Rukama mu bloudí po těle klinem se třeba o jeho klín a neubrání se zastenani+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí