Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 20:20

Jasně, jen se prospi Kůstko. +usměje se a sedí tam s ní dlouho do noci , než už se i ona začne klepat ze spaní zimou a vlítne tam na něj Jean, jaktože neleží v posteli, tak ji vezme do náruče a odnese do postele, a skoro do rána sedí s Jeanem sám potmě v kuchyni, Locke se mu svěří se svým plánem a rokujou o tom a pijou, a taky tam pak samozřejmě usnou na stole+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 20:25

+nechá se přenést do postele a ani se u toho nevzbudi. Ráno se probudí je ještě dost brzo ale cítí se už docela dobře tak si přes ramena hodí deku a jde do kuchyně. Musí se pousmát nad téma dvěma spacama přes Lockeho přehodit deku a vezme si poradny kus cokoladovyho koláče na hlad a vrátí se s ním do ppstele kde si vezme knížku a čte si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 20:44

+probudí se k polednímu s pořádnou kocovinou, tak jen zamručí, opláchne si obličej a jde si udělat kafe a pořádnou snídani, trochu nechá Jeanovi, a když se zkonsoliduje natolik, aby dokázal čelit dennímu světlu, jde zkontrolovat Wenai+ Dobrý ráno. +nakoukne do pokoje a zazubí se na ni+ Jak ti je? Jean tě přijde zkontrolovat, teda až se mu přestanou klepat ruce. Prej si už budeš moct sundat turban. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 20:54

+usměje se+ Dobrý ráno. Vy jste včera museli mít fakt dulazitou poradu. +zasneje se potichu+ Fakt? +oči ji nadsenim zasviti+ To je dobře už to svedi jako peklo. +začne si turban odmotavat a podrbe se na hlavě ksdyz tam vejde Jean. + Tak jak se má nás marod? +usměje se na Wenai a mokrým kusem gazy ji omyje tu ránu+ No vypadá to nádherné. +stiskne okraje rány+ Nehnisa to je to skvělý. +zazubi se na ně+ Tak se tu mějte hrdličky. +zapitvori se na na ně a zmizí zase venku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 21:03

To jo, řešili jsme otázky smyslu života a nesmrtelnosti chrousta. +přikývne vážně, sedne si k ní a okukuje tu ránu+ Díky. +mrkne na Jeana, když odchází+ Budeš mít maličkou jizvu. +usměje se na ni omluvně+ Ale jizvy jsou sexy. +mrkne na ni a dá jí pusu+ A až ti to zaroste vlasama, skoro to nebude vidět. +ujistí ji+ Tak co mi dneska namaluješ? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 21:10

+koukne na sebe do zrcadla+ Vypadám příšerně. +zasklebi se na sebe a opatrně se pohladi kde dřív měla vlasy a kolem jizvy+ Vypadám jak plesoun. +koukne na něj trochu zoufale+ Mám vlasy úplně v hájí teď mě budeš muset mít rád pro mou úžasnou osobnost. +uculi se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 21:35

Vypadáš trochu pomuchlaně, to je rozdíl. +zazubí se, obejme ji zezadu kolem pasu a kouká na ně přes její rameno do zrcadla+ Heleď, když jsme se potkali, tak jsi taky byla v podstatě na ježka. A stejně jsem se do tebe zbláznil. Tak si nedělej starosti. +líbne ji doprostřed temene na tu oježenou kůži a prohrábne jí kratičký vlasy+ Krom toho hlava není jediný místo, kde jseš zrzavá, ne? +uculí se jí do kůže a políbí ji na krk+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 21:41

+zaameje se a chytne ho za ruce kteryma ji objímá+ Já tě vážně zeru Locke. +usměje se na něj otočí se a obejme ho kolem ramen a dlouze ho polibi a prohrabne mu vlasy+ Ty máš úžasný vlasy. A oči a všechno. +uculi se na něj+ Mám dneska malovat? No mužů to zkusit ale nemuzu zaručit že to bude stát za to. +pousmeje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 22:07

+otočí si ji v náručí a obejme ji kolem pasu, a přitiskne si ji k sobě, zatímco ji jemně líbá+ Ty máš taky úžasný oči, rád do nich koukám. Když ti teda zrovna nekoukám na prsa. Který jsou mimochodem taky úžasný. +zazubí se a pohladí ji po zádech+ Slíbilas mi tu skleněnou zahradu za pasvětla, pamatuješ? +uculí se na ni, jemu osobně to připadá jako by to bylo tak před tisíci lety+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 22:13

Dobře tak ti nakreslím zahradu za pasvetla. +prikyvne s úsměvem+ Pujdeš se mnou nebo máš nějakou práci? Nebo víš co? Nechod já ti to namaluju jako překvapení. +usměje se na něj+ Ale můžeš mi nosit svaciny. +mrkne na něj a začne se shánět po nějakým oblečení načež se i oblece a vezme si svetr aby ji kdyžtak nebyla zima+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí