Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 18:14

Tak dobře, já bych jenom nerad, kdyby mi tě přišli sebrat vaši pučmelouni. +zazubí se a prsty jí klouže po lýtku+ A o kolik tak? Teda stejně mě pravděpodobně přežiješ, protože až Jean zjistí, že jsem tě nechal vylízt z postele, rozhodně mě zabije. +uculí se+ Třeba by ta výměna nebyla tak hrozná. +pokrčí rameny+ Fakt? +vykulí oči+ A... víš kdo byli tvoji rodiče? +zajímá se+ A jak se to zjistí, jestli to na tebe platí nebo ne? +koukne na ni a snaží se nějak zakrýt nadšení+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 18:23

Tak o třicet čtyřicet let. +koukne na něj+ Na to zapomeň, já tě nepřežiju. Ty budeš žít dál, dokud neřeknu. +uculí se na něj+ No, moji rodiče vlastně ani kouzelníci nebyli. Nepoznala jsem je. Když jsem potkala tebe, na té lodi... tak jsem se to zrovna snažila zjistit. Takže ani nevím, jestli tě přežiju. +zasměje se+ To jsou ale morbidní řeči. +zavrtí se smíchem hlavou+ No, tak určitě se to pozná tak, že neumřu, když je splním všechny. +zazubí se na něj pusou už od čokolády, protože ona prostě neumí jíst slušně, zvlášť ne čokoládová koláče+ A myslím, že by to mělo jít nějak zjistit, někoho se zeptat, kdo o tom může něco vědět. Třeba Osud, Smrt nebo tak někdo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 18:30

Jak si madam přeje. +zazubí se a zas se o ni opře+ A zjistila jsi, kdo to byl? Jaktože teda umíš kouzlit, když tvoji rodiče ne? +koukne na ni zmateně+ No jo, tak promiň, mě to zajímá. +pokrčí pobaveně rameny+ No jistě uznáš, že podobný rizika bych nerad podstupoval. +zazubí se a klekne si k ní, aby ji pořádně políbil a jazykem jí přitom slízal tu čokoládu z pusy+ Jasně, zítra si dám u Lilií rande se Smrtí a vytáhnu to z něj. Z ní. Z toho. Je Smrt chlap nebo ženská? +koukne na ní zamyšleně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 18:35

Tak. +pokrčí rameny+ Prostě mám nadání. +usměje se, oplatí mu polibky a pohladí ho po tváři+ Smrt je holka. +řekne mu+ Je docela hodná. Taková milá. +stáhne si ho k sobě do křesla a stulí se mu do náručí+ A fakt na tom tolik záleží? Vždyť je to fuk. Ty taky někdy umřeš, ty gessa nejsou hrozba, není to nic špatnýho. Teoreticky, ty je taky máš, ale nevíš jak znějí. Proč s něma chceš furt něco dělat? +řekne trochu nešťastně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 18:50

To teda, a víc než jedno. +zazubí se mírně nemravně+ Holka. A ty se s ní znáš. +přikývne nevzrušeně+ Že mě to vůbec ještě překvapuje. +zasměje se, uvelebí se tam u ní a přitáhne si ji na hruď, a občas jí dá pusu na obvaz+ No protože tě mám rád. +pokrčí rameny+ A poněkud mě znervózňujou. Ale máš pravdu, je to jedno. +přikývne, a už nic neříká, jen si ji tam tak u sebe hladí a přemýšlí, co s tím jako bude dělat.+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 18:54

+zasměje se+ Neznám ji. Jen jsem o ní slyšela. +obejme ho kolem pasu+ Prosím, zapomeň na ně. +šeptá mu do košile na hrudníku+ Netrap se tím. Mě to trápí, když tě to trápí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 19:03

Dobře. Já nechci, aby ses trápila. +hladí ji jemně po zádech a přitiskne si ji k sobě blíž, když se akorát začne stmívat a město se zahalí do pasvětla+ Chceš vzít do postele? +zašeptá jí do vlasů, ale nemá se k tomu, aby se zvednul+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 19:06

Nee. +zavrtí hlavou+ Jen přes nás přehoď deku. Město je tak krásný z týhle výšky. +kouká na město v pasvětle, pak zvedne hlavu k Lockemu a podívá se mu do očí, trochu se usměje, než se natáhne pro polibek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 19:12

+přikývne a hodí přes ně deku, ze všech stran je hezky uhemuje, než ji jemně a hluboce políbí, prsty ji přitom zlehka hladí po tváři, a když se od ní odlepí, tak nablble a zaláskovaně na ni kouká, a přijde mu takhle fakt děsně krásná, což je mu pravděpodobně vidět na očích, a už už se to chystá vyklopit, než se vzpamatuje a vynadá si, že aspoń jednou chce něco udělat správně a neposrat to, tak zas pusu zaklapne líbne ji na rty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 19:22

+všimne si toho jeho pohledu a musí se usmát. Pohladit ho po tváři,taky na něj kouká dost zblble, než se zase k němu prituli+ Já si na chvíli zdrimnu jo? Až ti bude zima nebo až ti něco prelezim tak půjdeme dovnitř. +usměje se a obee ho kolem těla než zavře oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí