Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 16:34

Jenom tak z profesionálního zájmu, jak poznáš, že ti kecám? +zajímá se+ Víš, abych to dokázal eliminovat, až budu zas někoho ojebávat. +zkouší to zamluvit, ale když vidí její výraz, tak si povzdychne+ No tak jsem byl u tý vědmy, no. +přizná se+ A co, já nejsem supermocnej kouzelník nebo drsnej bouchač, abych tě mohl ochraňovat. Prostě nechci, aby se ti něco stalo. +vydá se cestou poloviční pravdy+ Tohle má rozptylovat špatnou karmu. +ukáže na tu větev+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 16:50

Tohle to. +šťouchne ho větví do prsou a hodí mu ji do klína+ Se dává k masu, když ho chceš upíct. +pořád je trochu naštvaná a trochu se mračí+ Nemohl by ses na to prostě vykašlat? Já taky nechci aby se mi něco stalo, nebo tobě, nebo klukům, ale tohle? +kejvne hlavou k větvi v jeho klíně+ Už je dost přehnaný. Mohl by ses na to, prosím, vykašlat? +koukne na něj a spustí nohy z postele+ Trochu se projdu. +zabručí+ Sama.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 17:02

No, hádám že mě možná trochu podfoukla. +připustí+ Fajn, nebudu tě zaříkávat a cpát ti do postele koření. +přikývne rezignovaně a napůl má chuť říct jí pravdu, ale pak nad tím mávne rukou+ Nikam nechoď, Jean říkal, že máš ještě nejmíň dneska ležet. Já... budu v kuchyni, kdybys něco potřebovala. +zavře za sebou dveře a až na chodbě mu dojde, že tam nechal tu knihu pod postelí, navíc příhodně založenou na kapitole o gessech, ale vracet už se nehodlá, tak jen doufá, že na ni Wenai nepřijde+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 17:16

+mávne nad ním rukou, jak za ním zapadnou dveře, tak vstane a došourá se k oknu, to otevře a kouká na město, od Spálenína se ještě sem tam nesou kotoučky kouře. Wenai si povzdechne a otočí se do místnoosti, pohled ní padne na něco pod postelí, skrčí se, aby se koukla, co to je a zjistí, že to je nějaká knížka Překonávání osudu pro začátečníky+ To je pako. +zavrtí hlavou a zas ji tam hodí, vezme si svetr a odejde na střechu, kde si lebedí v křesle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 17:22

+za chvíli ji dojde zkontrolovat s kytkou kopretin a usmiřovacím čokoládovým koláčem, co zatím upek, a když ji tam nenajde, poněkud zpanikaří, a honem prohledává všechny místnosti v chrámu, připravenej zburcovat celej Camorr, načež ji najde na střeše a docela si oddychne+ Ty seš koza, já myslel, že tě zas unesli. +zavrtí nad ní hlavou a donese jí kytky, koláč a horkou čokoládu+ Furt se zlobíš? +koukne na ni opatrně a posadí se vedle na zem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 17:28

+když tam přijde, tak na něj žamžourá a pak zas kouká na město+ Já se vynasnažím, aby mě už neunášeli. +řekne a kouká na město+ Díky. +vezme si od něj kopretiny a když k nim přivoní, tak se usměje+ Já se nezlobím. Jenom... ti nechci přidělávat starosti. Nebo abys mě furt hlídal. +povzdechne si+ Není to ani moje ani tvoje chyba, to co se stalo. Ona byla cvok, úplněj magor. Myslíš, že se se mnou táhne neštěstí? +koukne na něj+ Pod postelí byla knížka.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 17:43

Ale tak to přece nemyslím. +zavrtí hlavou a jak tak vedle ní sedí, opře se jí spánkem ze strany o stehno+ To je pěkná blbost, nepřiděláváš mi starosti. Možná trošku, +připustí připustí s úsměvem+ ale ty hezký věci za to stojej. +pohladí ji po holeni+ Tak už na ni nebudem myslet. +souhlasí+ Spousta lidí ze Spálenína stihla utýct. +dodá jen tak mimoděk, když kouká na ty ohořelý trosky tam, a v duchu poněkud zakleje+ Nemyslím, že se s tebou táhne neštěstí. +koukne na ni konečně+ Chci si prostě zjistit co nejvíc můžu. O tvým světě. +pokrčí rameny+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 17:48

To je dobře, že utekli. +pokývá hlavou a pohladí ho po vlasech a trochu mu v nich jezdí prsty+ A co tě zajímá? Já ti to povím, jestli chceš. +řekne mu, už zase hezky, trochu se usmívá, jak ho tam vidí a nenápadně uzobává ten čokoládovej koláč+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 17:57

+pousměje se pro sebe, když vidí, že jí chutná, a div jí nevrní pod rukama+ No... nemůžeš se třeba dostat do potíží, že kouzlíš před náma, když mi to neumíme? Matně si pamatuju, že na to máte zákony. +začne z úplně jinýho konce+ A Jean říkal, že kouzelníci žijou dýl než normální lidi. +koukne na ni, jestli je to pravda+ A nebo... ty tvoje smrtící podmínky. Dají se nějak zrušit? +tváří se vrcholně nenápadně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 18:03

Nee, to jenom nezletilý kouzelníci. A pochybuju, že zákony ministerstva kouzel dosahujou až do jinýho světa. +usměje se na něj a pořád ho laská ve vlasech+ No jo, většinou kouzelníci žijou dýl, ale zas takovej zázrak to není. Stejně už seš starej. +mávne nad tím rukou+ Jako gessa? No, tak to asi ne. Teoreticky by se dali za něco vyměnit, ale kdo by to chtěl, že jo. +zavrtí nad tím hlavou+ Ale já nevím, jestli na mě fungujou, já jsem totiž... adoptovaná. Takže je možný, že to na mě neplatí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí