Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 21:32

No to seš lepší než já, mně ty slova k sobě nikdy nešly. +uculí se, a když Brouk odběhne, tak se ještě pro sebe usmívá+
Už to tak vypadá. +zazubí se na ni+ Co já, jak je tobě? +zajímá se hned a pohladí ji po ruce+ Chceš něco? Pít, nebo jíst, nebo vyvětrat, nebo cokoliv? +poskakuje tam kolem ní+ Ty promiň, je to moje chyba. +koukne na ni zkroušeně+ Ale teď už na tebe budu fakt dávat pozor. +dušuje se+

(já ty tvoje příspěvky vidím! ty moje asi ne, co?)
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 00:26

(nevidím :-D )

+usměje se na něj i když trochu omamene+ Jak mě chceš chránit já jsem vždycky jednou nohou v pruseru. +uculi se na něj+ Jen tu sed se mnou a drž mě za ruku prosím. A možná trochu čaje. +poprosi ho+ Není to tvoje chyba Lamoro. Já jsemse do tebe zbláznila to není tvoje chyba.+ usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 01:11

Já vím, je to těžký, čarovat jako ty neumím, se stilettama jsem přinejlepším mírně nadprůměrnej a při troše štěstí mě přepere i holka. +pousměje se+ Ale mám tohle +poklepe si na spánek+ a budu se fakt snažit. +slíbí jí slavnostně, načež vyskočí a doběhne do kuchyně pro pořádnej hrnek čaje, trošku jí ho osladí a přiřítí se zpátky připravenej krmit ji lžičkou, kdyby chtěla+ No, rád bych si myslel, že na tom jsem aspoň nepatrnou zásluhu měl. +uculí se+ Bolí tě to hodně? +koukne na ni starostlivě+

(koukám, že Phillipa má narozky, co jí provedem? :D)
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 13:38

+napůl se posadí v posteli a vezme si od něj hrnek čaje+ Děkuju. +usměje a trochu se napije+ Mám ráda tvůj mozek. A se stilettama seš náhodou vážně dobrej. +zasněně se usměje, jako by si to představovala+ Ale to víš, že na tom máš zásluhu. +trochu se zasměje+ Hlavně na tom, jak jsi sexy a hubenej. No a pak taky tvýmu geniálnímu mozku nešlo odolat. +usmívá se, když to říká, ale myslí to smrtelně vážně+ Nebolí. Jen je to takovej divnej pocit. Jako bych byla lehčí. Doufám, že se ze mě nestane dement! +vykulí na něj vyděšeně oči+ Měl bys mě pořád rád, kdybych byla slabomyslná?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 14:15

+chytne ji kolem zad a přidržuje ji, aby se nepolila a na ty její lichotky se uculí a dá jí pusu na čelo+ Viděl sem tvojí lebku. +vykulí na ní oči+ Jako fakticky. Už přede mnou nemáš žádná tajemství. +zazubí se+ No taky doufám, že nebudeš slabomyslná. +koukne na ni vyděšeně+ Ale to víš, že měl. Já jsem chytrej za nás oba. +sdělí jí skromně+ Takže už je ti líp jo? To je dobře, protože já si potřebuju něco zařídit. +pohladí ji po ruce, nechá jí tam nějaký knihy na čtení a vystřelí z chrámu do uliček+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 14:22

Lebku? Jako fakt? Ty jo! +zasměje se+ No doufám, že ses moc nevyděsil a že mi v ní něco zbylo. +mrkne na něj+ Já myslím, že ty seš dost chystrej za spoustu lidí. +pustí teda jeho ruku+ Tak běž, povinnosti volaj. +kývne na něj+ A dones mi pomeranče! To se nemocným nosí. +křikne za ním ještě, než se zachumlá do peřin a otevře si nějakou knížku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 14:41

+vrátí se za pár hodin poněkud obtěžkán a pronikavě vonící nějakýma aroma tyčinkama, a když vidí, že tam Wenai usnula, vezme jí knížku z ruky a děsně potichu tam začne rozkládat, co přinesl, a podle instrukcí co má na papírku to rozkládá po místnosti, pod polštář jí strčí větvičku nějaký rostliny, do všech rohů místnosti nasype modrej prášek, všude nastrká nějaký amulety a pak si k ní sedne a vytáhne nějakou nově koupenou knihu a začte se do ní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 14:46

+trochu si zachrupká a otočí se na druhej bok, po nějakým čase se vzbudí, čerstvá a odpočatá, usměje se na něj a pak začichá+ Co to tady smrdí, prosím tě? +zašklebí se a tázavě na něj koukne+ Na co ty serepetičky? Vyháníš zlý duchy? +ukáže na amulety+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 dub 2013 15:14

(ale to nemá vidět, to je schovanýýý! :D)

+jak vidí, že se začíná probouzet, honem knihu zaklapne a šoupne pod postel, protože si je jistej, že "Překonávání osudu pro začátečníky" by mohlo vyvolat nežádoucí otázky+ Ve městě je zas nějaká sváteční pouť, lidi chodí s kadidlama. +pokrčí rameny+ To je dekorace. +koukne na ni pobouřeně+ Abys to tady měla pěkný, ne? Koukej, koupil jsem ti pomeranče. +ukáže a hone jí dá pusu, aby odvedl její pozornost někam jinak+ Jak ti je?
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 dub 2013 16:06

+kouká na něj docela zmatená a nechapajici+ Co? Jaká pouť? +zeptá se+ Lamoro nehraj to na mě.+zamraci se na něj+ A co to sakra... +když si sedne a posune se ji pplstar tak pod ním úplně zákeřné objeví tu větev+ Co to je? +zamává mu s tím před obličejem+ Ty se mě bojis? Že jsem carodejka nebo co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí