Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 14:21

Blbost, Kůstko, jen si dejchni. +pohladí ji po vlasech, a když upadne do bezvědomí, srovná si ji v náručí a podrží jí hlavu, aby na to Jean mohl, poněkud vyděšeně+ Prosím tě, Jeane prosím tě, sprav to. +koukne na něj zoufale, sleduje to jeho počínání a je mu z toho mírně nevolno, ale vcelku se drží, jen vytřeštěnýma očima zírá, kolik krve z toho teče+ U všech bohů. +zachrchlá trochu, jak koukají přímo na tu kost+ už zase jí ublížili a kvůli mně. Já ji nikdy nedokážu ochránit. +koukne na něj nešťastně, když to Jean zašíváa vypadá to, že už nic nehrozí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 16 dub 2013 14:35

Locke. +koukne na něj povzbudivě a zašije jí tu ránu+ Co to meleš za blbosti, jasně, že to nebylo kvůli tobě. +zavrtí hlavou a vydesinfikuje tu ránu pro jistotu ještě jednou+ Oblbla nás všechny, mě, Sanzy, Brouka. Nevim, jak bys tomu chtěl zabránit. +koukne na Wenai+ Navíc jsem snad v životě neviděl dvě tak zamilovaný paka, jako jste vy dva. A jestli ji necháš a budeš tu skuhrat, jak posledně, tak ti zlámu obě nohy. +oznámí mu a otře lékařský nástroje a schová je+ Hlídej, ať si na to nesahá.
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 14:47

Ale jo, bylo. +nenechá si to vymluvit+ Ona zapálila Spálenín, chápeš to? +vykulí na Jeana oči, a uloží Wenai zas do postele, přikryje ji až po bradu a posadí se k ní+ Já jsem neskuhral. +ohradí se dotčeně+ A jasně že ji nenechám. Budu se o ni starat. A dám si kurva dobrej pozor, aby se jí už nic nestalo. +narovná jí obvaz na hlavě+ Víš, že včera vlastně zachránila ona mě? +pousměje se na Jeana+ Já si ti někdy vedle ní připadám tak bezmocnej... +mávne rukou+ Ale je vcelku fajn mít tak obětavýho pacifistickýho kamaráda. +zasměje se+ Fakt díky, kámo. +mrkne na něj, chytne Wenai za ruku a je odhodlán u ní sedět nejmíň tejden+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2013 15:07

Spálenín hoří každej druhej měsíc, stejně už byli ve skluzu. +koukne na něj a pousměje se+ Už bude v pořádku, popravdě... tohle moc lidí nezvládne, a ona nemá ani otřes mozku. +zavrtí trochu nevěřícně hlavou+ Zvláštní. Každopádně už by měla bejt mimo nebezpečí, podle toho, co jsem o tom čet. +povzbudivě se na něj usměje+ Pošlu ti sem něco na povbuzení. +kývne na něj a odejde, potichu za sebou zavře dveře, ale zachvíli tam vmanévruje Brouk s pořádnou sklenicí brandy a obloženým chlebem a složí to na stolek vedle Lockeho a sedne si na štokrdle ke dveřím+ Je to kříž s těma ženskejma, co? +začne zeširoka+ Člověk jich nemá nikdy dost a stejně se ho někdy navotravujou... +koukne na něj a mluví s vševědoucností třináctiletýho kluka+ Je to strašný, když má někdo takovej šarm, jako my a furt se za ním ty ženský táhnou. +pokývá tragicky hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 15:56

No jo, ona byla vždycky zvláštní. +uculí se, a když přijde Brouk, akorát se na něj pousměje+ Jak ti je? +zeptá se ho tiše, a otře Wenai čelo od potu+ Já tě praštím, ty malej hajzlíku. +zavrtí hlavou Locke, ale zasměje se+ Co ta tvoje holka? +koukne na něj, ale nedělá si z něj srandu, fakt to vypadá, že se zajímá+ Potřebuješ pomoct se serenádováním pod oknama? +mrknena něj+ Prosím tě hlavně si zkontroluj, jestli není cvok. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2013 17:21

Já jsem v pohodě. Já nejsem ten co byl malém zneuzitej. +zazbi se na něj+ Já myslím že mi to s ni jde dobře. +pokýval zamýšlené hlavou+ Myslí si o mě že jsem fakt gentleman. Nosím ji kutky a různý drobnosti. +poškrábe se v hlavě+ No akorát ještě neví jak vypadám mám trochu problém se k ji dostat blíž.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 18:22

no co mám dělat, ženský po mně prostě jedou. +zazubí se a ten ustaranej výraz se mu na chvíli vyhladí+ No jdeš na to dobře. To maj holky rády. Kup jí nějakou čokoládu třeba. +přikývne vážně+ Jo ty to děláš jako anonymně jo? Ona je to nějaká velká slečna? +zajímá se opatrně a upraví Wenai peřinu+ Víš, pro nás je těžký najít si holku zvenku, většinou jim vadí, že jsme zloději. +pokrčí ramenama+ Pokud to neděláš jako Calo a Galdo, kterejm jde hlavně o prošťouchnutí, a nebo nepotkáš nějakou úplně prdlou, jako já. +pousměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2013 18:36

+usměje se na něj+ No, je jako dost nóbl, rozhodně to není žádná chuděra. Navíc... +naznačí rukama velký prsa a spiklenecky na Lockeho zamrká+ Zatím jsem se rozhodl zůstat nepoznán. Myslíš, že vypadám na šestnáct? +zeptá se ho se zájmem+ Na kolik bys mě tak odhadl?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 19:50

Jo táák, má pěkný oči, jo? +uculí se pobaveně+ A je pěkná? +zazubí se+ Já bych řek, že když se budeš tvářit a chovat vyspěle, tak to ukecáš. +přikývne zamyšleně+ Ukážu ti, jak se nakreslí vousy pod kůží, jenom aby to vypadalo, že ti rostou. A v šatně máme kabátec, co dělá větší ramena. +rozmýšlí to skoro jako zlodějskej plán+ Můžeš říct Jeannovi, ať ti napíše nějakou báseň. O jejích očích, víš co. +uculí se+ Pak ti padne k nohám, ani nebudeš vědět jak.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2013 20:38

Tsunami jasné že je pěkná já bych si žádnou osklivku nenabalil. +zasklebi se na něj+ Fakt? Tak dík ses fakt kámoš. +uculi se na něj+ Já si du vyzkoušet ten kabát. A báseň napisu sám. To umím. +pohodi sebevědomě hlavou a odpluje ven+

+Wenai zachvilku zamzoira na Lockeho+ Brouk má holku? +zeptá se ospale+ To je dobře. +usměje se chabě+ Jak ti je? +zeptá se Locke a chytne ho za ruku+ Promiň já jsem furt jednou nohou v pruseru.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí