Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 00:40

Wenai. +hlesne a usměje se na ni+ Ty máš díru v hlavě. +upozorní ji+ A já mám děsný halušky. Ty seš Bůh pomsty, a tvoje prsa jsou špatně, a Spálenín hoří. +plácá, jak se mu motá jazyk, ale pak se mu najednou díky jejímu zásahu pročistí+ Spálenín hoří. +zopakuje mnohem víc znepokojeně+ Ta absolutní kráva zapálila Spálenín! +vzpomene si a už by se hrabal na nohy+ Je to lepší. +přikývne, v hlavě mu už jen tak lehce ševelí+ Pojď, musíme tě ošetřit. +zvedne se do sedu+ Co kluci? Jsou v pořádku? +stará se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2013 00:47

Jo. +pokývá hlavou+ Asi jo. Celej ostrov je v plamenech. +přisvědčí a pomůže mu na nohy+ Nic mi není, je to jenom spousta krve. Kluci spí jak dudci. Jean v knihovně a ostatní jsou v kuchyni. A ji by sme měli předat cappovi. Řeknem mu, co udělala, nechci brát spravedlnost do vlastních rukou. Nechci s ní nebo s tím mít ještě něco společnýho. Zapálila Spálenín, to je dost na to, aby ji hodil žralokům. +koukne na něj prosebně a jdou pomalu do kuchyně. Když se Locke podívá na tu ránu blíž, tak zjistí, že ji něčím praštila, asi svícnem, kůži má na jednom místě rozseknutou až na kost a lebku nakřáplou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 01:09

Jo, to uděláme. +přikývne, chytne ji za ruku a vezme ji do kuchyně+ Ty. Jdeš taky. +řekne Sirah kamenně, a tam ji přiváže k židli, aby nic nezkoušela+ Tak mi to ukaž. +usměje se na Wenai, když si přinese potřebný věci na ošetření, a kousne se do rtu, když tu ránu uvidí+ Budu ti to muset zašít. +upozorní ji+ A nejsem Jean, abych uměl vyšívat, takže asi budeš mít jizvu. +koukne na ni omluvně, a podá jí flašku nějakýho alkoholu, aby se trochu umrtvila, sám zatím pomocí chlastu a svíčky jakž takž vydezinfikuje jehlu, dá jí kus dřívka na stisknutí mezi zuby a pustí se do šití+ Promiň, promiň, promiň. +opakuje u toho pořád, a snaží se mít to rychle a zároveň nějak esteticky hotový, když je hotovej, obváže jí to pořádným turbanem plátna+ A mazej do postele. Já jdu za tím cappou. +usměje se na ni, obejme ji a dá jí pořádnou pusu+ Jsem fakt rád, že jsi v pořádku. +pohladí ji po zádech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2013 01:21

+pousměje se na něj+ To nevadí, však ty to zvládneš, seš můj oblíbenej parchant. +stiskne mu ruku a trochu se napije z flašky. Načež stiskne dřívko mezi zubama a snaží se nemyslet na to, co Locke dělá. Po očích jí tečou slzy, nehty zatíná do pěstí a zhluboka dýchá. A velmi úlevně si oddechne, když už je konec+ Locke. +oddechne si+ Mám jít s tebou? Ráda bych šla s tebou. +když se ale zvedne ze židle, tak se poněkud zapotácí+ A tobě nic není? +koukne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 01:50

+dodělá to poměrně klidně, ale jak jí zalepí ránu a obalí hlavu, pěkně se mu rozklepou ruce+ Už je to dobrý. +pohladí ji po tváři a setře jí palcem slzy+ Ne, ty si odpočiň, máš díru v hlavě. +uculí se trochu, ale na očích je mu vidět, že má starosti+ Já se brzo vrátím. Už je mi skoro dobře. +usměje se, jak z něj ta látka rychle vyprchala, pomůže jí do postele a dá jí pusu na čelo+ Trochu se prospi, Kůstko, já přijdu. +slíbí, dojde do kuchyně, chytne Sirah za flígr, vezme si nůž a vede ji ulicema ke Cappovi+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2013 01:58

Mě nic není, vážně. Jenom to trochu... bolí. +usměje se ale je ráda, že je v posteli+ Hlavně se vrať brzo. +zapro sí ho+ A Locke... +koukne na něj+ Dej mi ještě pusu. +když ji políbí, tak se schoulí v posteli, zavře oči, ale nespí. Nemůže usnout jen myslí na Lockeho, spíš podvědomě, na pocity a kolébá se na hranici spánku a bdění, kdyby se vrátil+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 02:13

Lásko, viděl jsem ti kost dírou v hlavě. Nikam nejdeš. +usměje se a zatlačí ji do peřin, a ještě se skloní pro pusu, přikryje ji až po bradu a zmizne, vrátí se asi za tři hodiny, poněkud promočenej od hlavy až k patě a utahanej jako kotě, zkontroluje kluky, který spokojeně podřimujou, vklouzne tiše do pokoje, kde ze sebe sundá ty mokrý věci a vklouzne k ní pod peřinu, opatrně jí zkontroluje obvazy a přitiskne se k ní, a konečně si dovolí na chvilku zavřít oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2013 02:19

+když se konečně vrátí, tak se k němu přitulí, přitiskne se k jeho tělu chladnému od deště+ Jak to šlo? +zamumlá potichu a pohladí ho po hrudníku. Pak si na polštáři lehne tak, aby ji hlava co nejmíň bolela a zároveň mohla být u něj+ To byl příšernej den.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2013 02:31

+hřeje se o ni pod peřinou a zhluboka vydechne+ No, šlo to. +odvětí suše+ Už nás obtěžovat nebude. +dodá, nehodlá jí popisovat jak ji cappa nechal mučit a nakonec hodit zkrvavený zbytky žralokům, nehodlá na to něolik příštích století ani myslet+ Spálenín ale lehnul popelem, zase. +povzdychne si+ A je to moje chyba. +zamračí se+ Jsem úplnej debil. Řekl jsem... něco jsem před ní řek, a ona kvůli tomu spálila celou čtvrť. +zavrtí hlavou+ Jo. +uchechtne se+ To byl epicky příšernej den, myslím, že se zapíše od nějakejch rekordních tabulek.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2013 02:40

To není tvoje chyba, Locke. +pohladí ho po tváři+ Ona byla magor, vždyť to víš, kdyby nezapálila spálenín, tak by nejspíš udělala něco jinýho stejně strašnýho. Pojď ke mě. A už na ni nemysli. Mysli na mě. A na to, jak tě miluju. +chytne jeho ruku, dá jí pusu na prsty a obtočí si ji kolem těla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí