Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 14 dub 2013 01:39

Nebreč, však ty si taky někoho najdeš. +kouká na ni trochu rozpačitě a maličko provinile, že ji rozbrečel+ To přece nejde,já nemiluju tebe. +pokrčí rameny+ Já už spřízněnou duši mám, víš? +koukne na ni a střelí pohledem kWenai, co na něj čeká na rohu+ Takovou střelenou holku s prstama stvořenýma pro zlodějinu, co má vlasy jako když hoří Spálenín a dokáže mi rozklepat kolena obyčejnou pusou, a jen tak mezi náma si nemyslím, že by mě to ještě někdy pustilo. To jí teda ale neříkej, pak by si moc myslela. +zazubí se+ Takže by sis fakt měla přestat dělat naděje. +koukne na ni vážně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 dub 2013 15:19

+naprosto nevěřícně na něj kouká a přikyvuje+ Dobře. Dobře. +zamrká aby vyhnala z očí slzy, konečně ho pustí a otře si slzy. Vypadá, že ji něco právě napadlo, ovšem zamilovanej pohled z něj nespouští. Na okamžik zaváhá, načež mu vlepí pusu na tvář a zmizí v davu+

+Wenai se k němu pomalu přišourá, v ruce ponekud rozpuštěnou čokoládu, čehož si ovšem moc nevšímá a tázavě se na něj koukne+ Tak co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 dub 2013 20:00

No vidíš! +usměje se potěšen, že to šlo vcelku hladce+ Tak se měj. +mávne za ní, otře si tvář a zavrtí hlavou+ Už se prosím tě nevracej. +zamumlá a jde naproti Wenai+ No já nevím. Asi je cvoklá. +pokrčí rameny+ Ale vysvětlil jsem jí to. +zazubí se pyšně, čapne ji za ruku a koukne na tu čokoládu+ Sněz to, než se ti to úplně rozteče. +olízne jí z prstu kousek+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 dub 2013 20:07

+usměje se na Lockeho+ To je dobře, Locke. +strčí si zbytek čokolády do pusy a prstama od čokolády mu přejede po rtech+ Vážně doufám že to pochopila. +dá mu pusu na tvář+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 dub 2013 20:18

+chytne ji za ruku a každej ten prst hezky dočista olíže, pečlivě po nich přejíždí jazykem a vypadá tou činností zcela pohlcen+ Máš vážně báječný prsty. +usměje se na ni+ Hubený a šikovný. Zlodějský. +zazubí se a vtiskne jí pusu do dlaně+ To já taky. +přikývne+ Nevím proč si vsugerovala, že ji miluju. +zavrtí nechápavě hlavou+ Spíš mě znepokojuje, jak ví o chrámu a o všem. Dáváme si pozor. +zamračí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 dub 2013 20:26

+otřes si prsty do kalhot a usměje se na něj+ Já si myslím že tě sleduje. Už delší dobu. Ví že nejsem odtud a že sem nepatřím. Pamatujes jak sme někoho viděli za oknem a mysleli si že je to Brouk? Co když to byla ona? +najednou vypadá že ji to dělá starosti a tak ho radši chytne za ruku a vydá se a ním zase směr věž vévodkyně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 dub 2013 20:46

Myslíš? +koukne na ni a vypadá z toho poměrně vyplašenej+ Myslíš, že je od Nájemágů? Že na nás přišli? +zamračí se+ Ale ty sem patříš. +koukne na ni+ Já sem patřím. A ty patříš ke mně. Ne? +pohladí ji palcem po ruce+ Jako že nám vylezla po zdi a šmírovala, jak se milujem, jo? +vykulí oči+ To je teda pěkně úchylný. +zaksichtí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 dub 2013 20:55

Ale proč by po nás najemagove posílali takový pako? +zavrti nechápavě hlavou+ Je to divný jenom se bojím okamžiku kdy to začne byt strašné děsivý. +najednou ho prudce a pevne obejme+ Bojím se aby nám něco neudělala Locke.
(zítra mám volno budu doma :-D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 dub 2013 21:41

Jestli nás fakt sleduje už delší dobu a my si toho nevšimli, asi zas takový pako nebude. +koukne na ni zamyšleně+ Hej, no tak. +obejme ji taky a přitiskne si ji k sobě+ Co by nám tak mohla udělat? +hladí ji jemně po vlasech+ Ona je jedna malá holka, nás je šest, a navíc ty jsi čarodějka. +krouží jí konejšivě dlaní po zádech+ My jsme sejmuli i Šedýho krále, pamatuješ? +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 dub 2013 21:48

+tváří se otre o jeho krk+ Jenom mám nějaký neurcity obavy. +pousmeje se a pokračuje v chůzi hlavou se ji honí nejrůznější dwsivy představy a obavy co všechno by sw mohlo stát+ V každým případě jsem tu pro tebe. +poocku se na něj koukne+ Líbi se ti? Kdyby nebyla cvok myslím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí