Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 14 dub 2013 12:27

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 14 dub 2013 12:36

+Pohladí ju po zádech+ Není to tvá vina, ale dělám to kvůli tobě. Myslíš, že jinak bych se namáhal?
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 14 dub 2013 15:53

já vím +objímá ho kolem pasu+ ale.. prostě to vědomí že jenom kvůli mě děláš něco co nechceš..+povzdechne si+ to mi taky není moc příjemný.. navíc mi to můžeš pokaždé vyčítat
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 17 dub 2013 18:00

(asi to šoupnu sem??)

+aby nemusela projít kolem yohannky u baru a vysvětlovat, kde vzala (Styx) klíč od pokoje, nechá jej v recepci a ze stejného důvodu i dopis pro Beu+

Vážená slečno Stein,
velice se vám omlouvám, ale z rodinných důvodů jsem nucena dát u vás okamžitou výpověď. Mrzí mě to o to víc, že jsem si vaše zvířátka oblíbila a doufám, že brzy pro ně najdete vhodnou pečovatelku. Pokud mám vůči vám nějaké pohledávky, za byt a podobně, odečtěte si je prosím z mé odměny. Ještě jednou se moc omlouvám.
S pozdravem
Vanessa P.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod yohannka » 19 dub 2013 17:19

+noo recepce = bar, ale dejme tomu že to tam yohannce dala, když tam nebyla a ta nechá dát dopis bei do kanclu, kde si ho bea vyzvedne+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 19 dub 2013 17:21

+děsně se nudí, navíc pátek, tak přemýšlí co bude dělat a na jakou párty zajde+ divný.. takhle dlouho jsem střízlivá nebyla ani nepamatuju...asi stárnu
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 19 dub 2013 19:03

+nakonec to tam stejně zavře, jak je tam klid, půlka vojáků má tímpádem volno a udělajou si na baru tequila mejdan+ ale nesmíte to říct Kaťuši! +chichotá se a pustí tam nějakou mjůzik+ by nám zááviděla
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 30 dub 2013 15:56

*a když má být teda to volno, tak se přivalí na Mýtinku Drobek, z něj vyskáče nejdřív nějaká ta zvěř, pak Manori, nakonec Postrach* Fakt jsme měli nejdřív napsat...beztak se nikde nevejdeme...*houkne na Postracha a shání dokupy ščeně, Foxíka a karakálka* nezlobte, zvěři...nebo vás tady přejede tank...*sbírá je napřeskáčku a jde dovnitř*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 30 dub 2013 16:07

+akorát ukazuje vojákům jakej soudek s pivem mají dotáhnout ven+ ale ale, to je návštěva, neupálili vás venku? (viz, eisbahn) no vás ale je! +culí se na havěť infantilně+ no ahoooj, ještě že tumáme dneska tolik špekáčků, coo. +načež přiběhne sněhulák a radostně se snaží zvířátka oňufat+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 30 dub 2013 16:22

(lach, malej táboráček...)

Myslíš ten ohýnek, co jsme míjeli?*uculí se* no radši jsem es přikrčila v autě, co kdyby...*přikývne a pustí zas Foxíka na zem, protože ten jak vidí toho vééélikého psa, tak ho prostě musí jít onufat* hm..asi jsme se měli ohlásit, co?*kouká, jak se to tam různě chystá a přebíhá, div, že si krk nevytočí*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince