Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 13 dub 2013 20:31

(mně se věže taky pletou... :D)

No doňa si vlastně začne aférku s expertem, a pak s ním prchne, nebo ne? +mrkne na ni+ Tak se tam taky budu muset dát někdy vidět. +uculí se+ Jednou jela v kočáře, když jsem šel po ulici. +přikývne+ Normální stará ženská, akorát navlečená v krajkách a saténu. +pokrčí rameny+ Navíc se slušně apatickým výrazem, což znamená buď to, že je fakt senilní, a nebo že to poměrně úspěšně předstírá. +zazubí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 dub 2013 20:54

Oh už se na tu aférku vážně těším. +uculi se na něj a mrkne+ To bude tak... Skandální! No uvidíme jeslí nlschovava víc než moje oblíbený obrazy. +prikyvne+ Každopádně je lepší se mít na pozoru.. +prudce se otočí do ulice za nimi a zamracivse než se otočí zpátky+ Furt nás sleduje...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 dub 2013 21:47

Já taky. +uculí se+ Budem moct házet žhavé pohledy přes celou místnost a předstírat tragicky potlačovanou touhu, myslím,že si to užijem. +zazubí se a pohladí ji po boku+ Myslíš nějakýho svraštělýho milence ve skříni, jo? +zasměje se+ No rozhodně nejdřív osondujeme situaci, než se do něčeho pustíme. +přikývne+ Co? +zamračí se a koukne, kam kouká+ Počkej tady prosím tě... +zavrtí nechápavě hlavou a zamíří rovnou za tou divnou holkou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 dub 2013 22:08

+musí se usmát jak to tak popisuje+ Jasně, počkám. +sevřel mu ruku jako by ji radši neepoustela a když odejde tak se dá radši do pojodani čokolády+

+když holka vidí že k ni Locke zamířil tak ji na tváří rozkvete úsměv, hned se k němu vydá a obejme ho+ Locke. Jsem tak řada že jsi přišel. Že ses mě už nemohl dočkat?. Půjdeme na večeri?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 dub 2013 22:54

Poslouchej. +začne Locke, trochu ji od sebe oddálí a radši ji drží za paži, aby udržoval aspoň metrovej rozestup+ Mám pocit, že tak trochu nerozumíš situaci. Já netuším kdo jseš! +rozhodí rukama poněkud frustrovaně+ Každopádně to, co děláš, je vážně trochu ujetý, a bylo by milý, kdybys s tím přestala. Myslím sledovat nás po městě, vyhrožovat mojí holce, a tak. +koukne na ni, je taková drobná, tak je mu jí líto a zkouší to po dobrým+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 dub 2013 23:09

+zvedne tu ruku za kterou ji drží a hladí ho po paži. Když se na něj divá tak má v ocich takovej zamilovanej výraz a úsměv+ Já vím broučku. Já bych tvoji holce nikdy nevyhrozovala. +zasmeje se+ Tak budem chodit po městě spolu. +pokyva s úsměvem hlavou+ Dneska mám pro tebe překvapení tam v zahradě. Bude se ti to moc líbit. Pojď. +pokyva na něj hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 dub 2013 23:56

Máme trochu zamlženo, co? +poklepe si významně na spánek+ Já s tebou nikam nejdu. A na nějaký dostaveníčka v zahradě zapomeň, to bych radši přenocoval v sudu kozích chcanek. Prostě mě nech na pokoji, rozumíš? +zatváří se výhružně, což s jeho tělesnou konstitucí vypadá poměrně vtipně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 dub 2013 00:03

Nechceš? +vykuli na něj oči+ Je ti špatně broučku? +položí mu starostlivě dlaň na čelo+ To nevadí, tak půjdeme do chrámu a já se o tebe budu starat. +prituli se k němu a zamrka na něj+ Zamlzeno. +zaameje se+ Ty jsi tak vtipnej!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 dub 2013 00:12

Jo, z tebe. +zamumlá si pro sebe a je z toho poněkud zoufalej, v odpálkovávání nápadnic nemá zrovna praxi a bít se mu ji zrovna nechce+ Tebe bohové neobdařili zrovna super bystrou myslí, co? A jak vůbec víš o chrámu? +zamračí se na ni a vymaní se z jejího sevření+ Poslouchej jo. +mluví na ni pomalu jak na mentálně postiženou+ Nechci aby ses o mě starala, nechci, abys za mnou chodila, nechci se s tebou vídat a už vůbec nechci tebe. Jasný? +koukne na ni nedůvěřivě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 dub 2013 00:36

+kouká na něj jako by ji zrovna zavraždil babičku+ Ale.. Ale Locke my sme si souzeny ty to víš. +začne brečet a hlas ji preskakuje+ Já tě miluju a ty mě taky já to vím. +pověsit se na něj a po tvářích ji tečou slzy+ Budu s tebou už pořád.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí