Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 12 dub 2013 22:43

Přijde? +rozsvítí se úplně zevnitř, až to vypadá trochu creepy, a chvilku jí trvá, než se vrátí ke zbytku sdělení+ Nech ho na pokoji, on je pro tebe moc dobrej. +zamračí se na ni+ Locke a já jsme si souzený, víš? Znám ho už odmalička, prostě je to osud. +pokrčí rameny, jako by to tím bylo vysvětlený+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 dub 2013 23:06

+pokyva chapave hlavou+ Tak jo hplka poslouchej. Můžeš si to s Lockem vyříkat večer ale nepočítejme s tím. Protože Lamora je se mnou. +zavrci na ni a trochu se k ni nakloní+ A jestli to neberes tak ti to budu muset vyříkat draznejc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 dub 2013 23:42

No zatím. +ušklíbne se+ Já ho znám odmalička, a vím o něm úplně všechno, jsem jeho spřízněná duše. Tak to vzdej dokud je čas. +koukne na ni s poněkud fanatickým leskem v očích, mihne sebou a ztratí se v davu+ Jedna čokoláda s pistáciema pro dámu! +ozve se za ní Locke, nese jí to a culí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 dub 2013 15:02

+mračí se za tou holkou, ale když za sebou uslyší jeho hlas, tak se usměje+ Locke. +otočí se k němu+ Díky. +obejme ho a dá mu moc pěknou pusu, po které ho ovšem z náruče nepustí+ Měl bys vědět, že ta holka si myslí, že jste spřízněný duše. +koukne na něj+ Teďka tu byla, když jsi byl pryč a říkala, ať to vzdám, že u tebe nemám šanci. +uculí se trochu, když ho tak objímá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 dub 2013 16:41

+hezky si ji k sobe pritahne a poradne ji polibi+ Jaka holka? +zamraci se+ Jo tamta? Ona tu byla? +zvedne oboci+ Jo tak sprizneny duse... no, to se neda nic delat. +uzna a uculi se+ To si ji asi budu muset vzit a zit s ni stastne az do smrti. +zazubi se a pohladi ji boky+ Sluzebnici Nekalyho dohlizitele zadny duse nemaji, takze ma mila blaznivka smulu. +pritiskne si ji za boky k sobe a da ji pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 dub 2013 16:54

+usměje se do polibku+ Ode mě by ste dostali jako svatební dar granát. +zasměje se, pohladí ho po boku a vezme si od něj čikuládu+ Tak ukaž co jsi to donesl své nespřízněné duši. +se zvědavým úculem nasísá do sáčku a vyloví odtud čikuládu+ Hmmm ta je boží. +hned si kousek ukousne a nechá si ho rozpustit v puse+ Jdeme k té věži?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 dub 2013 17:11

No pokud by taková situace nastala, tak bych ten granát osobně odjistil. +zazubí se+ My náhodou jsme spřízněný duše! A spřízněný těla. Spřízněný všecko. +pohladí ji po zadku a zas zamíří cestou k věži+ Dej mi kousek. +otevře pusu, že by taky chtěl+ Koukej. +ukáže, když vyjdou na kopeček+ Támhle budeš za chvíli bydlet. +ukáže na krásnou vysokou věž, co se zvedá mezi domkama+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 dub 2013 17:26

To teda sme. +přikývne s úsměvem a strčí mu do pusy čtvereček čokolády, objímá ho jednou rukou kolem pasu, když tak procházejí ulicemi+ Je nádherná, že jo. +pousměje se a zahledí se na věž+ A... ehm... +kooukne na něj poočku+ Budeš tam bydlet se mnou?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 dub 2013 19:38

Krásná. +souhlasí s úsměvem a cucá u toho čokoládu+ No... to by asi vévodkyni úplně nenadchlo, kdyby její expert přes obrazy bydlel v komnatách doňy Flamelové. +zazubí se+ Ale občas bych se mohl v noci proplížit oknem, na inspekci doniných spodniček. +připustí a mrkne na ni+ Nesmíš teda bydlet moc vysoko. +zkoukne tu vysokánskou věž poněkud pochybovačně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 dub 2013 20:05

(a já jsem myslela že je to ta věž se skleněnou zahradou jsem pako :-D )

No to doufám že mě budeš v noci navštěvovat. +prituli se k němu+ Kdyby ne tam by to bylo obavam de k nesneseni. +usměje se na něj chytne ho za ruku a pustí se s ním směrem k vezi+ Viděl jsi ji někdy? Myslím vévodkyni. Jaký na tebe udelala dojem?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí