Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 11 dub 2013 22:24

Néé. +zasténá Locke poněkud nešťastně, dvakrát se mu do toho nechce+ Pff, já mám ruce úplně v klidu. +vyloží je na stůl+ To bys poznal, kdybych něco dělal. +uculí se skromně a machruje tam před nima+ Já už se taky o takový věci sázet nehodlám. +přikývne pobaveně+ Bylo to moc dobrý, lásko. +nakloní se a dá jí velice nevinnou pusu na tvář, a oba kluci přikyvujou+ Kapoun na víně to není, ale je to delikatesně nezdravý. +zazubí se Galdo a přidá si pizzu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 dub 2013 22:30

+Wenai se Už pustí do strudlu protože se ji na něj sbihaji sliny už od začátku+ Kdo jde odpolexne žebrat? +zeptá se se zájmem+ Napadlo mě že bych se mohla zajít kouknout na věž vévodkyně abych byla v obraze. +navrhne+ Půjde někdo se mnou? +uculi se na Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 dub 2013 23:11

No asi my dva. +kouknou na sebe Sanzové znuděně+ No jistě, já tě tam dovedu. +uculí se Locke+ Všechno ti ukážu, neboj. +založí si ruce za hlavou+ A jak jako poznáme, jestli nepodvádíte a neprohrajete sázku někde v podchodu? +namítá hnedka Calo+ Calo, příteli, stejně jako mám větší kontrolu nad svou geniální myslí, mám i větší kontrolu nad svým pérem než ty, a tudíž tě mohu ujistit, že svou dámu skutečně neohnu v podchodu. +zazubí se na něj Locke blahosklonně+ Pojď Kůstko. +čapne ji za ruku, vezme si kus štrůdlu a jdou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 dub 2013 15:38

+se smíchem nad nima zavrtí hlavou a chytne Lockeho za ruku+ Takže... +koukne na něj, když vyjdou ven+ Ty mě neohneš někde v podchodu? +zeptá se nenápadně a vykročí ulicí směrem k hraběnčině věži+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 dub 2013 16:12

Ne pokud to nebudeš výslovně vyžadovat. +zazubí se+ Není to trochu moc exhibicionistický? +koukne na ni pobaveně a vede si ji za ruku ulicema, aniž by si všimnul, že se tak dvacet kroků za nima šikovně davem proplítá holka+ Tys to někdy dělala takhle... v podchodu? +zajímá se nenápadně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 dub 2013 16:19

+zasměje se a stiskne jeho ruku+ Nebudu to vyžadovat. Je to sázka a musíme ji vyhrát. +mrkne na něj+ No, dělala. +přikývne a culkne jí koutek úst+ Ale byly asi tři ráno a město bylo prázdný, protože pršelo. +nakloní se k němu a zašeptá mu do ucha+ Chtěl bys mi to udělat v podchodu? +zeptá se ho potichu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 dub 2013 16:41

Fakt? +vykulí oči, a z jejího šepotu mu přejede po páteři elektrizující vzrušení+ Chtěl, nejlíp hned teď. +vydechne jí do vlasů+ Jenže, to bysme prohráli sázku a přišli o svou zlodějskou čest. +dodá už pak svým normálním hlasem, uculí se a pohladí ji po zadku+ Chceš něco? Ovoce, nebo víno? +koukne na ni, když jdou kolem trhu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 dub 2013 18:01

Tak se na to budem těšit. +mrkne na něj a chytne ho kolem pasu, vůbec se usmívá jako zamilovaný pako+ No... možná trochu čokolády? +koukne na něj prosebně+ S pistáciema, co ty na to? +všimne si jednoho krámku, kde maj čokoládový bonbony, hrudky a lanýže, prakticky se nalepí na sklo a oslintá ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 dub 2013 19:14

Tak jo. +souhlasí, a děsně nenápadně ji trošku osahá po tričkem na zádech+ Jistě, milady, hned to bude. +ukloní se maličko, zazubí se a zmizí v davu+

Ty sem nepatříš. +ozve se za Wenai, stojí tam zas ta holka z rána, kulí na ni bledý oči a mračí se+ Můžeš se snažit jak chceš, ale všichni to poznaj. +žmoulá si rukáv+ Vrať se odkuď jsi přišla a nech Lockeho na pokoji. +zamračí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 dub 2013 20:14

+uculi se na něj a kouká za ním když uvidí tu holku tak se zarazi a koukne na ni+ Cože? Co to meles? +zavrti nechápavě hlavou+ Locke. +otočení se směrem kam odešel+ Hele vyřiď si to s ním jo? On večer přijde na tu vaší schůzku.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí